Visszajelzés Vitaszoba: Seafight Kupa 2018

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 11.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Ott azt látod, hogy mennyi NPCt lőttél ki, de alapvetően ez a Seafight Kupa 2018 alapeseményhez tartozik. Ha a helyezésedet akarod megnézni az ehhez tartozó rangsorban, akkor az általad választott ország rangsorát kell megnézni.
     
  2. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Igen, de a pontszámok különbözőek a két helyen. Ezért kérdeztem, hogy ez hova tartozik. De az előbb olvastam a másik írásodat, hogy hibás pontértékeket adott a személyes áttekintésnél. Köszönöm
     
  3. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Tudjuk, de a patch infóknál hamarosan erről is olvashatsz. :)
     
  4. ĐROTUŁŁO

    ĐROTUŁŁO Aktív író

    Szia Apolló!

    Van már valami infó a koronás napi próbákról??
     
    Babuci kedveli ezt.
  5. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Várjuk meg ezt a szinkronizálást, hátha majd jók lesznek déltől.
     
  6. ĐROTUŁŁO

    ĐROTUŁŁO Aktív író

    2018-06-15 10:49:33
    Megszerezve: 1793 x Gyöngy.
    2018-06-15 10:49:33
    Elsüllyesztetted Harcos csillag hajóját.
    2018-06-15 10:49:33

    Valami nem okés :) Azt írtad a Patch dayben hogy koronát is fog adni,de ez lemaradt :)
     
  7. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Közben kaptuk az infót, hogy a Harcos csillag mégsem ad.
     
  8. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    legalább a kalapács NPC ad :)
    2018-06-15 11:23:42
    Megszerezve: 406 x Korona.
    2018-06-15 11:23:42
    Megszerezve: 43931 x Gyöngy.
    2018-06-15 11:23:42
    Kaptál 119061 TP-t (tapasztalatpontot).
    2018-06-15 11:23:42
    Megszerezve: 2 x Különleges kulcs.
     
  9. ĐROTUŁŁO

    ĐROTUŁŁO Aktív író

    Jaaaa igen...Ennyire sajnálják a koronát a jó néptől??Akkor mi lesz az 1 napi kimaradt koronás próbákkal??azt majd kárpótolják valahogy???Másrészt egy event arról szól szerintem,hogy a jó nép gyűjtöget amit lehet és jó kedvvel jön fel játszani,de ez az event csak fejfájást okoz,és nem is éri meg....További jó eventezést mindenkinek,én inkább bm ezek :)
     
    Utoljára szerkesztett: 15.6.18
    Naksi kedveli ezt.
  10. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Ahoy!

    Most hogy több tapasztalatom van az eventtel kapcsolatban, kicsit változtatnék a véleményemen.

    Bár nem közvetlenül de csalásra van lehetőség a szerencsejátékkal kapcsolatban is.
    Ahogy én tapasztaltam, szilánkokat nem lehet túlzottan jól gyűjteni, pár óra játékkal sem jött sok össze, közel sem volt a 250, és naponta kellene annyi, de ez egy normál dolgozó embernek biztosan nem jön össze, ezzel kevesebb az esélye a nyerésre.
    Tehát itt jön képbe a botosok előnye megint, remélem ahogy a feltételekben is leírták, (amit megint el kellett fogadni, bár lehet csak én olvastam el végig) a csalással előnyt szerzőkkel el fognak bánni.
    Egyébként még mindig jó ötletnek tartom mert közvetlenül igazságos, mert mindenkinek lehet esélye, viszont távlatból nézve már egészen más a helyzet.

    Jó hogy beraktak koronát a kalapácsokba, így legalább lehet venni majd valamennyit a piacon még fociból, de jó lenne ha már korlátozzák a lőszert, hogy pár naponta újra berakják azt a kis 1-2 órácskára elég mennyiséget gyöngyért, tekintettel az event hosszára.

    Üdv.
     
