Vitorla helyett gőzhajó

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: †Knight_Rider†, témanyitás ideje: 26.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Sziasztok! Mivel az ágyúk elég szép fejlődésnek indultak, jött a sors kalapácsa , majd a végítélet arra gondoltam, hogy a hajóknál is lehetne egy generációt ugrani. Csak vitorla hajtotta hajó egy végítélet ágyúval? :) Bevezethetnék a gőzös hajókat is. Ha mást nem, akkor csupán design elemként, hiszen úgy vélem, hogy ilyen jó ágyúkhoz egy hozzáillő hajódesign is dukál. Így híres történelmi hajók is bekerülhetnének a játékba. Minden más fejlődik, de maga a vitorláshajó nem. Várom a véleményeiteket ezzel kapcsolatban!
     
    dotto59 és NagyGiba.hu kedveli ezt.
  2. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Ha már ábrándozunk, mi lenne, ha saját designt használhatnánk ( esetleg adott panelekből felépítve) ?
     
  3. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Én ezt is támogatnám. :)
     
  4. skorpió05

    skorpió05 Utánpótlás-írogató

    Szerintem ez az ötlet nem túl jó, mivel ez a játék kalózokról szól, nem pedig világháborúrol, és midern flottákról.
     
    jancsibáró kedveli ezt.
  5. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Akkor minek bele végítélet ágyú? Például. Ha valamit akarnak odafent, ez a fejlesztés kicsit megnövelheti a játék iránti érdeklődést.
     
  6. skorpió05

    skorpió05 Utánpótlás-írogató

    Ha már az ágyúknál vagyunk, hangsúlyozom, ÁGYÚKNÁL, akkor az kalózos. Ma már mindenféle ágyúnak nevezett fegyver van, ami nem is ágyú. Pl.: Ird be a google-be, hogy yamato. Ez egy hadihajó. Nézf meg a képeket és látod, ma már milyen fegyverek vannak.
     
  7. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Igen, nézd meg, van-e rajta vitorla. :) Alapjaiban véve pezsdítené fel a játék élményvilágát (szerintem). De ahogy látom, senkit nem érdekel, pedig úgy gondolom, hogy hatalmas potenciál van benne.
     
  8. skorpió05

    skorpió05 Utánpótlás-írogató

    Én szerintem e a játék attól élvezetes, mert régies hangulata van. Nyilván fejlődő (hiszen ez kell egy játéknak), de megőrízve a régies, kalózos dizájnját. Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én elmondtam a véleményem.
     
  9. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Elsőre kissé furának tartottam hogy kalózos játékba gőzhajót berakni.. :eek:
    De aztán utánanéztem jobban, és igazából még ma is előfordul ha a kalózok nem is de kalózkodás igen, valamilyen formában, tehát még lehettek kalózok gőzgéppel felszerelkezve is, bár annyira nem elterjedt ez a felállás, mivel mire gőzhajók voltak már jócskán eltűnőben volt a kalózkodás.
    Mindenesetre szerintem nem illene ténylegesen a kalóz témába a gőzhajó, bár érdekes lenne annyi szent. Felőlem el lehet rajta gondolkozni hogy berakják,(de azért atomtengeralattjárót még ne :D) nem zavarna, én csak azt kérném hogy az új hajókhoz rakjanak be egy beállítási lehetőséget amivel a "régi"
    hajómenést lehet visszaállítani, mert az nekem és szerintem még pár embernek jobban bejön, persze megosztott vélemény van erről, de mindkét táborban vannak úgy gondolom.

    A saját magunk tervezett hajó tetszik, még ha megadott panelekből is. :)
     
  10. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    hát az én véleményem hogy a design és ilyeneket maradjanak ugyanaz ami most ne változtatgassunk rajta hiszen ez egy régi kalózos felépítésű és szerintem a GŐHAJÓ-val elrontanánk ezt..
     
  11. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    A játék alapvetően tengeri csatázásról szól. Így még mindig kiállok a véleményem mellett, hogy ez is egy járható út lenne a játék élettartamának növelése céljából.
     
  12. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    _Hát pedig így már elrontaná a régi jó kalózos vitorlás SeaFight-et. De te tudod... én nem támogatom...
     
  13. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Jelenleg sem csak vitorlás hajók vannak a játékban, ezt remélem tudod csak pár példa: Deadalus, Red Baron, Sagitta, Aeronautilus, Krotal, Aircadia, Acari és még sorolhatnám. Ha már léghajók és egyebek, miért ne lehetne jól megcsinálva egy steampunk stílusú gőzhajó? Szerintem jól nézne ki.
     
    †Knight_Rider† és ~CSUTI~ kedveli ezt.
  14. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    Hát szerintem nem de a te döntésed Wywern
     
  15. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Nem is azért vagyunk itt hogy eldöntsük, ötletnek dobták fel amit lehet véleményezni , kritizálni sőt vitázni is a megfelelő keretek, és szabályok betartásával. Ahogy Te leírtad a saját álláspontodat, úgy akár én akár más is megteheti, épp ezért vitaszoba, és épp ezért ötlet.
    Illetve volt már majdnem ilyen stílusú hajó, Kylon a neve, az is már majdnem átment kicsit steampunk-gőzhajó stílusba.
    A nevem másrészt Wyvern. :rolleyes:
     
    Utoljára szerkesztett: 12.1.18
  16. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    Ez is igaz , jó ez egy ötlet jó mindenkinek megvan a maga véleménye, ezzel tisztában vagyok.
    jah és elnézést kérek a hibásan leírt nevedért.