50 fontos lecserélése

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Saca99MB, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saca99MB

    Saca99MB Fórum-zöldfülű

    Üdv arra gondoltam mivel már ellégé nagy az élet errő és azért jobb volna ha nagyobat is tudnának löni a többiek ezért mi lenne ha az 50 fontos le cserélnék 60 fontos 5 ös szintüre vagy vudu ágyu 1 es szintüre?
     
    **M.I.L.Á.N** és Festo86 kedveli ezt.
  2. drobert

    drobert Járnitanuló

    Nem értek egyet.
    50fontos ágyut lehet venni 100.000 aranyért, így ha kell bevásárol az ember belőle, és lecseréli sok sok vudura, azt meg felkrisizi.
    Ez nem lenne fair azokkal akik anno megvették az ágyukat.
    Másképp pedig. vudu ágyut és 60 fontost már eventeken elég szépen lehet szerezni. (a mostani eventláda is ad 5-ös szintü 60-ast.)
     
    Naksi kedveli ezt.
  3. Saca99MB

    Saca99MB Fórum-zöldfülű

    jó viszont ez igaz de a kicsiknek akik msot ekzdi és van 3k gyöngyük azzok nem fognak tudni neked venni 30 láda kulcsot és az nekik akkor már minuszos jó viszont akkor vudu ágyu ne legyen de az 50 fontos le cserélhetnék már leggalább 60 fontos 1 es szintüre
    miven jóval meg nőt az event hajók védelme+élete és hogy nagyobbat löjenek bele arra azért jó volna a 60 fontos 1 es szintű
     
  4. drobert

    drobert Járnitanuló

    Akik most kezdik a játékot, azok is küzdjenek meg ugyanúgy, az admirális/60 fontos/vuduágyukért, mint mindenki más.
    Értelmetlennek találom az egészet, attol hogy kezdő, ne hulljon minden az ölébe.
    Mindenki megoldotta kezdőként a fejlődést, ezek után is oldják meg.
    Kezdőként ne eventekböl akarjon fejlődni.
     
  5. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    jó ötlet támogatom!
     
    Festo86 kedveli ezt.
  6. Festo86

    Festo86 Fórum-zöldfülű

    Támogatom!
     
  7. Festo86

    Festo86 Fórum-zöldfülű

    Senki se kérte hogy vegyék meg az ágyukat !!!
     
  8. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Sziasztok!
    Nem támogatom az ötletet. Ma már bent van gyöngyért is az ágyú, más fajtát pedig szerezhetsz sok helyről. Adnak már a roncsok is ágyút, az event próbák is adnak, sőt, már a bejelentkezési bónusz is ad ágyúkat. Igen is kell a kis küzdelem, szerintem igen hamar lelehet már cserélni az 50-es ágyúkat is, csupán türelem, és elszántság kell hozzá, hisz az eventek szinte sorban érik egymást, feketepiacon meg mindig van 55-60 fontos ágyú.
     
  9. Dr.Martens

    Dr.Martens Utánpótlás-írogató

    Ne viccelj már :D Nem támogatom!
     
  10. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Szép napot !! csak annyit szeretnék miért nem lehetne meg oldani, hogy a tengeren lehessen az event lőszereket meg vásárolni így könnyebb lenne mint görcsölni a fő oldal nehézkes betöltésével!! Ugye milyen egyszerü lenne!!
     
  11. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    A tengertérképen a fogyóeszközöket lehet megvásárolni (pl. lőszer, szigony). Az ágyúkat egyszer megveszed és onnantól megvan. Ha minden ágyúhelyed megvan, akkor is csak kb. 400 ágyút kell venni, de akkor már nem valószínű, hogy 50 fontost fogsz venni aranyért.
     
  12. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Bocsi Esi de én a event lősszerről írtam!!!
     
  13. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Jelenleg is dolgozik a csapat azon, hogy a főoldal legtöbb eleme a tengertérképre kerüljön, azonban ez időbe telik. Vannak tervek arra nézve, hogy a piactér és egyéb főoldalas funkciók a tengertérképre kerüljenek.
    Csupán meg kell várni. :)