Visszajelzés Vitaszoba: Úton a fenevad felé 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Nesaia jelent meg az ősi fészekben,könyörgöm 10mpnt írja ki,iszonyat idegesítő.nem lehet ezen valamit változtatni?
     
  2. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Én már írtam supportnak ez ügyen. Értelmetlen az egész, senki nem használja csak a játékosok szivatására használ, ha valaki ki akarna lépni onnan akkor ez a hülye opció nélkül is ki tud.
     
  3. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Most meg befagy a végén amikor elkezdem lőni mire kifagy addigra kilő a nessia, de a többiek meg kilövik a nessiát és én meg jutalom nélkül távozok, egy fillért nem ér a játék, jobb ha bezárják a bazárt....
     
  4. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Itt ami az egész eventben megéri,az a ládákat felszedni.Nagyon jól adja a láda a világítót,és a páncéllőszert .A többi szóra sem érdemes.
     
  5. -szittya-72

    -szittya-72 Járnitanuló

    Az ősi fészek jelenést vegye már le valaki !! Meg az ősi címer mese az érmékkel is elég gagyi. Az eventből csak a ládázás pozitív, de az meg gyanúsan jó. Kiárusítás van ládakulcsból, meg úgy összességében ?
     
  6. $GOBLIN$HUN$

    $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

    Bocsi a dizik tartalmaznak valamit?
     
  7. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Más is megéri meg jó lenne az egész event ha egykét opcióval nem rontanák el. 120k gyöngyöm úszott el(meg persze a többi) azért mert az ösi fészket nem csinálták meg értelmesen és persze a supportok alapján ez is az én hibám, ha lefagy a játék azt is rámkenik.
     
  8. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Ékkőveket.
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Senki nem ken rád semmit! Ha neked ilyen gyakran pont akkor fagy ki, akkor ne menj fel és nem fog elúszni a gyöngyöd.

    Egyébként a csoportos térképen a csapat játék volna a lényeg. Ha jó a csapatod, akkor nem okozhat gondot néhány másodperces fagyás. Nekik is érdekük volna segíteni neked, de ha nem jó a csapat, akkor erre lehet nem is gondolnak, vagy csak nem foglalkoznak vele.
     
  10. TheNormalOne

    TheNormalOne Utánpótlás-írogató

    Két kérdésem lenne:
    1. Szabályosan meg lehet csinálni a hildisvini-t 4 perc alatt? Mert ez elég lehetetlennek tűnik.
    2. A foszfor lőszer miért van bent a feketepiacon? Azt hol tudom használni az eventen?
     
  11. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Próbáknál az egyik feladat feltétele, hogy legyen foszfor lőszered.
     
  12. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    He nem megyek föl úgy is elúszik, engem a lőszer nem érdekel(jön elég a ládából) csak a jutalom meg a mágikus címer. Az a legjobb csapatjáték amikor 4 olyannal kerülök össze akik egy klánban vannak és fogják magukat és kilépnek, nem tudom mi a céljuk, az hogy szivassanak egy klán nélkülit?! Ők négyszeresen szívnak ezzel.
     
  13. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Nem tudom észrevettétek e csökkentették az eventládák számát.
     
  14. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Én azt vettem észre hogy jobban leszednek a minijátékban, több amulettet kell elsütni mint az event elején.
     
  15. TheNormalOne

    TheNormalOne Utánpótlás-írogató

    Az elmúlt 2-3 napban sokkal többen csinálják a boss térképet, mint az első napokban, és elgondolkoztam azon, hogy ez miért van. Hiszen ládából nem lett több, a boss térkép jutalma nem változott, akkor mégis miért van az, hogy pénteken még 15-20 perceket vártam, hogy feljussak, ma már 2 perc alatt megy. Aztán olvasgattam az angol fórumot, ahol egy hozzászólást olvastam, ami szerint létezik egy olyan bug, hogy egyes játékosok a nélkül fel tudnak menni a boss térképre, hogy lenne hozzá mágikus címerük. Ez igaz? Mert engem még akkor is ledob a térképről, ha a javítás a boss térképent választom, és nem kapok se jutalmat, se a címer nem marad meg, valaki meg felmehet címer nélkül...
    Továbbá még mindig nem tudtam megfejteni, egyesek hogyan tudják a hildisvini-t megcsinálni 4 perc alatt?
     
  16. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    A válasz a feketepiacon keresendő, betették a vuduágyút lélekért 3000 ragyogó és 3000 átkozott lélek 30 ágyú és hát mindenki vérszemet kapott, azt én sem értem hogy miért lépkednek le a játékosok néha, ma is volt hogy ketten vittük ki a boss mappot, mert a többiek leléptek....
     
  17. ..Joker..

    ..Joker.. Haladó

    Valóban létezik a bug, hiszen én is több helyen hallottam már, de a bugok kihasználása szigorúan tilos, ezért ezt legfeljebb a support felé ismertetheted.
    Továbbá a Hildisvini térképnél is egy bug volt, amiről azt hallottam, hogy már kijavították, valószínűleg a másik is erre a sorsra jut, továbbá lehetnek szankciói, esetleg utólagosan levonhatnak dolgokat, tehát nem ajánlatos kihasználni. :)
     
  18. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    Nekem csak annyi kérdésem van hogy be mentem bossra regelőként közben csillagtüzeztem a teknőst . Vége lett de csak az alap jutalmakat kaptam most vagy semmit nem adott abból a 6 Lehetséges jutalomból vagy kb a regelős nem kaphat ( Tegyük fel túl keveset sebeztem bele stb. ) ezt válaszolja meg nekem valaki mert döntő lenne a választásnál :D köszi előre is.
     
  19. Baba

    Baba Fórumlakó

    Szia
    Ha kapsz plusz jutalmat akkor mindenki kap nem csak a regelő ..ha nem kapsz plusz jutalmat akkor senki nem kap ;)
     
  20. luffy

    luffy Járnitanuló

    küldetések még mindig nem mindenki számára érhető el. nevetséges. valaki degeszre szedi magát valaki meg szenved
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.