Visszajelzés Vitaszoba: Holtak hada 2017!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Ide írjátok meg javaslataitokat a Holtak hada 2017 eseménnyel kapcsolatban.

    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

    • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető-e amit írtam
    • Ugyanezt merném-e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

    Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
     
  2. ✬EXTREME✬

    ✬EXTREME✬ Utánpótlás-írogató

    20.07.2017 22:56:11
    1 x Obliquosis jóváírva. Ok: Kereskedő
    20.07.2017 22:56:11
    Átadott áru: -400 x Ragyogó lelkek
    20.07.2017 22:56:11
    Átadott áru: -500 x Átkozott lelkek

    Nekem tetszik az evemt! :)
     
  3. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    Nekem is tetszik az event.. végre vagyok olyan erős hogy tudjak ebben fejlődni... bár még tegnap kevés volt az npc az is ki lett javítva.. :)
     
  4. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Elég tetszetős event lett, bár keveslem az admirális életerejét, az életerőhöz képest elég sokat lövünk, hamar eldurran szegényke. De ennek ellenére elég jó. :D Bár a láda kicsit elszomorító tárgyak szempontjából.
    Mindenkinek jó eventezést. ;)
     
    Naksi kedveli ezt.
  5. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A patcday információknál olvashatsz a változtatásokról, nálunk már megtörtént. Értelem szerűen a ti szervereteken kicsit később lesz.
    Megkérnélek, a betűk színén változtass, a piros színt hagyjuk meg ténylegesen arra a célra, amire használni szoktuk, figyelem felkeltésre (és még van 1-2 szín, ami kerülendő lehetőleg, pl. a vitaszoba bevezetőjében is ezt a színt látod kicsit fentebb, azaz a fórum színein kívül is találhatsz neked tetszőt). Elég széles a választék, úgy gondolom, köszönöm!
     
  6. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Sziasztok.:):)
    Kiiiiváló event, nagyon tetszik, jó event hajók jól lőhető mind, jól is adnak mindent, 1 nap alatt megszereztem 2 dizit, és gyűjtőttem 1.6 milla gyöngyöt, mind összesen 1 NAP alatt.:D:D:p A láda hagy némi kívánni valót, de amúgy minden oké az eventtel..Gratulálok BP.vel ez most csak pozitív véleménnyel járó esemény.:D Utolsó megjegyzésként: Ebben az eventben, még a kicsik is tudnak sokat fejlődni.Sok sikert kívánok mindenkinek, az eventhez.;);):p:p
    További Szép napot.:):)
     
  7. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    Sziasztok, kedves Forum!
    A vommortis még 100 ragyogó és 300 átkozott lélekbe került... most meg 250 ragyogó és 400 átkozott lélek! valamit lehetne amúgy tenni? sőt utalványkód miért nincs amivel például átkoz. és ragyogó lelkeket lehet kapni úgy vagy 150-150-et.....
    és KÉREM értelmes nem csipkelődös választ szertenék...
     
  8. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Mivel nekem már meg volt (nem láttam), így nem tudom sem igazolni, sem megcáfolni állításodat, miszerint annyiért volt kirakva. Ha ténylegesen annyiért láttad, nem csak elnéztél valamit, elképzelhető, hogy hibásan került ki (de ha nem, a változtatás jogát fenntartja a BP minden esetben). Ismertető: Piactérnél tudtam megnézni, legutóbb mennyiért volt elérhető. Tavaly ugyanannyiért lehetett megvásárolni, mint most is, csak úgy, mint a másik kettő házi kedvencet. Leginkább azért azt gondolom, a Bőregér design árával kevered, és nem változott semmi.

    Utalvány kódot mindenki kapott, aki élt a lehetőséggel, igényelte a hírlevelet (Hírlevelet kap - IGEN bejelölésével). A lelkeket pedig ezen lőszer felhasználásának segítségével könnyen össze tudod lőni.
     
