sörétes lőszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: -_dominó_-, témanyitás ideje: 5.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    az a kérdés merült fel bennem , hogy mi lenne ha a drága BP változtatna a sörétes lőszer hozzáférsével kapcsolatban. ne csak azok a játékosok tudjanak hozzájutni akik elérik az x mennyiségü csp-t hanem már aki 20/ felett játszik? és ezt jó lenne ha szavazásra is lehetne jelölni:)
     
  2. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Annyiszor, de annyiszor felemlegetett kérdés hogy már el se hiszem! Lődd a játékosokat, ilyen egyszerű. Akinek van az tett érte hogy legyen. Mega szervereken meg nem hiszem hogy olyan sok idő lenne összelőni. Kis kitartás kell hozzá, semmi több.
    Illetve csak a sörétes töltet? Agwe párfogása, szuper páncéllemezekkel akkor mi van?! :) Ilyenkor mindenkinek felcsillan a szeme mikor nagyot lehet vele lőni, de amúgy meg nem. Minden Martalóc napoknál feljön ez a kérdés. Mega szervereken ha körbemész tuti 2k csatapont összejön egy nap. Szóval hajrá! Tüzet nyiss! :cool:
     
  3. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    Az én véleményem szinte ugyanaz mint Wiwern véleménye
     
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Összejön persze... ...ha olyan hajója van valakinek! o_O
     
    Naksi kedveli ezt.
  5. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Mintha neked nem lenne, vagy netán rosszul gondolom? :)
     
  6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Rosszul! Nekem kis gagyi ladikom van a szerveremhez képest. Lövöm a 15-30k-t az enemyre ők meg rám a 70-90k-t. És nem túlzok. Emiatt már csak eventeken játszok, de azt se aktívan.