Rendeléssel kapcsolatos

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: hurilaci10, témanyitás ideje: 17.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hurilaci10

    hurilaci10 Fórum-zöldfülű

    Sziasztok!
    Ha a mai nap (2016.12.17) megrendelek netbankon egy ágyú csomagot, amely csak hétfő 12.00-ig lesz bent, de nem tudom ,hogy megérkezne e a központba! Tehát érdemes megrendelnem,és jóvá lesz írva ,vagy hagyjam a csudába, hiszen nem tudom megérlezne e 12.19, 12:00-ig!
    Válaszotok köszönöm!Csak az irjon aki biztos benne!
     
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Az ismertetőben minden fontos le van írva 'Fizetés Díjbeszedéssel' kapcsolatosan. Mivel ez nem számít azonnali fizetési módnak, az időszakos akciók (pl. Happy Hour) esetében ezt a fizetési módot hiába választanátok, nem kapnátok meg az ígért bónuszt, csupán a megrendelt gyöngymennyiséget. Ez ahogy az ismertetőben olvashatjuk, a bónuszokra vonatkozik, de mindig mindenki megkapja azt, amit kifizet.
     
  3. hurilaci10

    hurilaci10 Fórum-zöldfülű

    Kedves Héra!
    Nem volt világos amit írtál! Tehát ha megrendelem még megkapom hiába letelt az idő? Hiszen hamarabb rendelnék.
     
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Kedves hurilaci10!
    Meg kell kapnod, de olvasd át az ismertetőt, mert ha nem pontos összeget utalsz, esetleg ez okozhat fennakadást, és esetleg némi utánajárást.
     
  5. DokkoLó✰HST

    DokkoLó✰HST Fórummogul

    A Legjobb idő csomagok vásárlása összefüggésben van a a piactérnél levő kalózjutalom tárgyaival?
     
  6. Manheim95

    Manheim95 Fórum-zöldfülű

    Igen. A 3 csomag egyikét kell megvásárolnod ahhoz, hogy elérhető legyen.
     
  7. DokkoLó✰HST

    DokkoLó✰HST Fórummogul

    Köszi!
     
  8. |Noisecontrollers|

    |Noisecontrollers| Járnitanuló

    Sziasztok! :)
    http://prnt.sc/dvkb8o
    Hát... 14 napja várom a csodát:
    http://prnt.sc/dvkagz
    Ez történt Mega Happy Hour idején. Supporttól még visszajelzést se kaptam, nemhogy a gyöngyöt megadták volna, á dehogy. :(

    Emlékszem, hogy volt valami gond a szerverrel, mert azon a napon, napközben többször szerver re-start volt, a rangok bugosak voltak, a bástyák napját nem töltötte be a szerver (néhány óráig). Lehet, hogy az SMS-t sem érzékelte, de ez akkor is 30000+ gyöngy amit nem kaptam meg.
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Figyelmedbe ajánlanám a Supporttal való levelezés, segítség kérés elolvasását. Mivel azt írod, még választ sem kaptál, valami nem volt rendben nálad.
     
  10. |Noisecontrollers|

    |Noisecontrollers| Járnitanuló

    Szia.
    Nem tudom, mit kéne máshogy csinálnom. :eek:
    A supporton Probléma a megrendeléssel-re kattintottam, meg kellett adni egy csomó adatot, amit meg is tettem, válasz, vagy jóváírás azóta sincs.;)
     
  11. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Abban, amit linkeltem, azt is olvashatod, mikor fordulhat elő, ha még az automata választ sem kaptad meg, annak alapján tudnod kell, mit tegyél.
     
  12. |Noisecontrollers|

    |Noisecontrollers| Járnitanuló

    Értem, de minden egyéb kérdésre válaszoltak (bár legtöbbre nem érdemben).
    Furcsa, hogy pont ezzel az eggyel van gond. Nem hogy furcsa, egyenesen rossz.

