Visszajelzés Vitaszoba: Téli event 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Manheim95

    Manheim95 Fórum-zöldfülű

    Szerencsére sikerült jó időszakokat, térképeket kifognom többségében ( hajnalban még a botosok is alszanak :D ). Ennek sose lesz vége, mindig lesz egy újabb program és mindig lesz valaki aki nem képes és nem is akar tisztességesen játszani.
     
  2. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Bocsi de ha úgy vesszük az amulett is gyorsittó vagy nem! Nem gyositja a vudu regenerálását? No meg gyorsittó néven én általánosságban írtam:amulett,hóember,gyertya,télifény én ezekre értettem.Mindegyik gyorsítt a sajátos tulajdonsága végett.

    1 értek veled.Nekem sem tetszik a botsáskás téma.De ez van.Mindig lesznek. Bann hullám nem lesz/szerintem/.De elsősorban ez nem ide való téma.
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.1.17
  3. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Most találta ezt az infot. Ebből nekem csak a cukorrúd amit keveslek.Nagyon nehezen lehetett gyűjteni ládákból.Én mindössze csak 678 db-ot tudtam gyűjteni egész event alatt.Sőt csak a láda adta semmi más ha jól tudom.És csak 100x-os a váltása.?Ez engem most meglepett.Hmmm....érdekes.De hát ez van,ezt kell szeretni.

    Megmaradt tárgyÁtváltási arányKompenzáció
    Mézeskalács1:100Hó lőszer
    Cukorrúd1:100Jég lőszer
    Event ládakulcs1:1Hétköznapi ládakulcs
    Ősi címer1:1Arany
    Mágikus címer1:1Arany
     
  4. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Miért az nem lep meg hogy gyöngylöszerrel lösz címert és aranyra váltják? :)
    Azt meg hogy 1:1 nem kommeltálnám inkább
     
    Guccy és Janeeee kedveli ezt.
  5. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Kedves Gallardo,

    Az átváltás még mindig csak egy gesztus a Bigpoint-tól hogy a kedves játékos jobban érezze magát hogy kap a fennmaradó pár darabért is valamit. Emlékezz csak vissza eddig a címereket fixen törölték nem átváltották. Tény és való ez csak egy olyan jelképes összeg mint ahogy kapsz BM-en a hajósüllyesztések után. Egyébként azok a címerek illetve event fizetőeszközök egy adott eventhez tartoznak amit ott kellene felhasználni és ha mindent rendben csinálsz akkor nem szabadna maradni csak pár darabnak, ami szerintem teljesem mindegy hogy aranyra váltanak vagy kárba vész. Sajnos nem válthatnak mindent 1:1 arányban vudu ágyúra például ;)

    További szép napot! :)
     
  6. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Tudod akkor inkább törölték volna ez a nagy gesztus hogy pl 5k gyöngynek megfelelö löszerért kapok 8 aranyat nekem nem jön be :)
    Ha mondjuk 1:1 be adnak érte kristályt egyetértek veled :) az ugy gesztus értékü
     
    Utoljára szerkesztett: 4.1.17
    .*Sirius*. kedveli ezt.
  7. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Mondhatnánk a kalácsról is 1 pár szót.A daliás szarvas=min.50 kalács de a kilövéséhez min. 10k gyöngy kellett hó lőszerből.Akkor most 50 kalácsért kapok 5000 hó lőszert ami még az event alatt 2500 gyöngy volt. Öszeségében10k-2.5k=7500 gyöngy minusz minden 1-es daliás elsűllyesztés után. Ezt jó kifundálta valaki.:)
     
  8. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Az akkor is tárgyjutalom és holöszer mindig jol jön, de most öszintén mondj egy playert akinek egy arany kell és az mióta tárgyjutalom
     
  9. ANGYALKA134

    ANGYALKA134 Utánpótlás-írogató

    Péter senki nem fogta a kezedet,h már peddig muszály löni a daliásokat:p
     
  10. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Ne értsd félre.Csak 1 észrevétel.Valamint csak annyit löttem daliást amennyi kellett a feladatokhoz.

    Igaz.Vagy ne adjanak semmit érte vagy meg is maradhatna a következő eventre.Én most kapok 87 aranyat amiből nagyon sok mindent tudok venni.:(
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.17
  11. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Kedves bosszankodó játékosok!

