Visszajelzés Vitaszoba: Seafight Kupa 2018

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 11.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Blood♥

    -Blood♥ Törekvő

    Kb 2 órára elég, nem? :)
     
  2. Feckaa

    Feckaa Fórum-zöldfülű

    Jó lenne ha plusszosra kijavítanák ezt az eventet :DD ránézni se éri meg az eventhajókra
     
    ĐROTUŁŁO és Naksi kedveli ezt.
  3. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Az esemény végének időpontja nem változott, így az délig tart majd.
    Az összes szerverre értendő, nem szerverenként.
     
  4. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    Apollo vagy egy nagy problemam ezekkel a zaszlokkal nem lehetne kivenni a jatekbol? szet robban a gepem ha sok hajo van egy helyen.. eddig nem volt gond de most ugy tunik problemat okoz..elore is koszi

    (minden grafikai elemet kivettem es legalacsonyabb modban jatszok)
     
  5. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Gyenge ez az event mint a harmat. Mindamellett ,hogy bőven minuszos, alig van eventhajó. Lőjek ki 50 hajót próbához és 10 perc alatt találtam 4-et. Ez nem VB event, hanem Szenvedés event. Elvileg szilánkot kellene adjon az event npc de helyette valami csontkockát ad ami eddig semmire sem jó. Ez nagyon unalmas ,fantáziátlan event lett és 1 hónapig tart. Probálják kavarni , komplikálni de pont az ellenkezőjét érik el. Miért nehéz felfogni ,hogy nem ez kell a játékosoknak?
     
  6. Hook_Captain

    Hook_Captain Járnitanuló

    Hol lehet majd tippelni? A döntő bírónál vagy a menüben ?
     
  7. LikeaMark

    LikeaMark Utánpótlás-írogató

    Ha ilyenre meghagyják a végéig, inkább MOST vegyék ki... Borzalmas... Ezt is el kellett rontani :( (Azt meg sem említem, hogy korlátozva van a lőszer, + naggggyon drága.)
     
    ĐROTUŁŁO kedveli ezt.
  8. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok ! Nekem az a meglátásom, hogy nem jó ez a event, tiszta minuszos :( Másik dolog, pedig a láda! Kinyitottam több mint 25 event ládát,és tele van elmotűzével, és abból is 17 db ad, nekem van 20 ezer belőle már:D De a vérszomj abból ritkán ad 2 db.-ot, sok télifény van benne, vigyázó szem, és alig van benne lőszer, 25 ládából 2x volt benne lőszer, nem is éri meg venni! hajókat se éri meg lőni! hajósinas megint csak nem gyöngyért van, és olyan szikrázó akármit szerezni se lehet 1 et se nemhogy 60.-at. és azért 1 napra lehet megvenni, ez megint kiszúrás azoknak akiknek nincs! Valamit kellene kezdeni a eventtel, hogy megérje játszani, jelenleg ,én nem játszom!Hajósinas nélkül, meg amúgy se éri meg! :(
     
    ĐROTUŁŁO és ]EZEL[ kedveli ezt.
  9. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Szia.
    Te így spontán pár óra elteltével azt mondod, hogy minuszos az event ?? Még van az eventből, 33 nap, és még bármi változhat, főleg hogy holnap lesz a restart, és azért várjuk meg annak a végét mi változik, ha meg nem változik az event akkor meg, ott van még a tippeléses dolog amiben eredményen lehetsz, plusz az aréna, mert ott nem kell gyöngyöt bele vinned, hogy megnyerj egy fordulot, csak üregest láncost vagy bármit.:D:D:p
    További Szép Estét.;);)
     
  10. Wizard

    Wizard Kivételes tehetség

    Megpróbálok minden észrevételedre választ adni, kezdjük is hát el:
    1: kb 25 ládából nem gondolom, hogy teljeskörű véleményt kellene leszűrni mert az elég kevés ahhoz, hogy ésszerű véleményt tudj alkotni róla. Azt javaslom kb 200-500 láda után térj vissza a vélemény alkotására.
    2: a hajósinashoz ismételten azt tudom elmondani amit már többször is leírtunk, sehol nem volt leírva, hogy gyöngyért lehet megvásárolni. Több mint 1 hónapos eventről van szó így nem gondolnám, hogy problémát okoz majd a szükséges fizetőeszköz beszerzése. Az event fizetőeszköz beszerzéséhez minden szükséges információ le van írva az event ismertetőjében, ajánlom figyelmedbe az elolvasását, ITT találod.

    És még egy gondolat a végére: megkérlek a hozzászólásaidat innentől kezdve ne félkövérrel illetve színesen vagy egyéb módon írd, ellenkező esetben figyelmeztetés nélkül törölve lesznek az ilyen hozzászólások.
     
