Visszajelzés Vitaszoba: Születésnapi event 2017 – A jáde rejtélye

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 16.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Jót röhögtem rajta :D
     
  2. ᴙзνλήĢз【JKT48】

    ᴙзνλήĢз【JKT48】 Utánpótlás-írogató

    Legalább volt pár játékos akinek a születésnapi torta tényleg kellemes meglepetés lett. Az egyetlen jó dolog ebben az eventben is egy hiba volt :eek:
     
  3. Shtuby

    Shtuby Járnitanuló

    Üdv!

    Valaki rajtam kívül volt olyan szerencsés hogy 3/3 semmi Napkeleti Vándor ?:D:D
     
  4. *TORTUGA.TAVERN*

    *TORTUGA.TAVERN* Fórum-zöldfülű

    Üdv Mindenkinek ! Szeretnénk kérni némi felvilágosítást <3 ( Itt írok mert egyetlen oldalon ' topic 'nem találom pontosnak az említett témakört " Születésnapi Event Vip " , vásárlás -> VIP ) Tehát megvásárlok egy adott ' VIP Event csomagot ' ,majd elérhetővé válik a VIP Event piac !? - Ott belépve kapok valamit az összegyűjtött' pálcákért -> pálcatartókért ' ? - Esetleg a hajó design-ra beválthatóak a meglévő pálcatartók ? - Vagy? Csakis vásárolható a hajó design és egyéb tárgyak ? - Vagy ? Vásárolni kell még plusz pálca - pálcatartókat - Illetve mik a tájékoztató árak ? - Ha látom az árakat, látom mennyi a ráfordítási kalkuláció . VÁLASZUKAT ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK <3
    További szép napot ' Mindenkinek ' ...
     
  5. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Pénzért megveszel egy csomagot és elérhetővé válik a vip piac. Ott gyöngyért és pálcikáért (vagy pálcatartóért) vehetsz dolgokat.
     
  6. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Szia! Csak egy kicsit kellett volna vissza olvasnod :) de bemásolom egy játékostárs hozzászólását:
     
  7. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Besírok a játékosokon, amit leművelnek a csoportos térképen, mindenki csinál valamit de nem a dolgát, a játékosok fele meg első süllyedés után feladja és kilép, pedig nem kell túl nagy stratégia hozzá...
     
  8. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Főleg mikor nagy rangos óriás hajó jön be, de azt se tudja mit kell csinálni :D
     
    Europa5 kedveli ezt.
  9. makfer

    makfer Törekvő

    Ha az elsőt nem lehet kilőni elsőre, akkor a csapat életképtelen és okosabb elhagyni a térképet.
     
    Europa5 kedveli ezt.
  10. KABÓCA

    KABÓCA Utánpótlás-írogató

    Az esemény vége előtt megnéztem : mindössze kétezer játékos ért el legalább 1 pontot a születésnapi eventen az összes szerveren! Az üzemeltetőnek el kellene gondolkodnia: az eddigi szülinapos események leggyengébb és igencsak döcögős játékát kaptuk. Házi kedvencet az idén már kispórolták a kódból. Egy szűk ezer fős társaság ért el valamicske eredményt a pontversenyben. Születésnapi tortát napi 2 órai játék során nem is láttam. A ligarendszer első 15 napja is rekord negatív részvétellel zárul! (bőven 10 ezer fő alatt !):(:(
     
  11. Europa5

    Europa5 Fórumlakó


    Nem tudom te hol nézted az adatot, de csak EU6-on 1037 játékos ért el elgalább 1 pontot és akkor itt a többi szerverhez képest kevesen vagyunk, esemény rangsor nem globális!
     
  12. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Egyébként aki kicsit is megerőltette magát, EU1 - EU2 szerveren már 200 ponttal is benne lehet az 1000-ben. Ez azért nem olyan rossz és még csak erőlködni se nagyon kell érte.
     
  13. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Azért a VIP (Kalóz jutalom) nyitva tartásáról megint nem pontos információt kaphattak a supportok! Chaten irták a CM-ek, hogy 04.01-ig lesz nyitva..erről nem ők tehetnek...de megint nem volt jó valami a rendszerben és nem először!!!!
     
  14. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Javították :)
     
  15. °°Máté°°

    °°Máté°° Törzsjátékos

    Nem lenne ideje valami infót adni, hogy mire váltják át a pálcákat?
     
  16. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    A pálcákat te magad át tudod váltani, nem értem miért kell megvárni a scriptet 1 pálca = 100 Konfetti, gondolom a pálcatartók is hasonló módon lesznek tehát úgy gondolom hogy 1 Pálcatartót olyan 1500 Konfettibe váltanak majd.
    A lőszereket pedig gondolom majd kiírják mire váltják (ignis, terra, aqua, aer) bár az tulajdonképpen nem lényeges ugyanis semmi jelentősége nem volt az event alatt, a konfettivel ugyan azt a sebzést el lehetett érni, illetve ezek a lőszerek lényegében semmi pluszt nem szolgáltattak, tehát így nem gondolom hogy akkora mennyiségben állna a raktárakban, hogy érdekeljen a dolog, hogy mivel kompenzálják (nekem személy szerint, csekély 30-30k van belőle típusonként).
     
  17. °°Máté°°

    °°Máté°° Törzsjátékos

    Sosem tudhatod mire fogják átváltani... de te okoskodj csak
     
  18. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Közben módosítottam a bejegyzésem, olvasd el.
    Egyébként az elmúlt 2 év tapasztalataiból kiindulva mindig lőszerre váltottak... de igen én csak okoskodom... ;)
     
  19. Europa5

    Europa5 Fórumlakó


    De most értelmetlen lenne lőszerre átváltani, pont azért mert amúgy is át tudod, én még várok vele egy kicsit, elkölteném de addig nem míg ki nem derül hogy mire váltják. (hátha születésnap alkalmából valami értékesre váltják be :D (mondjuk 100 pálca 1 vuduágyú))
     
  20. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    :D Hogy micsoda? Álomnak is megrendítő gondolat. Úgy látszik nem ismered te a játékot még eléggé. Ágyút biztosan nem kapsz, nemhogy vudut. Én is egyetértek másokkal, valószínűleg lőszer lesz.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.