Visszajelzés Vitaszoba: Téli event 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pepa123

    pepa123 Utánpótlás-írogató

    Azt gondolom,hogy összeségében ez egy jó event volt, elég montoton, de jó.
    Nagyon sok mindent sikerült megszerezni.
    Amit viszont nem tudtam értékelni azok a Feketepiacon lévő desingok. Úgy gondolom, ha már tesznek be ilyet, akkor olyat tegyenek be ami közkedvelt,ez a 2 pont nem volt az. Én jobban örültem volna egy Green Saintnak pl. Reméljük jövőre ott lesz az is.:)
    Aki pedig megvette a csomagot -nem feltétlenül a piac miatt,sőt. egyszerűen megérti megvenni- annak azt javaslom kicsit kezdjen el matekozni,mert az a csomag dúúúúrván pluszos volt piaccal,és anélkül is.
    Boldog új évet!
     
  2. mojo(Hun)

    mojo(Hun) Járnitanuló

    Sziasztok :)
    Valami bonuszkod van ami éppen aktuális??
     
  3. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Hát ez is eljött, vége van a téli eventnek. :(
    Összességében nagyon jó event volt, néha kicsit monoton de ez van.
    A ládák igen jól adták, masszív ládázással elég jól visszaadta a gyöngyöt, emellett még az apróságok, hóember, gyertya, téli fény, kristály. A mojókból meg hát nem kevés BM jött ki. :p
    A csoportos map kicsit összehozta a játékosokat, illetve még az is pluszos volt. A hóember minimap is jó volt, habár az lehetséges jutalomként adhatott volna még valamit :p Kosból sok volt és nagyon jól adta a gyöngyöt. Minden hajót megtudtam venni a piacról, és kedvencből is csak 2-t maradt ott. Ami nagyon jó volt azok a napi próbák és 4 naponta a vuduágyú! A próbákból szerintem minden kis hajó tudott venni egy kedvencet és egy hajót piacról, ha nem is mindkettőt de egyiket biztos. :) Persze 6/-től volt csak kos, de valamit valamiért :) Személy szerint 5/-re is tettem volna egy koshoz hasonló hajót, aminek lett volna 20-30 milla élete, és csak a max. 5-ös kalózszintű hajóknak adott volna gyöngyöt. Most viszont egy kis fellélegzés hóolvadás előtt. ;)
     
    -ŽŠ- kedveli ezt.
  4. Sziasztok!
    Ugyan vége az eventnek de a Farkasvicsor már nem elérhető nem értem miért? Mikor az utolsó részletet belőle az event végén kapta meg a játékos és így nem tudja beváltani nagyon nincs így jól . Rendelési oldalon is bent van meg lehetne venni a hiányzó cukorrudakat de így nem kell költeni a játékra.Remélem lesz rá érdemben válasz hogy miért így van.
     
  5. †₦ξĊЯỢ₦†

    †₦ξĊЯỢ₦† Fórum-zöldfülű

    5 éve játszom, ez minden idők legrosszabbra sikerült téli eventje.
     
    csokiscsiga és Tэxᴀک kedveli ezt.
  6. makfer

    makfer Törekvő

    Ha ez rosszul sikerült akkor én szeretnék látni 1 jót :D
    Ez a nagy designos dolog tényleg eléggé gázos, de hátha helyrehozzák :)
     
  7. °°Máté°°

    °°Máté°° Törzsjátékos

    Azt is ideje lenne megtudnunk, hogy a mézeskalácsokat mire váltják át..
     
  8. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Véget ért az event, és ahogy az lenni szokott ilyenkor, az esemény infó ablakocska bezárult. Ettől függetlenül előfordulhat a jelzésetekre, megoldják a dolgot. Elméletileg akiknek ez a hajó részlet hiányzott már csak, a részlet megkapásának a pillanatában a Farkasvicsort is meg kellett volna kapniuk. Akik nem kapták meg, és csupán az a részlet hiányzott, írjanak supportra. Bár a helyükben várnék kicsit. Mivel nem 1x fordult elő, a „Hógolyócsata aréna” rangsor jutalmát délután 4 óra körül kaptuk meg, ha jól emlékszek.
     
  9. makfer

    makfer Törekvő

    Viccet félretéve, jó volt ez az event, a ládák (csak tehetséggel) pluszosak voltak, igaz nem csak lőszerre pluszos, de kristályra és mojóra nagyon, plusz a kosok amennyire jól adták a gyöngyöt folyton pozitívban voltam, sőtt csak halmoztam a lőszert és a kristályt. Kb 8-10ezer kristályt szedtem össze, plusz majd 2 milla lőszert, gyöngyöt nem tudom, mert nem csak eventeztem, mert a végére monoton lett, mondjuk szerintem bármelyik 1 hónapos event az lett volna.
    Több ágyút kaptam mint az elmúlt fél évben összesen, sőtt ha tudom előre, hogy vehető kalácsért akkor mégtöbb lett volna :)
    Folyamatos ládázással és kosozással megszereztem az összes vehető designt és azt összes kedvencet (1et még nem, mert lehet hagyom plusz lőszernek, majd kiderül), valamint néhány ágyút. Csak a küldetésekkel bármelyik kishajó megszerezhette volna bármelyik designt vagy házikedvencet, sőtt sztem többet is.

