Visszajelzés Vitaszoba: Marauder napok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Sportiva, témanyitás ideje: 15.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sportiva

    Sportiva Járnitanuló

    A martalócnappal kapcsolatban észrevétel! Nem tudom milyen megfontolásból jött az az ötlet h csak 96k CSP-tól elérhető a sörétes lőszer... Ez kb olyan mintha Góliát kezébe gépfegyvert Dávid kezébe meg egy darab követ adnánk. Ennek mi az értelme? Miért nem elérhető mindenki számára ez a lőszer? Ha nem is annyiért mint akinek megvan ez a CSP rang, mondjuk legyen dupla annyi gyöngy vagy legyen elérhető rendelési oldalon de h sehol ez meg milyen játék.... Így a kisebb hajók nem fognak játszani ez idő alatt vagy csak a napi bónuszért lépnek be vagy kb elmegy a kedvük az egész játéktól. Sokkal több bevétel és harc lenne ha mindenki vehetne sörétest.
     
    Delonso és (҂⌣̀_⌣́) kedveli ezt.
  2. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Teljes mértékben egyetértek veled, rám is 180-200+k-at tolnak a söréttel, ez így már számomra nem igazán a játékról szól, inkább az idegbajról meg a felesleges próbálkozástól. Ezek a napok amíg tart ez az esemény akinek nincs sörétese játszhatatlan.
    Szerintem le kellene korlátozni bizonyos mappokra a sörétes lőszer használati lehetőségét, így lennének olyanok amin nyugodtan folyhat tovább az élet, és lenne egy pl. 14-17-ig térkép ahol lehet használni a sörétest.

    Üdv.: _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_
     
    darkbled kedveli ezt.
  3. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    Tessék csatázni! Úgy gondolom nem lehetetlen elérni ezt a CSP határt, csak szorgalom kérdése. Nagyon is jól van ez így aki tesz érte annak van ilyen előnye, amit nem lehet rendeléssel sem kicselezni. Szóval ha kell az a lőszer harcolj érte, ha pedig lusta vagy akkor meg nem kell nyávogni, ennyi.

    További szép napot!
     
    -ŽŠ- kedveli ezt.
  4. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    persze. csatázzunk? akik sörétes töltetet használnak azok könnyen kicsapnak 140k sebzéssel a másik meg szenvedjen mert lefagy a játék .
     
  5. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Igen csatázzatok, nem feltétlen most persze de összelehet ezt a csatapont rangot is szedni szépen.
     
    -ŽŠ- kedveli ezt.
  6. bendeguz105-hun

    bendeguz105-hun Fórum-zöldfülű

    Sziasztok Csp gyűjtés az is amikor egy szövetség a Maruder napok alkalmával ,,leköltözik ,, 2/1 -re azt egymást lövik pár órán keresztül úgy gyorsan gyűlik ám . Aki meg becsületesen gyűjti annak meg türelem :)
     
    Delonso és Naksi kedveli ezt.
  7. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Erről jut eszembe, ha már a névváltoztatást felvitték 30 napra, lehetne módosítani, hogy aki kilép egy klánból, annak 30 napig nincs visszalépésre lehetősége, akkor nem lenne az, hogy 2-3 napokra kilépkednek, hogy kilődözhessék egymást. A "nagy harcosok" akik így szereznek csp-t, meg csapatba verődve mernek játszani, közben meg milliókat öltek a játékba....de egyedül képtelenek bármire...teljesen, mint az óvodások...
     
    Naksi kedveli ezt.
  8. Canada

    Canada Járnitanuló

    Hello! Tudod van aki dolgozik minden nap 12-14 órákat ,és nem tud itt ülni a játék mellett állandóan,hogy csatázzon!
    Mert a életben vannak fontosabb dolgok is!Ebből nem lehet megélni, ez csak viszi a pénzt keményen! :)
    Ugyhogy ahoz,hogy meglegyen az a csatapontod nem kis mennyiség lőszer kell és nem kevés idő!
    És vedd figyelembe,hogy nincs mindenkinek ideje itt ülni a játék előtt! :)
     
  9. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Sziasztok!