  11. Canada

    Canada Járnitanuló

    Ez a event nem jó:D hajók is minuszosak, sok élettel, alig ad valamit :D meg se éri lőni!:D a ládák tele vannak elmotűzével :Dmeg felesleges dolgokkal:D jól ki van ez találva:D Nagyon remélem változtatnak rajta! Hajokból nem lehet szerezni Örökkévalóság szilánkjait, mert lőni se érdemes, és nem is ad egyet se:D !Megint jól elszúrták ezt! Borzasztó! o_O:( Valamit kezdeni kellene vele,hogy ne legyen ilyen, és lehessen játszani, és ne legyen minuszos!
     
  12. Wizard

    Wizard Kivételes tehetség

    Köszönjük az észrevételeket az eventről, jeleztük a felmerült dolgokat. Bízzunk benne, hogy változni fog az event hamarosan!
     
  13. Baba

    Baba Fórumlakó

    Szia
    Nem mondta senki futball lőszerrel kell lőni világítóval pluszos , a kis harcos csillagot 7 lövéssel ki lehet szedni ,az Igazság kalapácsa meg 50 millára ad 80K gyöngyöt. Nem mindegy 35 vagy 90 gyöngybe kerül a lőszer. A futball lőszer akkor ér valamit ha átváltod . A ládák meg hosszú távon pluszosak 100 ládából min 50-ben golyó van már olcsóbb is mint ha vennéd ha átszámolod .
    Nem sírni kell rögtön 1 napon .
     
  14. bnor

    bnor Törzsjátékos

    ,,2: a hajósinashoz ismételten azt tudom elmondani amit már többször is leírtunk, sehol nem volt leírva, hogy gyöngyért lehet megvásárolni. Több mint 1 hónapos eventről van szó így nem gondolnám, hogy problémát okoz majd a szükséges fizetőeszköz beszerzése.''

    Sziasztok!

    Azért 30 napra 1800 örökkévalóság szilánkja nem kevés csak a hajósinasért, még akkor is, ha a későbbiekben kapunk ragyogó lelkeket. Alig van eventhajó, a próbákat nem biztos, hogy mindenki napi szinten meg tudja csinálni, a feketepiacon minden sokba kerül, és a fogadásra is ha jól tudom majd a szilánkkal kell fizetni.

    A fejlesztések miatt lett kivéve, de mivel nem készültek el időre vele, ezért időről-időre visszateszik.
    Először gyöngyért volt bent, ami teljesen korrekt dolog, utána koronáért, ami már nem annyira. Főleg úgy, hogy sok hajó elő sem tud teremteni napi szinten 1000 koronát. Most meg szilánkért, amit egyenlőre szinte lehetetlen összegyűjteni.

    Ha nem lett volna szó a fejlesztésről, nem került volna ki a játékból, akkor most simán gyöngyért tudnánk megvásárolni a hajósinast. Ha meg elkészült volna a fejlesztés, akkor szintén nem az event fizetőeszközét kellene használni az ilyen dolgokra.

    Szép estét.
     
    Naksi és Canada kedveli ezt.
  15. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    2018-06-14 10:05:21
    Megszerezve: 1 x Csontkockák.

    Valaki tudja mi ez? Leírásban nem is szerepel.
     
  16. ĐROTUŁŁO

    ĐROTUŁŁO Aktív író


    Hello

    Próbához kell majd...
     
  17. ĐROTUŁŁO

    ĐROTUŁŁO Aktív író

    Az eventes napi próbáknál nem írja jóvá a lőszert!!
     
  18. xSZIBILx(HUN)

    xSZIBILx(HUN) Aktív író

    sziasztok!ragyogó lelkeket hogy lehet szerezni,remélem nem úgy gondolták hogy ,nagy nehezen szerezhető örökkévalóságból kell át váltani?úgy nagyon nehéz lesz bármit is szerezni a piacon :(
     
  19. alektra

    alektra Utánpótlás-írogató

    udv a csapat választás napi szintű vagy a veg győztesre kell választani zászlót ?

    ja es ragyogot honnan lehet szerezni ?
     
    Utoljára szerkesztett: 14.6.18
  20. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    A csapatválasztásnál azt a csapatot választod ki, amelyik neked szimpatikus. A lényeg az, hogy ha választottál egy csapatot, akkor annak a csapatnak lövöd a pontokat. Ha a te csapatod szerzi a legtöbb pontot az esemény végéig, akkor egy jelvényt kaptok, hogy ti lettetek a Seafight bajnokai. Ez teljesen független a VB győztesétől.

    Ragyogó lőszert a tippjátékból lehet szerezni, erről az ismertetőben olvashatsz bővebben.