    Annyit még hozzátennék, hogy nemrégiben (ez az ügy már lezárult) írtam supportra, de mivel nem kaptam választ (csak később, a korábbi levek válaszidéjét jóval felülmúlta [nem mintha panaszkodnék emiatt]), ezért írtam még egyszer, majd közölték, hogy hagyjam abba a support spamolását, mert tiltólistára kerül az e-mail címem. :(
     
    Utoljára szerkesztett: 14.1.17
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Semmi konkrétumra nem hivatkozol (nincs ticket azonosító), mégis vádaskodsz, hogy a support nem segít.

    Ticket azonosító hiányában nem tudom ellenőrizni, hogy pontosan mi is volt a válasz. Az viszont biztos, hogy ezzel a fiókkal nem írtál a supportnak semmiféle levelet, melyben rendeléssel kapcsolatos panaszod volna. Sok másikat igen, teljesen más témával, amit rád való tekintettel inkább nem publikálom, amennyiben ezt nem kéred külön.

    Emlékszek egy levélre, amiben hasonló panasz volt. Nem kapta meg az illető az MHH bónuszt, csak az alap gyöngyöt. Ott egész egyszerűen lecsúszott az illető az akcióról, későn rendelt, így semmi bónusz nem jár.
     
  14. |Noisecontrollers|

    |Noisecontrollers| Járnitanuló

    Én írtam, a ticketről meg nem tudok, ha írok, és nem válaszolnak, miből találjam ki, hogy mi a ticket szám?
    Tudtommal nem nekem kéne ezt nyilvántartani.
    Én még az alap gyöngyöt se kaptam, s egyébként a képen meg lehet nézni a percet, még benne volt az MHH-ba.
    Nem volt semmiféle válasz, az automata leveleken, és a reklámokon kívül nem törlök semmit az e-mailemből.

    Azt meg nem tudom elhinni, hogy egy levelet ennyire elnyeljen a semmi, hogy még adminok se találják.
     
  15. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha nincs automata válasz, akkor nem érkezik meg. Tehát valamit rosszul csinálsz.
    Mint írtam, az tuti, hogy ezzel a fiókoddal ebben a témában nem írtál. Az említett probléma után is írtál már teljesen más jellegű problémával (többször is). Így elég nehéz elhinni, hogy valóban írtál volna bármit is, hiszen előtte és utána küldött leveleid is beérkeztek, és meg is válaszoltuk.
     
  16. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    DD, te mindig mindenkit megkérdőjelezel, de eszedbe sem jut, hogy ezen az "oly tökéletes" játékon néha eshet olyan csorba, hogy például nem működik rendesen? Mert csak az nem tapasztal bugokat aki nem játszik vele soha...minap én is jártam úgy, hogy írtam privát üzenetet, azt írta sikeres küldés, mégsem volt a kimenő postában és küldhettem újra. Talán jó lenne nem elsőre a játékosokat lenézni, hanem elgondolkodni....
     
  17. |Noisecontrollers|

    |Noisecontrollers| Járnitanuló

    De írtam. Rögtön a rendelés után néhány percel.
    És az, hogy megígérnek valamit (hogy kapok bizonyos "áru"-t [esetemben gyöngyöt], némi pénzért cserébe), s miután fizettem ezt nem kapom meg bűncselekménynek számít a Bigpoint részéről.

    A Büntető Törvénykönyv 417§ Fogyasztók megtévesztése:
    (2) Aki az árut értékesítése érdekében nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít elő, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    Értsd: áru=gyöngy; valótlan tény=fizetek érte de nem kapom meg. Azzal hogy "meghirdették" a gyöngyöt, mint árut, s ha ezt nem kapja meg az illető (miután megvette) kimeríti a fentebb említett szösszenet jelentését.

    Egy probléma van ezzel: senki nem fog belekezdeni egy hosszan elnyúló jogi hercehurcába néhány száz forintért (én sem).