    Könnyen beszélsz, nem olyan egyszerű ez a dolog mint ahogy te azt elgondolod. Nem mindenki van kitömve elittel amit bármikor ellőhetünk mert mindig van utánpótlás. Képzeld, van olyan játékos is aki nem teheti meg hogy több milliót összeszedjen amit aztán ellövöldözhet csak úgy. Van hogy eventre sincs lőszer.. Megesik. Persze aki tud rendelni vagy egész nap fent lógni, vagy kihasználni a közösségi térképet stb, (nem tudom te melyik vagy) annak ez könnyen megy.
    És hogy elejét vegyük a dolognak, szoktam járni csatázni és tapasztalatból mondom, nem olyan könnyű ellőni az utolsót a csp-ért.. Vagy szerencséd van vagy nem. Ha meg 1v1 akkor sokszor esély sincs, speciel nálunk rengeteg a "fullos" hajó, kis része fizetésből, nagyobbik része tudjuk miből tartja fenn magát, avagy tartotta, de még így is van elég tartaléka.. Nem vádaskodásnak szántam az utóbbi mondatot, mert ez nem az a téma, de ez van, akár kimondjuk, akár nem.

    Üdv.: _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_
     
    Delonso, darkbled és Naksi kedveli ezt.
  10. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,
    Én is heti 3-4 órát játszok, nem többet.
    Tessék megszenvedni azért a lőszerért!

    Én is voltam kicsi mégse sírtam ennyit, nem költök a játékba havi 500Ft-nál többet, nem játszok minden nap, de mégis szépen lassan elérek mindent. Tanuljatok már meg kicsit küzdeni valamiért, ha már játszol valamivel.

    További szép napot!
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  11. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Éppen kicsi nem vagyok, és nem szokásom sírni. Egyszerűen idegesít mások tudatlansága, és az ahogy elhiszik azt a világot amiben élnek. Nem tudom milyen szerveren játszol, de igazi paradicsom lehet, ha havi 500ft-ból meg heti 3-4 órával elérsz mindent.. Esetleg pár röpke év késéssel. Mindegy is, vitát lezártam, direkt betömött fülekkel nem érdemes csevelyt folytatni, mert aki a trónon ül, nem látja az alatta levők életét. Ez mindig is így volt. És ezt a szöveget hogy "Én is voltam kicsi".. Hagyjuk már el kérlek. A Régi és a mostani játék között orbitális különbségek vannak.. Vegyétek észre, ne csak mondjátok a belefásult gondolataitokat, amik rég elavultak, és nem látjátok a mostaniakat pont azért, mert föntről nem látsz a felhő alá.

    Köszönettel: _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_
     
    Canada, Delonso, Naksi és még 1 ember kedveli ezt.
  12. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Én vettem a fáradságot és otthagytam egy teljesen játszhatatlan szerveren egy hajómat, mert egyszerűen nem tudtam élvezni a játékmenetet, majd 3 társammal együtt elkezdtünk fejlesztgetni egy kényelmes szerveren egy másik hajót, és igen tökéletesen elvagyunk. Csak sokan nem tudnak elengedni dolgokat pedig már hónapok óta csak szenvednek, emberek körül kell nézni néhány szerveren aztán költözni ennyi. Én 2 évvel ezelőtt meghoztam ezt a döntést és nem bántam meg. Nem azzal kezdtem hogy miattam változzon meg egy komplett játékmenet, hanem én tettem arról, hogy számomra kedvezőbb feltételekkel játszhassam ezt a játékot, ennyi. Tudni kell gondolkozni is nem csak félteni azt amink van, és kapálózni meg írogatni össze vissza. Tudod szokták mondani, hogy egy fecske nem csinál nyarat. :)

    További szép estét!
     
  13. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Ez is egy megoldás, jól is tetted, meg volt hozzá a kör, hogy otthagyhasd azt a szervert, igen. Csakhogy én nem egy fecske vagyok, hanem mellettem állnak még jó páran, és nem ketten mint melletted, szóval itt nem jön be az elvándorlás, mert vannak akik igenis ott akarják jól érezni magukat ahol elkezdték jó körülmények között, nem pedig elmenni, itt hagyni a hajóinkat, az ismerősöket, stb., csak azért mert most olyan irányba ment a játék ami hallatlan, 7 éve játszom ezen a szerveren amin most, jó kapcsolatok, barátságok, kalandok díszítik a történetet, és csak azért, mert rossz irányba kezd menni az egész eldobjuk csak úgy? A kapálózásról meg az össze vissza írogatásról meg annyit, hogy elnézést a szilárd álláspontomért amiért kiállok, és nem hagyom annyiban az eddig elérteket, hogy "kényelmesen" fejlesztgethessem a hajóm mint te egy számodra új szerveren amin jó az élet, itt jön az hogy ki küzd is érte akkor, hogy fejlődjön?

