Visszajelzés Vitaszoba: Úton a fenevad felé 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    3 minijáték van és összesen kaphatsz egyszer napi jutalmat, lehet átlagot számolnak a 3-ból ha egyiket kihagyod akkor meg automatikusan nem jár.(szerintem)
     
  2. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    2016-08-18 12:30:05
    Megszerezve: 50651 x Foszfor lőszer.
    Europa5 ezt miből kaptad? tudom rossz lőszert adott 1nap de miből kaptál ennyit?
     
  3. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Belépek a Gantril búvóhelyéhez,meg is csinálom azzal nincs gond,de ilyet látok 1193046:28:15
    Most ezen hogyan igazodjak ki mennyi idő alatt csináltam meg a játékot?
     
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Megnézed Eseményt levéve, miután befejezted a minijátékot.
     
  5. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    na ezt kifejtenéd bővebben ,mert nem értettem(Megnézed az Esményt levéve)???????????????,Az meg amásik,hogy vagy 5perc alatt végeztem vele,és rangsorban sehol nem vagyok
     
  6. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Épp a ragsort írtam, de ha nem vagy benne, az hiba. Bár azt nem tudom, mikor csináltad meg, de abból következtetek, nagyjából akkor, amikor írtad fórumra.

    Természetesen, ha segítőket használtál, nem is lehetsz a rangsorban, erről nem írtál semmit.
     
  7. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Akkor azért nem vagyok a rangsorban mert segítőket használtam,így már tiszta.Kössz!
     
  8. ***$T€R***[HUN]

    ***$T€R***[HUN] Fórum-zöldfülű

    Meg amúgy is ez a vándor dervis jó megvan mikor bukkan fel. De minden ilyen nagyobb NPC-t jelez a térkép de erről még sosem láttam semmit és a küldimhez kéne. de így hogy csináljam meg ha fogalmam sincs hol van a Vándor dervis?? :(((
     
  9. ..Joker..

    ..Joker.. Haladó

    Nem is értem, hogy a játékon belül miért nincs értékelés az eventekre a legjobbtól a legrosszabbig.
    A végén pedig nyilvánosságra hoznák a szavazatokat.

    Valahogy így
    1. Tökéletes
    2. Jó
    3. Átlagos
    4. Rossz
    5. Úton a fenevad felé 2016

    Szerintem nem lenne rossz ötlet mind visszajelzésként mind véleményként.

    Egyébként az alapkoncepció teljesen jó lenne, ha az értékek és az értékek elhelyezkedése teljesen más lenne.
    Hiszen mozgalmas és kreatív eventről beszélünk, amit élvezettel LEHETNE csinálni, de a gond a hibákkal és a borzasztó értékekkel van.

    Szerintem mindenki jobban örülne neki, ha nem 1 helyről kapna gyöngyöt, vagy a mennyiség a mostani ~5x-öse lenne.
    Nem azzal van a baj, hogy kapsz valamit, amivel elszórakozgatsz az event alatt (címer), hanem azzal, hogy semmit nem érsz vele, de még csak be sem váltják az event végén.

    Folytatnám a Vándor Dervis-szel. Nem azzal van a gond, hogy nem írja ki, hanem azzal, hogy 1 darab van belőle. Mindenki mondja, hogy többen akarják, hogy kiírja az eventet, minthogy ne írja. Igen, na de miért?!

    Lássuk. Mi a jobb?
    1. Van minden, eventeknél használatos térképen elszórva több NPC, amit keresgélned kell és megtalálhatod magadnak.
    2. Van egy nagy NPC, amit kiír, de az összes - a megjelenés időpontjában - online játékos ott van az eventnél.

    Szerintem az első az tök izgalmas, míg a 2. monoton és unalmas. Na és, hogy miért gond, ha nem írja az eventet? Hát pontosan azért, mert nem X NPC van Y időközönként, hanem mindössze 1 db Y időközönként. Hát még jó, hogy mindenki azért sír, hogy írja ki. Ez a probléma, ebből csináltak rendszert, mert azt hiszik, hogy a játékosoknak nem jobb, ha találnak maguknak egy SAJÁT - ha pillanatnyilag is, de saját - eventet.
    Erről is kíváncsian látnék egy szavazást, mert a pontos rangsorok se érnek már semmit, ahogy az sem, hogy barátokkal, klántársakkal lődd az eventet és megküzdj az NPC-vel.

    Gondolkodjunk, mielőtt cselekszünk, logikátlanul nem lehet eventeket összedobálni. Oké, hogy nem minden event a profitról szól, de könyörgöm, akkor legalább szóljon valami másról, kristályszerzés, dizájnok, rendkívül ritka és hasznos tárgyak, vagy minden az egyben, ahogy néhány eventnél van.
    Nem kell mindig a gyöngy, de akkor alapozzunk azokra a dolgokra, amiket felsoroltam és mindjárt lesz több olyan ember, aki csinálja az eventet. Gyöngy az mindig kell, kristály is rengeteg embernek jól jön még, hiszen újabb szerepet kap sok-sok frissítésben.