    A hógolyózás a kishajóknak is jó volt, mert adta a ládákat elég jól, kosozás gondolom max ha más már elkezdte :)

    Sztem nagyon jó event volt, nagy hajóknak főleg, kicsiknek kevésbé, de azért sztem nekik is :)

    Remélem ez évben legalább ilyen jót összehoznak majd és a hóolvadás sem lesz rossz :)
     
  10. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Végre! Bár elég monoton volt, de végre a közepes-kicsi hajókkal is lehetett alkotni valamit. Szimplán a küldetésekkel több, mint 4 ezer kalácsot tudtam összeszedni, valamint a kosokból 1 millió gyöngyöt. Ezzel jelentős fejlődést tudtam elérni. Köszönöm! Összességében jó event volt! :)
     
  11. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Jó is rossz is....Volt minden ebben az eventben nekem tetszett lehet másnak nem.De senkire sincs ráerőltetve az event,ha nem tetszik ne játszd nem kötelező.Mellesleg nagyon plusszos event volt ez és be lehetett tárazni gyorsittókból minimum fél évre.Bár én az első 10 napot kihagytam de így is sikerül annyit elérnem,hogy kimaxoljam a bástyákat. :) Ingyen. :) Plusz 1 tehipont=4600 kristály:)
     
  12. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Szia,

    Azt elárulnád hogy vettél gyorsítókból közel 180 napot? Ugyanis a maximális vásárolható mennyiség tudtommal 20 nap volt. :)

    További szép estét!
     
  13. ..¤Sandokan¤..

    ..¤Sandokan¤.. Junior szaki

    en nekem minden meg lett hajó összes állatka top 100 benne voltam rangsorba :) ladából jött sokminden bm főlleg köszönjük ja és gyöngy saccolva 3.5millió :)
     
  14. Manheim95

    Manheim95 Fórum-zöldfülű

    Mindent összevetve nem lehet panasz erre az eventre.
    Bár tényleg kissé monotonra váltott az utolsó 1 hétre a dolog, de vitathatatlan a pozitív hatása. Megközelítőleg 18 millió gyöngy, minden design amit szerettem volna, 10 tehetség rengetek ágyú és egy hatalmas fejlődés az eredménye ennek az 1 hónapnak. Nem közelíti meg a pár évvel ezelőtti téli eventet, amikor a green és red saint megjelentek viszont egy közepes hajóból ez az event is képes volt erőset kovácsolni.
     
  15. Nirvana.

    Nirvana. Utánpótlás-írogató

    18 mila gyöngy?????.......hm, matek?
     
  16. *ZSOLTI*

    *ZSOLTI* Járnitanuló

    18 milla gyöngy? az év első vicce...amúgy jó volt az event.
     
  17. Manheim95

    Manheim95 Fórum-zöldfülű

    Bár nektek egy biztos meredek, de nem az én matektudásommal inkább a ti képességeitekkel van probléma :) Ráfordított idő, lőszer és megfelelő játékos társak a kulcsa mindennek. :)
     
  18. makfer

    makfer Törekvő

    Ha a plusz lőszert, mojót és kristályt is átszámolja az ember gyönggyé, akkor nagyon nem túlzás a 18milla, ha csak gyöngy akkor kicsit erősnek tartom, de nem nagyon :D
     
  19. Manheim95

    Manheim95 Fórum-zöldfülű

    Induljunk ki abból, hogy én rágyűjtöttem erre az eventre lőszerből is. Eleve ott voltak a csoportos és egyéni küldetés térképek amik szintén jól adtak, valamint nem túlzás a napi 30-40 kos kilövése ami jó esetben akár 70-80.000 gyöngyöt is jelent ha egyedül lövöm ki.
     
  20. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Egy kicsit soknak tartom figyelembe véve hogy tele voltak a térképek botsáskákkal
    Löttél egy kost egyböl megjelet vagy 3 ha ládáztál elhappolták elöled a felét minimum
    Összeségében jo lett volna ha az a sok Botsáska ki lett volna zárva valahogy
    Ja és még hozzáteszem most ök verik a mellüket mekkora Jampik
    Ezek megkárosítottak ezáltal minket és a BP-t is mikor kekül pont a végére nemtom :-(
     
    Utoljára szerkesztett: 3.1.17
    Guccy, mark175, †Knight_Rider† és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.