    Üdv.: _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_
     
    Canada, David[hun]666 és Naksi kedveli ezt.
  14. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    De ne haragudj 7 éve játszol és ha ennyi idő alatt nem sikerült legalább 100k CSP-t szerezni akkor nem tudom, hogy min is vitatkozunk... :D
    A küzdésre visszatérve, én ha elhatározom, hogy meg akarok nyerni egy halálos harc arénát akkor én 5 napon keresztül azt véresen komolyan tolom (mert máshogy lehetetlen) és megnyerem. Tehát ha valami olyan amit én nagyon szeretnék megnyerni a játékban akkor nem az van, hogy ó most ez meg ez meg így meg úgy hanem akkor fogom magam és odateszem az egészet patikába, a társaim meg segítenek abban, ha például lövöldözős event van, hogy akik mögöttem vannak 0-24-ben ütik vágják, hogy nekem tuti legyen az első hely. ÉS nem egy klán mozdul meg hanem össze vissza 3 ember én és 2 társam. Tehát már megint nem értelek, hogy mivel is van akkor neked problémád?

    További szép napot!
     
  15. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Igazad van Levi!
    Heti 2-3 óra játékkal csakugyan lehet 5 napig véresen komolyan tolni! :)
     
    Canada, Delonso, levlevliva és 2 más kedveli ezt.
  16. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Ezennel semmin, mert látom értelmetlen ennek a témának a folytatása.. Nem fogom az időmet pazarolni olyan emberre, aki nem képes kizökkenni végre az álomvilágából, a kényelmes szerveréről. Szívesen vennék tőled tanórát, hogy heti pár óra játékkal meg 500ft-al hogy legyek top 1 bármelyik szerveren, bármelyik versenyben. Ismétlem magam, nem tudom milyen szerveren játszol hogy ennyi ráfordítással bírod tartani az iramot a többivel, hacsak nincs ott senki aki fizetne, vagy "egyéb" módon erősebb volna, ezért ennyi játékkal is elég erős lehetsz, mert nem akad vetélytárs. Problémám meg sok van, de nem hiszem hogy szeretnéd őket hallani, elég unalmas lenne mindenkinek. Ezennel én nem óhajtok többet erről beszélni.

    Az eredeti témára visszatérve, fenn tartom a véleményem, hogy a martalóc napokon legyen egy külön szekció mint azt fentebb említettem, ahol lehet használni a sörétest, ne mindenhol csak a pusztítás menjen, aztán fel se lépek mert 200k+-al jönnek a nyakamba, én meg alig tudok lőni rajtuk ~60-70k-t jó esetben. Csakhogy érezzétek mekkora a különbség.

    Üdv.: _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_
     
  17. Sportiva

    Sportiva Járnitanuló

    Nem vagyok lusta csak kevés az időm! Csatázom szívesen csak akkor megy el a kedve ha 3X-or akkorát lőnek rám mint én az ellenfélre de természetesen így is csatázom mert erről szól a játék. 96k CSP-hez sokat kell játszani,nem mondja nekem senki h nem mert nem vagyok teljesen h.lye. De ezzel sincs semmi gond mindenki annyit játszik amennyit tud vagy akar,aki elérte ezt a pontot annak grat, aki nem az meg fizessen a lőszerért! Remélem eljutott hozzád amit írni akartam és érted a különbséget.
    További jó játékot!
     
    Delonso kedveli ezt.
  18. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    azmellett hogy rádlőnek 200-220k t sörétessel amig te rálősz elittel 40-60 k-t na gyüjtsd a csp-t mert nem mindenki fog költeni
     
  19. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Természetesen csatapontot nem csak Martalóc napokon gyűjthetsz, lődd a játékosokat akkor mikor ugyanolyan az erőviszony, és akkor nem lesz ez. Persze hogy most kilátástalannak látjátok a helyzetet, főleg ilyenkor, de amikor nem lő nagyon a sörétes?! Akkor is ugyan ez a vélemény? Vagy ha már lesz nektek is sörétes, megfogjátok gondolni hogy kit mivel soroztok épp meg? Nem hinném. Ez az a bizonyos ranglétra amit végig kell járni érte, ugyan ez az ágyúk esetében is érvényes, hisz nem kaphatod meg a 4-es sors-ot ha előtte nincs meg a többi. :cool:
     
  20. ☠NORBI☠

    ☠NORBI☠ Fórum-zöldfülű

    egyetértek veled teljes mértékben, felfoghatatlan számomra hogy tudtak kitalálni ilyen rossz dontést, akinek nincs meg a 96K csp, lényegében buntetve van, nesze neked kishajo, 200k a nyakadba, tavaly mindenkinek elérheto volt a sorétes loszer, nemfogok rajta csodálkozni ha sok kis hajo abbahagyja a játékot miatta, rendeljenek gyongyot és vegyenek ágyút a 96k csp feletti hajok ezutánn, tuti hogy eggy fillert nemfogok a játékra kolteni...
     
    dudka1 kedveli ezt.