    ░pityesz░ kedveli ezt.
  9. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    S
    Szia
    Nem értem prolémád, nekem a bőregér még mindig 300 átkozott meg 100 ragyogó hol itt probléma ?? Miért is kellene neked olyan utalványkód ahol kapsz lelket ???:eek: Kaptunk egy kódot, E-mailbe olvashatod, mert oda küldtél, de ha nem nézed meg, akkor ne várd, hogy az égből fog pottyanni, na meg ha későn veszed észre, és lejár az ideje vagy pedig nem lesz már eventhajó, megint a fórum lesz a hibás, mert nem írták ki..:rolleyes::cool::cool: "Kaptunk egy kódot", amiben 80k lélekfaló volt, meg 15 kulcs, ha okosan gazdálkodtál akkor nem lőtted el gyorsan, hanem tartalékoltál, üreggel lőheted az Alfonzot ami ad 1k lőszert (felsőhangon), ha már kilősz 10-et ott van 10k lőszered, és azzal lőheted a többit, mindent csak ki kell tapasztalni, és nem elherdálni mindent a 1-2 második napon..Most pedig te vagy felháborodva, de ez ügyben nem fognak tudni mit tenni, ezt szerintem le lehet szögezni.:rolleyes::rolleyes::confused:
    További szép estét.:)
     
  10. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    oké ez rendben de a vomortis 300 átkozott ill. 100 ragyogó lélekben volt kirakva.. bár fotoztam volna mig lehetett... :( dee nem is baj arra gyüjtöttem volna de igy meg gyüjtök másra .. na mind1 de vagyis nem kevertem össze a bőregér designnel...
     
  11. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    sziasztok! Azt véltem felfedezni és már nem 1x mikor kijelentkezek a játékból de a térképet nem zárom be, és vissza lépek akkor érdekes,hogy egy ragály van rajtam és leszedte a összes vudu életemet! :D na de amikor kijelentkeztem nem volt semmi ott ez biztos!!!Akkor ez egy Hiba lehet csak!!!!Kérem javítani mert nagyon bosszantó! köszönöm.
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Köszönjük a visszajelzésedet, a hibát mi is tapasztaltuk. Jelentjük az illetékesek felé!
     
  13. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    sziasztok kedves fórumozók!
    szeretném megkérdezni,hogy ti vettétek.-e észre azt,hogy amikor a admirális megjelenik és sokan ott vannak akkor nekem mindig lefagy a térképem befagyok, és lehetőségem sincs teljesíteni a próbát mert mire vége akkor minden vissza áll a helyére!
    A gépem új, és a nettem is jó gyors!én arra gondolok,hogy vannak játékosok akik programoznak annak érdekében,hogy több gyöngyhöz jussanak!és a programozástól tele lesz a gépem ilyen ((nem is tudom megmondani)) mert nagyon ideges vagyok ez miatt,és nem jut eszembe! és ki kell gyorsítótárat ,mert ez miatt be fagy!
    Köszönöm ((elnézést kérek mindenkitől mert nem tudtam rendesen leírni de remélem azért tudtok következtetni))
     
    Utoljára szerkesztett: 22.7.17
  14. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Szia, szerintem szó sincs erről. Sokaknál befagy, összeomlik stb. Vegyél minden beállítást a minimálisra, bónuszt kapcsold be. Nekem segített. ;)
     
    Naksi kedveli ezt.
  15. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Köszike. A bónusz mire jó? Bocsi de nem tudom. Vagy csak a idegesség miatt nem ugrik be. :eek:)
     
  16. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Ha bekapcsolod akkor nem fogod látni mások lövéseit. Csak a sajátodat.
    Ezt kell bepipálni:
    [​IMG]
     
  17. Naksi

    Naksi Fórum hercege

     
  18. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Azért tegyük hozzá ennél az admirálisnál elég sokan vannak, főleg ha mega szerveren játszol. Csalásról szó sincs, hisz akkor nem csak Te fagynál ki hanem mindenki kivéve a csaló játékost, és gondolom nem Ő lövi ki egyedül. :)
     
  19. AleX.86

    AleX.86 Utánpótlás-írogató

    Nekem még telefonról is zökkenőmentesen megy :) a bónusz kipipálva meg mégjobb, szóval az tényleg egy jó megoldás egy ilyen egybegyűlt játékosoknál.
     
    Naksi kedveli ezt.
  20. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    szia! Igazad van ebben a játékban nincsenek is csalók egy se!:D:D:D:D:D:D:D és sose voltak nem is lesznek!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
     
    Thomas(HUN) kedveli ezt.