Visszajelzés Vitaszoba: Varázslatos viszony 2017

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 31.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Ide írjátok meg javaslataitokat a Varázslatos viszony 2017 eseménnyel kapcsolatban.

    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

    • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető-e amit írtam
    • Ugyanezt merném-e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

    Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
     
  2. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Szép napot !!
    Jó jó de az viszont nincs az event ismertető végén, mint szokott lenni ,hogy a korábbi kulcsokat be váltják hagyományos láda kulcsokra!Mert a korábbi eventből nem kevés láda kulcs maradt!
     
  3. ĐROTUŁŁO

    ĐROTUŁŁO Aktív író

    Sziasztok!

    lehet csak nálam hiba ez,de én nem látok Event ládához kulcsot a Fekete piacon!
     
  4. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Szia!

    Nem hiba, az ismertetőben nincs szó Feketepiacról, hiszen ez egy rövid 3 napos event. A kulcsokat valószínű pont ezért nem váltották át, mivel nem terveztek feketepiacot.

    További szép napot!
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  5. tami80

    tami80 Törekvő

    Még az előző event miatt nyitva kellene lennie a fekete piacnak, angol fórumon is kint van 2-a végéig, ami ha így lenne tudnánk venni event láda kulcsot is.
     
  6. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    "A feketepiac 2017.06.02. 11:59-kor zár be." ez van kiírva, nem tudom mi a problémátok.
    Legalábbis https://board-hu.seafight.com/threads/teknos-terror.56149/ itt ez van kiírva, aztán a másik helyen másik időpont.

    De egyébként ha másik event kezdődik az elött mindig bezár a feketepiac, nincs olyan hogy kezdődik egy másik event és az elöző eventhez kapcsolódó feketepiac még nyitva van, szóval egyértelműen be kellet zárnia most délben.
     
    Utoljára szerkesztett: 2.6.17
    FM_Héra kedveli ezt.
  7. tami80

    tami80 Törekvő

    nem értem miért kell törölni a kommentemet, még nem volt 2-a éjfél és angol és többi fórumon is az van kint, hogy 2-a végén zár be, szóval nyitva kéne lennie
     
  8. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Sziasztok
    Valóban az ismertetőben ez áll, sajnos úgy tűnik, elírás történt, ezért elnézést kérünk.:( A közleményben viszont (mellékesen említem, angolon is és) a magyar fórumon az áll, amit Europa5 idézett, és aszerint az időpont szerint zárult a feketepiac. De ha nem történt volna elírás, a Bigpoint fenntartja a változtatás jogát minden esetben, ezért bármikor változtathat a dolgokon, erről sem feledkezhetünk meg.
    Ez pedig magyar fórum, és ez számít, ahol magyarul írunk, kérjük betartani!
     
  9. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    azért 1 ici picit jobbra számítottam a ládákból kapott jutalomra :(
     
    STAFF kedveli ezt.
  10. -T-MGabi

    -T-MGabi Utánpótlás-írogató

    Van úgy ,hogy elmegy a kedve a játékosnak az egész Seafight játéktól,mert egyre rosszabb.Olvastam,hogy ez egy rövid event.Kérdezem a Jolly Joker napok nem rövid event mégis van fekete piac miről beszélünk? Nem mindenki engedheti meg a vásárlást,habár úgyérzem ez a játék már csak a bankkártyáról szól.Nem csodálkoznék rajta,ha egyre több játékos fejezi be mert nem tud rendelés nélkül fejlődni vagy egyáltalán eventezni ! Viszont ha rendel valki csalódás éri pl. a láda tartalma miatt !


     
  11. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Szia!

    Ezzel nem feltétlen értek egyet.
    Ennél az eventnél nem tettek említést Feketepiacról míg a Jolly Roger napok ismertetőjében szerepel a Feketepiac. Ha a kis event hajót lövöd (1.250.000 HP) bármilyen elitlőszerrel +-os mivel ~3000 gyöngyöt ad illetve ~1000 lélekfalót. De ha lélekfalóval lövöd 1 lövésnyi lőszer mínuszod van csak tehát az a ~3k gy szinte teljesen +. A ládák tartalmával mi a gond? Ad legba amulettet, triton jóságot, oroszlánszívet, sárkánytüzet illetve még sok más apróságot, ezek egy része alapesetben egyenlőre csak rendelési oldalon érhetőek el. Tehát úgy gondolom hogy a ládák tartalmával nincs gond, sem minőségben sem mennyiségben.

    További szép napot!
     
  12. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó



    Hát nem tudom és vettem pár 100 kulcsot de ezektől a kevesebb mint 2k lőszertől nem vagyok elájulva pedig azért vettem hogy abból majd jön de nem nyert de am igen a kicsik meg érik ha az embernek esze van és a vilit lövi bele hisz az most olcsó :D
     
    Naksi kedveli ezt.
  13. -T-MGabi

    -T-MGabi Utánpótlás-írogató

    Nekem az a bajom,hogy csak rendelési oldalon lehet venni,de ha az előző eventnél közlik,hogy a következő eventre is felhasználható a láda kulcs talán tartalékol az ember.Az a baj,hogy ebben a játékban lassan csak rendelni lehet. Nekem ezzel van próblémám.
     
    Naksi kedveli ezt.
  14. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Közölve volt, biztos elkerülte a figyelmedet, talán nem ártana az új közleményeket folyamatosan figyelemmel kísérni.
    A Jolly Rogerrel pedig ne keverd össze, bár az is rövid (rövidebb az ilyen pár napos mini eventeknél is, általában 1 napos), de az teljesen másról szól:
     
  15. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Hát a ládát azért betehették volna, de akkor meg az event nem lett volna ennyire pluszos(mert ugye valamit valamiért), én kicsit figyelmetlen voltam, azt gondoltam hogy ha van láda akkor feketepiac is lesz, hát ezt benéztem, de hát ebből tanul az ember, még az a szerencse hogy volt lélekfalóból + lehetett olcsón világítót venni. :)
     
  16. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Ha van event ahol érdemes rendelni akkor ez pont az. Tökéletes event lett. :D
     
    Europa5 kedveli ezt.
  17. ☆Fєяi☆

    ☆Fєяi☆ Utánpótlás-írogató

    Vagy ha van egy milla lélekfalód még rendelni se kell :p
     
  18. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    hát azért a gond az hogy nagyon nehez fejlödni is + az event erős szörnyei. 1.250.000. re löszert venni sok.... főleg hogy lélekfaló lőszer nincs is vagyis csak rendelni lehet.. ki nem pénzes játékos annak löttek ez az event főleg ha gyyengébb is. mert 155 ágyúval 80% találati eséllyel hát elég nehéz....
    inkább lenne utalvany kód minden eventhez hogy jól sikerüljön az is jó lenne.. de hát... és még az eventládás ötlet : nem szoltak hogy nem lesz átváltva az eventkulcs és igy mindet elparazoltam..... valamivel lehetne könnyiteni azt hiszem..............
     
  19. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    Azt szeretném kérdezni,hogy az előző eventből áthozott ládakulcsok,ennek az eventnek a végén át lesznek e váltva normál kulcsra?
     
  20. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    155 ágyúval 80% találati eséllyel ne ezen az eventen akarj fejlődni. Arra ottvanak a Téli event félék. Neked még BM illetve most a Freedom.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.