    Egyszerűen semminek nem tudtok örülni, Péter neked most az a bajod hogy mínuszos az átváltás? Az nem lényeg hogy az eventből ezt a "mínuszt" simán fedezted?? De emberek még nyitva a feketepiac lehet belőle venni például asklepios adományát is, ami egy mindennapi akciótárgy, fogyóeszköz. Egyébként nektek tényleg megcsinálnám azt hogy mindenféle kompenzáció nélkül törölném az event fizetőeszközt, akkor meg azért lenne háborgás hogy hááát hááát én miért nem kaptam miért csak törölve lett?? És akkor csak szolidan hivatkozni lehetne a fentebbi kommentjeitekre. Erről ennyit.
    Párszor már el lett mondva hogy az átváltás nem azért van hogy huhúú de mennyit kaszáljunk rajta, hanem hogy ami fent marad pár darab azt a Bigpoint becseréli jelképes valamikre. De sajnos mára szokássá vált hogy úúúú gyűjtsük halmozzuk a fizetőeszközt hátha jóra váltják aztán meg jön a fikaviadal hogy chöö hát ez ennyi, emiatt ekkora meg akkora mínuszom lett... Csak saját magatok ellenségei vagytok ilyenkor egy event alatt, én speciel mindig arra gyűjtöm csak össze a fizetőeszközt ami éppen kell meg tudom hogy kelleni fog.
    Szóval szerintem kezdjetek el gondolkozni hogy mit is írtatok le és ténylegesen mire is jó az átváltás. :)

    További szép napot!
     
    †Knight_Rider† és ÁrpyHUN kedveli ezt.
  12. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Kedves Örvendezö játékos
    Kívánom neked hogy sokszor alázzanak 1:1 aranyátváltással :)
    Sztem neked mindent úgy kellene váltani persze csak a jelkép miatt
    Nekem meg ha lehet inkább töröljék egyszerüen nem tartok igényt jelképes 1g re inkább lövök egy Serena-t
     
  13. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Kedves Gallardo,

    Ez miért alázás? Mikor 100 aranyat kaptál azért amiért legutolsót sebeztél egy event NPC-be az is alázás volt? Ez annyira szőrszálhasogatás amit csinálsz, eddig semmit nem kaptál érte, semmit. Most kapsz érte jelképes 1 aranyat, tudod mint amikor kilősz bónuszon egy NPC-t és 1 arany 1 gyöngy 1 tapasztalat. Azon miért nem háborogsz? Szerintem teljesen mindegy hogy 1 arannyal több vagy kevesebb lesz a kincstáradban. Nem értem miért kell ennyire furakodónak lenni.

    További szép napot!
     
  14. Péter

    Péter Fórum ismerője

    lassan már vitaszoba lesz téli event szoba helyett.Törödjünk bele a jelképes 1 aranyba.Ha szerencsénk van a kövi eventnél meg 1 arany lesz a címer./és most ábrándozok/:)
     
    $GOBLIN$HUN$ és Gallardo kedveli ezt.
  15. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    A bonusz npc után járo "jutalmat" nem keverném ide annak oka van de azt inkább nem fejteném ki okkal :)
    Sztem te is tudod az okát:)

    Igaz ott a pont
     
  16. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Egyébként Péter reagálva egy korábbi postodra, azért nem lehetséges címert átvinni következő eventre ugyanis a címer minden eventnél más nehézséggel megszerezhető, így az sem lenne fair, ha valaki összeszed belőle X száz darabot, majd a következő eventen ahol elég nehéz szerezni pedig kiborítja az eventből a milliós nagyságrendű gyöngyöket. Ez például egy olyan játékossal szemben nem lenne fair, aki például nem játszott azon az eventen ahol könnyen megszerezhető volt a címer.
     
    -_dominó_- kedveli ezt.
  17. -MrT-

    -MrT- Aktív író

    előreláthatólag 2017. január 6-án déli 12 órakor, helyi szerveridő szerint) de nem biztos hogy igy lesz lehet éjfélkor is:p
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  18. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Egy scriptnek időbe telik mire lefut az összes szerveren. Egyébként már beváltottak mindenkinek mindent. :)
     
  19. -MrT-

    -MrT- Aktív író

    bevallom nem figyeltem kösz hogy szoltál :)
     
  20. Canada

    Canada Járnitanuló

    sziasztok! Legyen kedves Valaki megmondani nekem azt ha 6.-án délben váltják át a kulcsokat itt Ázsián akkor az nálunk mit is jelent időben? mert ha itt este 18 órát akkor miért nem váltottak át a kulcsok? köszönöm.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.