Visszajelzés Vitaszoba: Az aranykarom átka

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 8.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Igen csak új játékos lehetsz! Biztonságos kikötő a sziget jobb alsó sarkában lévő fang weishengnél találod.
     
  2. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Az bal alsó sarok :D
     
  3. Péter

    Péter Fórum ismerője

    igaz bal.de én a tükörképére gondoltam.habár kár magyarászkodni. elszúrtam:(:(
     
  4. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Nem a hibát akartam mindenképp megtalálni, csak ne keressék rossz helyen. :)
     
  5. pentax.

    pentax. Utánpótlás-írogató

    biztonságosba van, ahol veszed a pethez a trénert ott tudod felvenni
     
  6. sysrq33

    sysrq33 Járnitanuló

    találkozott valaki olyannal, hogy vett foszfor lőszert a fekete piacon gyöngyért és nem annyi golyót írtak neki jóvá? írtam supportra de még nem érkezett válasz
     
  7. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Téli eventi tapasztalat: mínuszba ment a lőszerem (ami számomra elképzelhetetlen, hogy pl. ezerrel hogy lehettem mínuszban :confused::mad: ), az utolsó lövés mondjuk 40 golyóval ment de 240 ágyúm van. Akkor -200-ba mehet. Elvileg.
     
  8. sysrq33

    sysrq33 Járnitanuló

    *****MODERÁLVA (Support levéltitok megsértése!)*****

    hát igen ez a mínusz elég érdekes...
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.3.17
  9. Szép estét! Engem az érdekelne tudható-e meddig lesz fekete piac és a megmaradt fizető eszközökkel mi lesz? Köszönet!
     
  10. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Nincs információnk egyikről sem, ha lesz, megosztjuk veletek.
    A magam részéről beváltom az összes pálcámat, és pálcatartómat a feketepiacon, de mindenki maga döntse el, megteszi-e. Holnap délben véget ér az event, senki ne feledje. Lehetségesnek tartom, ez a feketepiac zárási ideje is, ha már külön nem volt említés róla az event ismertetőjében, de ez csak feltételezés a részemről, ne vegye senki készpénznek. Nem vagyok biztos benne, hogy váltani fognak, ha csak azt nézem, az utóbbi időben az event lőszerére váltották be a megmaradt event-fizetőeszközöket. Ezt most a feketepiacon magának válthatja mindenki.
     
  11. Köszönöm Kedves Héra a gyors és hasznos választ! :)
     
  12. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos


    Tudod, nekem van igényem arra, hogy egy csalóktól mentes és hatalmas hibáktól, bugoktól mentes játékban játsszam. És egy olyan játékban, amiben fizetünk is a játékért, néhányan nem is keveset, szerintem ez nagyon is elvárható lenne!!!!
    Egy szolgáltatónál alap lenne, hogy amíg hemzseg a komoly hibáktól a játék, addig ne az újabb és újabb eventekre koncentráljon elsősorban, hanem a hibák javítására, hisz most is van minimum 2 komoly hiba a játékban, amik hónapok óta nem kerültek javításra....és akkor a rengeteg kicsiről még nem is beszéltünk. Ráadásul tőlem sosem hallottad azt, hogy sírtam volna, hogy túl kevés az event, szóval nem tudom honnan vetted, hogy számomra az baj ha nincs, de kérlek kövess meg és kérj bocsánatot a téves mondatodért, mert tőlem ilyent nem láttál az tuti.
     
    Péter kedveli ezt.
  13. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    Na ilyent se sokszor irok de hogy lássák nem csak a negatívumokat emlegetem ez a mini event szerintem kifejezetten jó volt. Nekem nagyon tetszett. jó lenne ha ez is mint a freedom többször visszatérne :)
     
    Naksi és Janeeee kedveli ezt.
  14. Janeeee

    Janeeee Fórum-zöldfülű

    Sziasztok.:)
    Remek kicsike event volt, csak kár, hogy pár napos, lehetett volna, olyan 1-2hét is, mert amennyi lőszerrel kezdtem (132k foszfor), 3x annyi lőszert szedtem össze, mint bármelyik event alatt, plusz, még összeszedtem közel 300k gyöngyöt, meg több mint 100k konfetti lőszert, ami lehet a későbbi eventeknél jó lesz.:D:D
    Köszönöm ezt a remek kis eventet, remélem lesz még több ilyen, mert ez csak plusz volt számomra.;):p
    További szép napot.:)
     
    Utoljára szerkesztett: 13.3.17
  15. ★ƬØP★ĞUŇ★

    ★ƬØP★ĞUŇ★ Fórum-zöldfülű

  16. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok!
    Ázsiai szerveren a mai napon 17 órától nem lehetett játszani holott este 18.- ig tart a event a idő eltolodás miatt! Előtte lelőttem 2-3 darab postást ami nem hagyott maga után felvehető csillit legalább nem láttam, aztán annyira fagyott a térkép, hogy lőni se lehetett! és amikor kijelentkeztél és vissza akkor a összes életeerőd eltűnt és már negyed 6.-tól egyetlen egy postást se lehetett találni! Ez miatt nem lesz event hosszabitás? mert így meg vettem a lőszert de nem tudtam használni mert a sok hiba miatt! köszönöm!
     
  17. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia Naksi
    Pár óra miatt nem hinném, hogy hosszabbítanának. Ráadásul van, ahol már korábban véget ért az event. :(
     
  18. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    kedves Héra!
    Köszönöm a válaszodat! De ki volt írva,hogy 13.-án déli12 ig tart... itt Ázsián az 18 órát jelent! Akkor miért nem lehet be tartani a időket? És arról,hogy rengeteg hiba volt és nem lehetett játszani az miatt akkor a játékosokat nem kárpotolják? Máskor is előfordult mikor rengeteg hiba volt,hogy hosszabbitottak... Én a supportnak is jeleztem a hibákat!Igazságtalanak érzem azt,hogy nem tudtam és aki Ázsián játszott gondolom ők se tudtak játszani ez miatt! :( ez szomorú ! szép napot kívánok!
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.