Sebzés

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 11.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sysrq33

    sysrq33 Járnitanuló

    Sziasztok!
    Ezt a sebzéses témát találtam, szóval itt szeretném megkérdezni a dolgot.
    Ha jól számolom a sebzés leírása alapján akkor 205 db 50 fontos ágyúval +5% találati esély az 80% összesen, így 3280 körül kéne lőnöm üregessel. Hogy lehet az, hogy én csak 2200 körül sebzek NPC-re?
     
  2. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Szia!
    Egyszer többet, egyszer kevesebbet fogsz sebezni. Minden ágyú minden lövésénél 80% esélyed lesz a találatra és 20% esélye lesz annak hogy nem találod el a célpontot. Ezek alapján akár az is előfordulhat, hogy egyszerre több ágyúd mellé lő, így jönnek ki az alacsonyabb találati értékek.
     
  3. sysrq33

    sysrq33 Járnitanuló

    De ezerrel kevesebbet lövök mint kéne? :O
     
  4. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Minden alkalommal?
     
  5. sysrq33

    sysrq33 Járnitanuló

    Igen, pedig lőttem én már 3300 körül egy hónapja kb de nem volt semmi bónuszom, most meg ez a 2200 körül :/ Lehet a supportnak kéne írnom, de hátha itt is tud vki segíteni.
     
    BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  6. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Miután beléptem a tengertérképre és 3 (HÁROM) lövéssel likvidáltak /315200 ép ,360000 vp/ felsejlett bennem egy halvány gondolat ; netán a legnyakatekertebb számítás tudná-é igazolni ezt a tűzerőt? Aztán szerencsére meggyőztem magam, hogy csak fanyalgok, mert kilőttek, meg különben is biztos az irigység miatt agyalok...
     
    Gyularombolo kedveli ezt.
  7. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nem tudom, milyen védelmed van, de a Marauder napok alkalmával a Sörétes lőszerrel igen nagy sebzést lehet elérni. Lehetséges, hogy ez is közrejátszott a dologban, ellenben így látatlanban nem tudom ezt megmondani.
     
  8. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Köszi a válaszod Apolló. A védelmem csapnivaló, de akkor is 225066 -os sebzés kellett minimum az adott helyzetben. Bár lehet, hogy sörétessel és az összes extrával kijön ez az eredmény ; én nem vádaskodni akartam, de egy kicsit mintha elszálltunk volna, ha ez a realitás.:eek:
     
    Naksi kedveli ezt.
  9. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Jelzés szempontjából hasznos a hozzászólásod, hogy sokallod a nagy sebzést. :)
     
  10. Jolly_Joker-69-(WTH)

    Jolly_Joker-69-(WTH) Utánpótlás-írogató

    Akérdésem az lenne ,hogy a védelmem bástyán,tehetség,fullon van ékö is21 szintü és igy vernek rám 180ezret ami nem kritikus lövés ez lehetséges?
     
  11. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Ha sörétessel lőnek most, akkor lehetséges.
     
  12. (҂⌣̀_⌣́)

    (҂⌣̀_⌣́) Fórum-zöldfülű

    sziasztok :) olyan kérdésem lenne hogy valami lett a sebzéssel és a páncéllal vagy vannak szép számmal akik ismét használnak bizonyos dolgokat? :) 23-mas szintü köveim vannak a tehi és a bástya fullra van rakva védelem ágyuim aránylag jók bár lenne még mit cserélni de 270 4-es sors kalapács van fent a többi 3-mas sors meg fejlesztett végitélet ágyú :) összesen 381 ágyú de valahogy mindenkinek szörnyen jó a védelme vagy nem tudom :) a lényeg ellenséges hajóra max az a 55k megy az utóbbi napokban előtte azért 70-90k közt azért ment a dolog :) rám meg repkednek most a 100k és az a feletti lövések :) ha van valakinek esetleg erről valami okos gondolata azt szivesen fogadnám :)
     
    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
  13. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! Ázsiai szerveren nekem minden rendben van a sebzéssel, bár volt olyan hajó aki rám támadott, és vagy 2 lővés voltam neki,de ez ritka, nekem is minden fullon van!
    Tudod ezt így nem lehet kinyomozni,csak a support tudja ID alapján szerintem !
     
  14. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Ezzel a problémával én is találkoztam, az esetek 70%-ában hasonló paraméterek mellett lőnek 100 ezreket, ugyanakkor a védelmük is igen kidolgozott, még ha külön nézem, elhiszem hogy mindent csak az egyikre rakott, de akkor a másikra hogy "telt" még annyi?
     
  15. .lukhauz.

    .lukhauz. Utánpótlás-írogató

    Üdv

    Segítséget szeretnék kérni a Sebzés topikban szereplő képi illusztrációhoz mert szerintem az teljes mértékben értelmezhetetlen!
     
  16. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    (ágyúszám*ágyúgolyó sebzése*bónuszok)* találati arány
     
  17. .lukhauz.

    .lukhauz. Utánpótlás-írogató

    Kedves seafight csapat a játék egyik ha nem a legfontosabb dolga a sebzés és a játékosok erre nem kapnak egy megfefelő kiszámítási módszert ezt problémának érzem !

    Mondom a problémát az előbbi hozászoláshoz : vannak homályos dolgok a képletben pl csak a ágyúgolyó sebzés és a találati érték világos
    agyúszám az rendben van de hogy kezelem le a különböző ágyúk által biztosított elit lőszer bónusz?
    bónuszok le lehetne írni hogy pontosan milyen bónuszokkal lehet rendelkezni. mert ez egy elég tág megfogalmazás !

    Örülnék ha levezetne egy számolást ahol a bónuszokat kifejti és a különböző ágyútípusok által biztosított bónuszokat is számolja .
     
  18. Wizard

    Wizard Kivételes tehetség

    Kedves Játékos!
    A kolléga fentebb leírta a képletet, és a képlet egyes elemeinek a magyarázata a sebzéses fórum témában mind megtalálható, innentől már csak be kell helyettesíteni. Ha van ötleted, hogy hogyan lehet másképp leírni szívesen várjuk építő jellegű ötleteidet.
     
  19. .lukhauz.

    .lukhauz. Utánpótlás-írogató

    Szeretnék egy levezetést mert az a képlet nem tükrözi a valóságot !

    Saját adataim: 318 ágyú,75 sebzés értékű robbanó,
    bónuszok(szerintem):7% kolosszális, 5% merész, 7% puskapor tartó, 14% ogun kegye, 17% por tehi ,22% kő, 6% kedvenc kő, 5% elit pont bónusz(kegyetlen könyvelő).
    találati NPC re 100% felett

    Behelyettesítek Esi által írt képletbe

    (318*75*0,83)*1=19795,5

    Ha valóban ennyit sebeznék valószínű nem játszanék.

    Szeretnék választ kapni a kérdésemre hogyan lehet kiszámolni a sebzést?
     
  20. RicsiHUN

    RicsiHUN Utánpótlás-írogató

    A zárójelben lévő 3. szám(bónuszok) 1.83 szerintem(1 az alapérték, ha nincs semmi bónuszod)