Ékkő csiszoló

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Ne_etesd_a_trollt!, témanyitás ideje: 7.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Sziasztok!

    Érdeklődnék, hogy az ékkő csiszolásnál ha használok alapanyagot ami növeli a %-os esélyt, akkor az sikertelenség esetén végig mind a 4 csiszolásnál megmarad, vagy az első csiszolásnál elveszik és újat kell berakni ha nem sikerült elsőre jót csiszolnom és újra csiszolnám a köveket?
     
    ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  2. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Elveszik, újat kell használni.
     
  3. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Köszi a választ :)
     
    ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  4. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Amikor csiszolom a ékköveket akkor azt vettem észre,hogy amikor benne vannak a kövek akkor azt írja pl,hogy 660 gyöngy, ez oké ,de amikor rá nyomok akkor át ugrik pl 1100 gyöngyre!
    És én sehol sem olvastam erről ,és ez félre érthető, mert miért van ott,hogy 660, ha nem is annyi? mert amikor rá nyom a ember mindjárt majd duplája! Köszönöm a válaszokat!
     
  5. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Minden egyes csiszolási próbálkozás egyre drágább. Mindig azt az összeget írja ki, amennyibe a következő csiszolás kerül.
     
  6. Apolló

    Apolló Fórumőrült

  7. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Köszönöm a választ. De én a legelsőről beszélek,lehet nem jól fogalmaztam meg,de amikor legelőször beleteszem a köveket akkor ír egy összeget ami mondjuk 660 gyöngy! Akkor a ember azt hiszi ,hogy az majd 660 gyöngy lesz, de nem,mert rá nyomok egyszer,mert akkor hogyan is csiszolom meg ha csak be teszem de nem nyomok rá. És akkor ha rá nyomtam eleve nem a 660 gyöngybe kerül amit mutatott,hanem ugrik már 1100 gyöngyre,amikor még nem is csiszoltam. Remélem így érthetőbben le tudtam írni. köszönöm. És ez a félre értésre ad okot,mert akkor ott azt a értéket kellene mutatni ami valójában a csiszolás ára lesz a 1100 gyöngyöt nem a 660 at. Észre vétel volt ez csak!
     
  8. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Hmmm
    Neked mindig olyan egyedi hibáid vannak... Kipróbáltam nekem működik, neked valószínű a böngésződdel lesz valami ami miatt ez csak egy megjelenítései hiba. De úgy gondolom, ha már nekiáll az ember csiszolni akkor nem az az 1000 gyöngy fogja kedvét szegni.
     
  9. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Félre értettél engem , mert nem ,nincs gondom azzal a gyönggyel! egyáltalán, és itt nem akarok magyarázkodni csak egy észrevételt szerettem volna leírni és,ennyi lett volna!Teljesen félre értesz értettél!nincs hiba!
     
  10. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nem gondolnám, hogy mást vonna le, mint amit kiír.
     
  11. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Bizonyára rosszul lett megfogalmazva,mert semmi olyat nem akartam,nincs gondom azzal a gyönggyel amit elvesz,csupán egy észrevételre lettem volna kíváncsi,de hiába írom,hogy nem kritizálni és nem elégedetlenkedni akartam,csupán csak kérdezni,hogy miért van az,hogy azt írja ki,de abban a pillanatban mikor még nem is csiszoltam semmit és rá nyomok át ugrik a duplájára!Sajnálom,hogy félre érthető voltam ,akkor többé nem kérdezek!
     
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    A dolog úgy működik, hogy miután behúztad a csiszolandó köveket, kiírja, mennyibe fog kerülni a csiszolási kísérlet.
    Amikor rákattintasz a csiszolásra, akkor megtörténik az első kísérlet, jobb oldalt látod az eredményt.
    Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor újrapróbálkozhatsz, azonban ez több gyöngybe kerül, azért van ott magasabb összeg.
    Mindig azt az összeget látod kattintás előtt, amennyibe kerülni fog a következő kísérlet. Ez úgy működik, ahogy működnie kell, nem találtunk benne semmi megtévesztőt.
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  13. csaba1030

    csaba1030 Fórum-zöldfülű

    Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy se az ékkőcsiszolót sem pedig Aruba üstjét nem tudom megnyitni. Mind kettő szürke nem pedig arany mint a többi opció. Hol tudnám eme problémát kiiktatni?
     
  14. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Be kell menned valamelyik biztonságos kikötőbe. Ezek a funkciók csak ott használhatók.