    A levelet amit írtam, valamiért :eek: te sem találod, és írod, hogy én nem írtam semmilyen levelet, de én nem kergültem meg, tudom, hogy megírtam. Minden egyéb, ami az ügy folytatását akadályozza/akadályozta; a Support, jobban mondva a Bigpoint hibája.
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Az adott időszakban SENKI más nem jelezte, hogy nem kapott volna választ a supporttól. Sőt, az adott időszakban számos más levél érkezett, amit meg is válaszoltunk. Tehát, kizárható a hiba. Természetesen előfordul, hogy nem működik a levelező rendszerünk, de ilyenkor senki levele nem ér be (de legalább többen panaszkodnak ilyenre), vagy csak késve. Nem pusztán 1 emberé.

    Telefonos vásárlásól van szó, ott ugye nem közvetlenül a BP kezeli a dolgot, tehát maga a pénz küldés folyamata akár a szolgáltatódnál is elakadhatott. Kár is megint fenyegetőzni, törvényeket idézgetni, stb... Ezeket egyébként sem szeretjük, és az eddigi hozzászólásaid is eléggé provokatívak, tehát ezen változtathatnál.

    Az mondjuk az én hibám, hogy nem olvastam el az egész előzményt. Bár kicsit félrevezető, mert ott első körben semmilyen levelet nem írsz, csak 1 űrlapot töltesz ki. Már látom, hogy te a rendelési supportra írtál. Így nem csoda, ha nem találom ;).

    A rendelési supportra nincs rálátásom, a magyar csapat néhány tagja, pusztán a technikai supportot alkotja.

    Ez esetben csak annyit tudok mondani, hogy töltsd ki újra a rendelési support űrlapját (mondjuk ezt magadtól hamarabb is megtehetted volna), ha nem kapsz választ pár napon belül, akkor írj a Technikai supportnak. Ott viszont hivatkozz arra, hogy a rendelési supporthoz már fordultál, de a problémád nem oldódott meg. Ezek mellé pedig ne képernyő képet mellékelj a Big kódodról, illetve az elküldött sms-ről. Hanem az adataid (felhasználó és szerver azonosító) és esetleg egy számla kivonatot, hogy a pénz valóban levonásra is került (ezt a szolgáltatódtól kérheted).
     
  19. |Noisecontrollers|

    |Noisecontrollers| Járnitanuló

    A pénz küldés nem akadhatott el a szolgáltatónál. :)
    Hogy miért? Korábban volt már rá példa, hogy SMS-t küldtem (nem a bigpointnak), és amikor a szolgáltatónál "fennakadt" visszaküldtek egy olyan SMS-t, hogy "üzenet elküldése nem sikerült, kérjük próbálja újra". A mostani esetnél meg kiírja, hogy "Elküldött". Ezt a részét nem is ragoznám tovább. ;)

    Tiszteletre méltó, először találkozok ilyen "esettel" itt Seafighton. :) [Ügyebár a rendeléssel kapcsolatos problémát első sorba rendelési supportnál kell jelezni.]:rolleyes:

    A rendelésnek pont a kényelem lenne a lényege. Nem fogok szolgáltató után rohangálni, sorban állni, ügy-intézni stb... mindezt néhány száz forintért.o_O
    S ez idő alatt talán a játékba önerőből többet szedek össze, mint ~30000 gyöngy.
    Az űrlapot kitöltöm még egyszer, remélem hogy jóváírják a gyöngyöt. :) Ez nem telik sok időbe, de a többi javasolt lépést már nem fogom megtenni, a korábban említett indok miatt.

    A jövőben maradok meg a paysafecardnál, engem többször nem fognak lehúzni. :mad::mad::mad:

    További szép napot! :)
     
  20. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ez mindenképpen ajánlott, hiszen elég egyszerű, és még olcsóbb is a telefonos vásárlásnál. Az viszont biztos, hogy a BP részéről nem húzott le senki. Ha valóban odaért a pénz a megfelelő adatokkal, akkor meg kell lennie a gyöngyödnek is.
     
    |Noisecontrollers| kedveli ezt.