Lezárt ládák új jutalmai.

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 12.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! Azért furcsállom,hogy hónapok óta nyitogatom ki a ládákat és sosincs szerencsém hm! és nem kevés ládáról van szó!Másik meg az is fura minek van a tehetség ki téve ha az úgy se azt adja amit kellene akkor értelme sincs vagy direkt ez így van megcsinálva,mint a prémium :( :( hiába van nekem kifizetve a duplázóm meg egyebek akkor se kapok csak 7 nap prémiumot! :( köszönöm.
     
    Canada kedveli ezt.
  2. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Azért számít, mert a 10 napos helyett csak 7-et kapsz ha nincs kirakva semmid. És nagyon szerencse kérdése, ismerőssel egyformán ládáztunk és míg én 6-szor kaptam krisiesőt ő egyszer sem kb. azonos ládamennyiségből.
     
  3. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ismertető: Lezárt ládák-ból idézem ezt a részt:
    A lezárt ládák tartalmára a Bőkezű tenger tehetség és/vagy Aranyberill speciális ékkő van hatással.
     
  4. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! nekem van olyan ékkövem és a bő kezű tenger tehetségében is bele tettem ott is van kitéve! köszönöm!
     
  5. ~CSUTI~

    ~CSUTI~ Utánpótlás-írogató

    Nos az imént végeztem pár láda nyitásával.Mivel folyamatosan nyitottam őket nem akarom bemásolni mindet mert elég hosszú lenne a kommentem így a "végeredményeket" fogom leírni. A lőszermennyiségeket kerekítve fogom leírni. A ládákat az Arany Berill kavics+bőkezű tenger tehetséggel szedtem. Előtte direkt feljegyeztem miből mennyi van nálam így viszonylag pontosan le tudom irkálni. 100(+36db kulcsot kaptam még) így 136 láda. 42.000 páncéltörő / 6000 vudu / 14.000 jegestűz / 40.000 foszfor / 138.000 fejlesztett robbanó / 49.000 erős robbanó / 39.000 kartács. 53db triton áldás / 60db agwe amulett / 44db elmo tüze / 30db kém titka / 3db füstbomba / 35db vigyázó szem / 123db villámkő / 5db tortuga / 4db 60 fontos. 5 nap Capricornus törzs / 5-5 nap EP-TP szorzó / 10 nap hajósinas / 3 nap kitartás tréner / 2 nap engedelmességi tréner / 10 nap agresszivitás tréner / 5 nap gyorsasági tréner / 5 nap vitorlamester. Úgy érzem nem volt egy szerencsés nyitogatás majd legközelebb. Remélem segítségként lesz pár játékos társamnak.
     
    Gyularombolo kedveli ezt.
  6. dudka1

    dudka1 Törekvő

    A világtérkép újjászervezése óta kb.: 700 ládát nyitottam a nap szinte minden szakában - kora reggel, délután és késő este. Véleményem szerint eltünt a 7 napos prémium és a királyi zsákmányzsák. Ezekből nulla darabot találtam. A királynő kegyelmét azért nem említem - azt se találtam - mert az olyan mint a fehér holló. Ha valakinek volt szerencséje ezekkel találkozni az elmúlt 3-4 napban, írja már ide. Roppant kíváncsi vagyok a szerencsés játékosokra.
     
  7. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Prémet és zsákot nyitottam mostanság, meg Sámánt is, viszont Krisiesőt már régen nem.
     
  8. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    500 ládból 2 prémium, 1 kristályeső és 0 zsákmányzsák.
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  9. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    szia kb 2 nap alatt 2 prém és 4 zsákot nyitottam:) ja 100 ládából!!
     
  10. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    2018-03-07 11:08:29
    Megszerezve: 2 x Királyi zsákmányzsák. ez ma 3-k láda!!
     
  11. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok!Szervert is írjatok mert az is számít szerintem!
    Ázsia szerveren mikor még a régi térképek voltak, nagyon sok ládát nyitottam,mert hónapok óta folyamatosan csak nyitottam ,ha elfogyott vettem azonnal másikat, és 500 ládából 2 nap kristályeső, nagyon kevés, de mondhatnám mikor már kinyitottam vagy majd ezer ládát folyamatosan, alig adott Tp ,elit pont gyorsítót, elvétve adott zsákot, de én nem sokra mentem azokkal a kék kövekkel:D Na meg úgy érzem mintha a ládákból annak a esélye,hogy ilyet nyiss mint kristályeső, Ep ,Tp gyorsító, a esélye sokkal kevesebb lenne,mint régen! :(
    Új térképen vette m fel ládákat, lőszer volt benne, de egyikben volt vudu sámán 4 es, de egy idő óta az semmit se ér, mert olyan lassan töltődik a vudu, hogy nagyon. Sokkal régebben pikk pakk feltöltődött, de most hmm.
     
    Canada, Zsolessz és Scorpio.2.Hu kedveli ezt.