Vudukáprázat

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Fejvadász, témanyitás ideje: 10.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Elsősorban az a gond, hogy 1-2 dolgon agyalsz, legalábbis az alapján amit leírsz, pedig sokkal több tényező van.
     
  2. Fejvadász

    Fejvadász Haladó

    Én már megértettem. Köszönöm mindenkitől a segítséget, és további jó, gyöngyökben gazdag játékot kívánok mindenkinek-
     
  3. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Szia.
    Ez nem bug. Ez így van megoldva, alapvetően ha nincs valakinek védelme, vagy az event hajóknak netán 21/ felett akkor ugye 100% találati felett nem fogsz nagyobbat sebezni, de játékosoknál, olyan hajóknál akiknél van védelem azokra hat a 100% feletti érték is.
     
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A sebzés elkerülésével a bónuszait csökkented, az alapsebzést nem. Játékos ellen ez 87,25% (PVP) bónusz is lehet (bizonyos lőszerrel, bizonyos eventek alatt még több bónusz is összehozható), mindezt megtalálod a sebzés ismertetőjében. Az sem mindegy kinek milyen ágyú vannak...
     
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    A találati esélyt a kitérési esély csökkenti és a +sebzést pl.:BM sebzést a sebzés elkerülés csökkenti. Legalábbis ha jól tudom.
     
  6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Mert elvileg az alapsebzés is + sebzés.
     
  7. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Áthelyeztem a hozzászólásokat ebbe a témába. Olvasgass vissza kicsit, elég sokat foglalkoztunk már ezekkel, máshol is találsz ezzel kapcsolatban segítséget, de a sebzés ismertetője önmagában nagy segítség. Abban minden össze van foglalva, ami érinti a sebzést, akár PVP, akár PVE sebzésről legyen szó.
     
  8. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Sziasztok!
    Egy dolog világos ebből a beszélgetésből: a sebzés mikéntje értelmezhetetlen. És se értem, de már nem foglalkozom vele. Igaz matematikailag elképzelhetetlen számomra hogyan lőnek egyesek 3x akkorát, mint én, holott npc-re max 20%-al lőnek nagyobbat, de biztos így van jól.
    Szerintem túl sok fajta ágyú és lőszer van már a játékban, nem beszélve a rengeteg bónuszról, átláthatatlan az egész.
     
  9. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Ezzel most kivételesen egyetértek. ;)
    Ez miért is van így? Hát inkább nem mondom el véleményem. Egy biztos, hogy egy átlátható játékot tettek átláthatatlanná! Az okok meg közismertek szerintem :)
    Üdv.