Új küldetések

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Naksi, témanyitás ideje: 17.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia Héra! Én 21 .-es kalóz vagyok! nekem is van napi feladat? És csak a 2/1 es kikötőben van lehetőség feladatot felvenni vagy? Köszönöm válaszodat!
     
    Canada kedveli ezt.
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia Naksi!
    Amiről a Patcday információknál olvashatsz, minden kalóz számára elérhető küldetések szinttől függetlenül. A 2/1 biztonságos kikötőben keresd Alexandro karaktert, Norton Maxwellt pedig az 1/4 tengeren találod meg.
     
    Naksi kedveli ezt.
  3. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Köszönöm szépen Kedves Héra!
     
  4. ÁrpyHUN

    ÁrpyHUN Járnitanuló

    TYUPI 7/ -en talász
     
  5. Kekec

    Kekec Fórum-zöldfülű

    Sziasztok

    1/4-en megkerestem NORTON MAXWELL-t, de azt írja, ennek a karakternek nincs számomra küldetése. 2/1 biztonságos kikötőben meg kettes szinten kéne lennem. 5-ös szintű vagyok. Megoldás?
     
  6. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    A küldetéseket sorban lehet elérni, a legelső feladatot 2/1 melletti Biztonságos kikötőben tudod felvenni. Nézd meg, esetleg nincs e folyamatban lévő, amit korábban vettél fel. Ha futóban van valamelyik (pl. eventes feladat), addig nem lesz aktív másik, míg azt be nem fejezed (adod le), vagy nem szakítod meg. Ha nem ez lenne a helyzet, supporthoz fordulj.
     
  7. Kekec

    Kekec Fórum-zöldfülű

    Szia Héra!

    Most találtam meg a küldetéssorozat leírását. Sikerült felvennem 2/1-en. Köszönöm!
     
  8. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Üdv. Nponta lehet gyűjteni a Voivoi pontokat. Valakinek van ötelete ,hogy mire jók? Ha jól emlékszek ,úgy volt a leírásban ,hogy két próba fog ismétlődni. Nos én csak azt látom és semmit sem lehet kezdeni vele tudtommal.
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia JackOneEye
    A közleményben, ami megjelent patcday információknál csak 1 ismételhető próbát említ, az ismertetőbe is csak 1 van írva. Arról nem volt információ, mire lesznek jók a Vovoi pontok (az utolsó feladat befejezése után, amihez ugye kell belőle 50, és ennek is egyik jutalma Vovoi, szám szerint 100), amit ebből a küldetésből összegyűjtögethetünk. Valószínűnek tartom, terveznek vele valamit és akkor majd kapunk róla információt is.
     
  10. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Üdv,a Siker íze próbát nem látom a biztonságos kikötőben ha belépek,pedig 22s vizsgához pont azt kéri,másik 4 próbát mutatja de ezt nem.Tudja valaki esetleg miért?
     
  11. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Megcsináltad előtte az összes küldetést? 1. Felhőtlen derű, 2. Állandó fenyegetés, 3. Politikai célszerűség, 4. Arisztokrácia, 5. Mézes szavú gazfickó, 6. A siker íze
     
  12. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Szia,igen de az utolsó siker íze próbát nem írta ki.Nem szerepelt! Most 22/1n próbálom csinálni a próbákat,hátha azok megvannak akkor a biztonságos kikötőben majd látom ezt a próbát is! De lehet ennek ehez semmi köze.Mindenesetre nem szerepel 17n a Biztonságos kikötőben a próbák közt.
     
  13. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Gwyneth Belina Fairfax próbái is megvannak 22/1-en? Szerintem ezek után nézz be 17/1-re aztán kiderül.
     
  14. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Igen már rájöttem,azokat is meg kell csinálni.
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  15. Manó.HU.CDF

    Manó.HU.CDF Utánpótlás-írogató

    Kérlek segítsetek, mi az a rejtjeles tervek tárgy?! Köszönöm szépen előre is. Elkezdtem egy próbát oda kellene. A próba leírását sem találtam meg.
     
  16. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    El kell süllyesztened a sötétszívű gyilkos NPC-t, és abból kaphatsz ilyen tárgyat. Illetve a küldetés maga az, hogy le is kell fosztani, ezt se felejtsd el megtenni. 5/ térképén nézelődj.
     
  17. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    Tudja valaki az osszes Vovoi kuldetes jutalmat? shol se talalom a forumon!
     
  18. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    utolsó próba teljesitésért 10 vuduágyú azaz ha teljesen végigviszed összesen 15 vuduágyút ad a vovoi küldetés
     
  19. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    koszonom domino!
     
  20. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    Szivesen ☆AzteC☆:)