Ékkőcsiszoló

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: BeZúziusz, témanyitás ideje: 2.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. BeZúziusz

    BeZúziusz Járnitanuló

    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy az ékkőcsiszoló csomag mikor lesz bennt, mert ha jól nyomoztam utána legutóbb tavaly Augusztusba volt bent legutóbb.
    Előre köszönöm a választ és remélem kielégítő lesz :D
     
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Nem lenne jó nyomozó belőled:p, ugyanis legutóbb is bent volt, mikor a zsákmányzsákok elérhetők voltak. Rendelési ismertetők- Ismertető: Seafight üzlet, a megrendelhető elemeknél nyomon követheted, igyekszünk minél pontosabban tájékoztatni titeket.;) Valószínűnek tartom, most is bent lesznek.:) Ám bizonyos csomagok esetében korlátozva van, mennyiszer vásárolhatja meg valaki, amit éppen erre vonatkozóan is olvashattál, olvashatsz ITT.
     
  3. BeZúziusz

    BeZúziusz Járnitanuló

    Akkor, mikor kiírják Fórumon azt is felkellene tüntetni, hogy csiszoló tárgyak bent lesznek-e és ha igen akkor milyen variációba!!!
    Így csak reménykedhetek, hogy bent lesz és elérhető is lesz számomra.
     
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Előfordul, mikor nem kapunk tájékoztatást dolgokról, csak mikor bekerül a játékba, főoldalra valami látjuk magunk is. Igyekszünk erre is figyelni, és amint tudjuk pótoljuk. A csomagokat is, amint tudjuk feltüntetjük, a megrendelhető elemeket, ha figyelemmel kíséred, ott látni fogod.

    Mint írtad, tavaly augusztustól nem láttad, feltételezem meg is vetted 1x, valószínűleg azért nem találkoztál vele azóta.
     
  5. BeZúziusz

    BeZúziusz Járnitanuló

    [QU
    Akkor én már nem is vehetek olyat, nekem már sose lesz bent??
     
  6. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Némelyik csomagot esetenként újra elérhetővé szokták tenni mindenki számára, ez már többször is elérhető volt. Bármikor előfordulhat, hogy te is újra meg tudod rendelni.
     
  7. Dr.Martens

    Dr.Martens Utánpótlás-írogató

    Sziasztok! Én még nem vettem ékkőcsiszoló csomagot de nekem most sincs bent. Tavaly láttam utoljára akkor nem tudtam megvenni, azóta meg még egyszer sem volt bent nekem se.
     
    BeZúziusz kedveli ezt.
  8. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Én sem vettem még meg, sőt semmit sem. Viszont nekem most bent van, ezzel az információval: Csak egyszer vásárolható meg a következő 17228 nap, 12 óra, 28 perc időn belül!
     
  9. Dr.Martens

    Dr.Martens Utánpótlás-írogató

    Az szép :) Nem tudom akkor miért nincs bent nekem, lehet vettem valami mást ami hozzá köthető. Vagy az hogy zsákmányzsákból már 3x adott 15%-os az az végett.
     
  10. Dr.Martens

    Dr.Martens Utánpótlás-írogató

    Hoppá elnézést mindenkitől de meg van a hiba. Ha a piactér-előfizetések-... lépsz be a vásárlásokhoz akkor nem jelenik meg a zsákok között csak a 3 fejedelmi, királyi, császári csomag. Ha a főoldalon lépsz be közvetlen akkor viszont ott van és megvásárolható.
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  11. BeZúziusz

    BeZúziusz Járnitanuló

    És te megvetted már valamikor?
     
  12. Dr.Martens

    Dr.Martens Utánpótlás-írogató

    Tegnap vettem először.
     
  13. BeZúziusz

    BeZúziusz Járnitanuló

    Aki már megvette 1x, annak is rakják már, légyszíves!!!!!