    Na és akkor ne beszéljünk az ékkövekről, trénerekről, időkorlátos dolgokról (Pld. 3. Sámán), amelyek nem kapnak túl nagy szerepet az eventeken. Néha-néha a kristályeső felbukkan a feketepiacon, de én szívesebben látnám főszereplőként egy eventben.

    Vegyünk akár egy minijátékot. Elpazarlok némi elitlőszert a további címerekért és kisebb jutalmakért, vagy szerezhetnék kristáyesőt belőle (nyilván nem ilyen egyszerűen, hiszen minden 10. percben szerezhetnél kristályesőt), egyáltalán nem érdekelne, hogy elmegy pár százezer lőszerem és nem kapok belőle gyöngyöt, ha van belőle X nap kristályesőm. De ez csak egy példa, rengeteg hasznos dolog van, ami bármikor jó.
    Nem minden a gyöngy, de sajnos a többi dolog meg kiaknázatlan marad, nem kapnak szerepet az eseményeknél, ez pedig probléma.
    Vannak eventek, amelyek nem alapoznak semmire, például ez, semmi értelme csinálnom és ez nem gond, mert tudok mást csinálni, de ez csak plusz meló a fejlesztőknek, hiszen az emberek 70%-a így van vele, ahogyan én, nincs miért csinálja, mert minden megvan, vagy attól még jobb dolgok is, amit a mostani kínál.
     
  10. Doronya

    Doronya Utánpótlás-írogató

    Sziasztok! A Vándor dervis hol jelenik meg? Még eggyel sem találkoztam. Köszi!
     
  11. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Szia mindig máshol ,nem igazán írja ki hol jelenik még,én eddig belebotlottam mindig.
     
    Utoljára szerkesztett: 20.8.16
  12. tibis.

    tibis. Utánpótlás-írogató

    Sziasztok érdekes tavaly a csoportos térkép ennél az eventnél ilyen jutalmakat adott: Kaptál 120000 gyöngyöt. Megszerezve: 30 x Triton jóakarata.Kaptál 5000 elitpontot.Kaptál 15500 TP-t (tapasztalatpontot).idén 40000 gyöngy a jutalom
     
  13. Baba

    Baba Fórumlakó

    Sziasztok
    Nekem semmi bajom az eventel napi 5 bosst csinálok marad rajt 50K gyöngyöm ha levonom a minijátékokat meg a címer lövést a plusz ajándékokról nem is beszélve meg az elitpontról a 3 dizit is megadta már , lelkek is jól gyülnek , a ládák nagyon jók igaz lehetne kicsit több is belőle .
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  14. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    érdeklődnék hogy az event próbák mikor lesznek kijavítva, mert eddig erőfeszítést nem látszik hogy probálkoznának vele, és elég igazságtalan hogy valakinek ilyen próba van valakinek olyan, mert a szólon érme nem igazán ér annyit mint a 20.000 gyöngy. Az event egyébként nem rossz.
     
  15. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Azt is olvashattátok már többször is, hétvégén kizárólag ügyelet van az égető problémák megoldására. Egyébként nem tudom mit adnak a próbák, mivel nekem sem jelennek meg. Ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy lemaradnék bármiről, játszom, amire lehetőség van. A csoportos térképpel így is jól járunk, és előttem az esély, hogy a designokat megszerezhetem a minitérképekből. A lelkek is gyűlnek, még ha nem is rohamosan, de meg lesz, amit szeretnék.
     
  16. TheNormalOne

    TheNormalOne Utánpótlás-írogató

    A BP feltette a koronát erre az eventre azzal, hogy betette a kilépés opciót a bossmappra. Nem elég, hogy láda alig van, 15 ládát nyitottam 2 óra alatt; a Gantril mapp délben nem állt vissza, ugyanúgy 5-öt kellett fizetnem érte, mint délelőtt, még ha az ember kattint a bossmappon, és épp akkor lövik ki, ki is tud lépni. Hát ez gyönyörű...
     
    Europa5 kedveli ezt.
  17. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A minijátékok belépődíjai a hajnali restartnál állnak vissza.
     
  18. Black9015

    Black9015 Járnitanuló

    Rendben, de én utoljára éjfélkor voltam bent, utána mindenért 5-öt kellett volna fizetnem. Majd most a gantrilért még mindig 5-öt, a másik kettőért viszont csak 1-et.
     
  19. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ha jól értem a problémád (javíts ki, ha nem), éjfélkor úgy hagytad ott a minijátékokat, hogy 5 ősi címert kellett volna fizetned, ha bementél volna. Ezek közül csak kettő állt vissza 1-re, a Gantril rejteke nem állt vissza 1-re, maradt 5 ősi címer.
     
  20. Black9015

    Black9015 Járnitanuló

    Igen. És nem tudom miért nem állt vissza.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.