Visszajelzés Vitaszoba: Kolumbusz napok 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 4.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A saját hajómról nem adok információt senkinek, nem írom le, milyen paraméterekkel rendelkezik, remélem nem nagy tragédia. Igaz nem kis hajó, nem "ma" regisztráltam a játékba, évek óta fejlesztgetem, sokat "dolgoztam" rajta. Annyit elárulok, nem fullos sors kalapácsa, arról szó nincs, de jó ágyúim vannak ettől függetlenül. A jó ágyúk nagyon fontosak, de nem ezen múlik minden, nagyon sok más is van mellette. Bizony ezekért meg kell dolgozni, legalábbis ezt (tettem) teszem folyamatosan.
    Olvastam egy hozzászólást, van játékos, akit nem érdekelnek ilyen designok, amik kis szintű ékköveket tartalmaznak. Nos, nekem kellenek. Amelyikre csak lehetőség adódik egy-egy event alkalmával, megszerzem. Azokról le is lehet szedni az ékköveket és csiszolgatni. Sok kicsi sokra megy, és bár nem kevés idő, de ne várja senki a sült galambot, legalábbis én nem szoktam. Mindenki a saját hajóját tudja példaként említeni, de ha ez a hajó kicsi, azon dolgozzon, hogy erősebb legyen.
    Az event NPC-k tényleg nem futkároznak mellettünk, de azért mikor játékban vagyok, játszok, ahogy máskor is, és találok ha nem is percenként, de nem panaszkodok.
    Talán neki nem kellene ilyen rossz véleménnyel lenni, én így gondolom. Ha azt látom, nem a valósat írja, nem fogok neki igazat adni, még akkor sem, ha nem értetek velem egyet. Ilyen formában akár berakhatták volna úgy is, hogy több millió gyöngyöt ad az event mindenkinek, "ahogy esik úgy puffan alapon". Valószínűleg azt sokan nem tennék szóvá. Az hogy mi mit látunk a bétából, nem sok köze van a dolgokhoz ilyen formában.
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  2. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    nem állítottam véleményeztem de ha ez tudatosan csinálták azt meg nem is véleményezném ha lehet :-(
     
  3. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Írhattam volna azt is, bár az állítás is helyén való szerintem. De, ha te így szeretnéd, maradjunk ennél. Bátran véleményezd az eventet és a többiek is, de a fórum szabályait figyelembe véve. Esetleg ha nem értek egyet vele, én is leírom a véleményem.;)
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.