    Babuci és Naksi kedveli ezt.
  11. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok! Én egyetértek Villámmal! Másik dolog, az, hogy azt vettem észre, hogy igen kevés a harcos csillag npc,ebből kifolyólag meg nagyon sok a próbánál az, hogy 50 milliót sebez rá, hogyan? Amikor nincs is? És elfogadtam azt a próbát, és itt ültem a gép előtt szinte délelőttől,késő estig, és ha találtam akkor lőttem is mindig, és akkor is csak 38 milliót sikerült leszedni belőle, és nem dolgoztam, szabad napom volt, ha dolgozok nincs ennyi időm, sőt tán 1-2 óra, és lehetetlen megcsinálni, főleg úgy, hogy ma mikor időm volt akartam még befejezni, de délben eltűnt :( :(: :( nagyon szomorú lettem, és ideges is, sok mindent félre tettem idehaza érte, és mégsem lett meg! Javasolnám, hogy le kell csökkenteni azt a 50 ezret jóval, mert nem kivitelezhető, és még azt se mondhatom,hogy kis hajó vagyok!És ez a szilánkkal való tippelés az kivitelezhetetlen számomra, mert szint a napi próba van, de az alig ad szilánkot, és még mindig nem látom ,hogy ki írná minden térképre, hogy a admirális megjelenne, és hol?? Én többször is lőttem Igazságkalapács npc.-t, nekem nem adott koronát. és az a 2 szilánk amit adott az nagyon kevés!:( Ebből nem nagyon lehet gyűjteni.
    Elsüllyesztetted Igazság kalapácsa hajóját.
    2018-06-14 13:30:23
    Kaptál 111425 TP-t (tapasztalatpontot).
    2018-06-14 13:30:23
    Megszerezve: 3210 x Futball lőszer.
    2018-06-14 13:30:23
    Megszerezve: 52445 x Gyöngy.
    2018-06-14 13:30:23
    Megszerezve: 2 x Örökkévalóság szilánkjai.
    2018-06-14 13:30:23
    Megszerezve: 2 x Különleges kulcs.
     
    Babuci kedveli ezt.
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    1. A próbák délben újraindulnak (írja az ismertető is).
    2. A korona ma került be az NPC-be, így tegnap nyilvánvaló, hogy nem kaptál belőle (dominó pl. kapott, ha elolvasod fentebb).
    3. Az NPCk gyakoriságán is ma változtattak.
     
    Naksi kedveli ezt.
  13. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Köszönöm Apolló! De nekem a tegnapi napom oda lett, és a sok lőszer, és nem lett meg a próbám, mert nem volt elég npc, és nagyon sok a 50 millió amit sebezni kell rá, és ugye ma ,meg el is tűnt, de én erről nem tehetek, hogy nincs npc, és ilyen magas sebzést kell le szedni belőle,, és akkor engem ki kárpótol? :( És alig lehet szilánkokat szerezni, és nem is lehet ez miatt tippelni, na meg vásárolni a piacon, és lehetetlen ragyogó lelkeket szerezni,mert szilánk nélkül,hogyan? És 2 szilánkot ad a igazságos npc kilövéskor? az nagyon kevés!
     
  14. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Köszönjük az észrevételeidet, a mai napon elég sok mindent változtattak az eseményen, így a próbák is könnyebbek lettek valamennyivel.
    Folyamatosan küldjük a visszajelzéseket az eseményről, hogy ha kell, akkor valamit változtassanak.
     
  15. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Annyira nem érdekel a pontszám, mert a botosok miatt lehetetlen jó helyezést elérni. Amúgy a két pontszám még mindig eltérő 617 és 244.
     
  16. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Kedves Apolló! Az a probléma áll fent a napi próbánál, hogy ugye 3 próbát fel dob , és én abból már egyet teljesítettem, és van az a harcos csillag próba,amiből vissza vettek és csak 25 milliót kellene sebezni rá, de nem engedi elfogadni, szürke! Igaz mikor 50 milliót kellett sebezni rá, akkor nem sikerült, de ha már nekem ismét megjelent, akkor miért nem engedi elfogadni? Köszönöm! És nincs más próba elindítva nekem!
     
  17. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Nyugi nekem össze vissza 2 db próba volt és kész mára :)
     
  18. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Lehetséges, hogy Futball lövés lőszerrel lőttél ki pár NPCt? Mert akkor az ország rangsorához többet ad hozzá, ezt viszont a személyes összesítésben nem jegyzi. Alapvetően az ország rangsorban elért pontod a mérvadó.
     
  19. Baba

    Baba Fórumlakó

    Sziasztok !
    Amerika szervereken nem enged tippelni senkit a számláló meg megy visszafele hogy hogy 3 óra 6 percig lehet még leadni .
     
  20. ÁrpyHUN

    ÁrpyHUN Járnitanuló

    Sziasztok. Hol lehet tippelni mert nem találom?