Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Bizonyítéknak számít minden olyan bejegyzés, amely a Bigpoint által üzemeltetett felületen rögzül. Ilyen a chat, játékbeli levelezés, support és a fórum. Ha ilyened van, várjuk sok szeretettel.
     
  2. Canada

    Canada Járnitanuló

    igazad adok neked!
     
    Ne_etesd_a_trollt! kedveli ezt.
  3. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Előbb egy "nagyon ügyes" ellenfélre 64-et , azaz hatvannégyet lőttem világítóval. Nem az enyém a legkissebb hajó a szerveren....
     
  4. Teleportkapu

    Teleportkapu Utánpótlás-írogató

    Apolló!

    Valakitől azt hallottam, pár napja volt banolás megint. Meg tudod erősíteni vagy cáfolni a hírt? És ha volt, mennyit kaptak az érintettek?
     
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Mostanában 1-2 hét a divat a csalóknak...
     
  6. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Ha valakit tiltottak, akkor az érintettek a supporton tudják megérdeklődni, hogy miért és mennyit (bár az időtartamot látják).
    Másnak ezt az adatot nem adjuk ki.
     
  7. Teleportkapu

    Teleportkapu Utánpótlás-írogató

    Nem igazán értem, hogy mióta lett titkos ez az info, hogy volt-e tömeges banolás? Korábban azért jött létre ez a topic, hogy itt lehessen róla beszélni amikor kiírjátok, hogy mikor volt végre valahára 1-1 leszámolás. Most már akkor gyakorlatilag struccpolitikába megy át a dolog, és nem is lehet beszélni arról, hogy létezik a műfaj, amit botozásnak/csalásnak hívnak?
    Mert akkor inkább zárd is le most rögtön a topicot...így értelmét vesztette...
     
    °°Máté°° kedveli ezt.
  8. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nincs arra lehetőség, hogy mások accountjáról adatot adjunk ki egy harmadik fél számára. Éppen ezért írtam azt, amit.
    Kizárólag a vezetők kérésére publikálunk információt a bannolásokról hivatalos közlemény formájában.
     
  9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Biztos oka van, hogy miért nem adnak ki infót róluk. Nekem van is egy jó tippem! :D
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  10. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nekem is van nem is tippem, hanem magyarázatom: az account adatai kizárólag arra a játékosra vonatkoznak, aki játszik vele, így a tiltása is.
     
  11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Bocsi, de Milánnal értek egyet valamilyen szinten.
     
  12. *ZSOLTI*

    *ZSOLTI* Járnitanuló

    Szia én nem a játékosok adataira vagyok kiváncsi személy szerint hanem a látszatra hogy eltünnek a csalók ennyi lenne a véleményem
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  13. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Kérdés: Milyen adatot tartalmaz az az információ, hogy x.y-t 1 hétre bannolták? Válasz: Semmit. Ez nem adat, hanem állapot, mint pl. a hajó rangja.
     
    szab3, Romed és ]EZEL[ kedveli ezt.
  14. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Sziasztok
    Nos, talán időszerű lenne egy nagyobb szűrés, és jó lenne, ha a sok botos hajó megkapná méltóan megérdemelt jutalmát érte, természetesen üdvözítő lenne, ha azok nem a rangsorok jutalmai lennének. Jelenleg sajnos mi ezt látjuk, tapasztaljuk. Mi, akik tisztességesen játszunk, minimum annyit szeretnénk elérni, ha nem is a játékból, de legalább a ragsorokból, és természetesen a ligából is kizárattatnának ezen "játékosok". Itt ez a szép hosszú event, ezen rangsorok többségén is tisztán lehet látni, ha tengeren nem látnánk is a sok bot használatot. Úgy gondolom ha már léteznek ezek a szabályok, akkor jó néven vennénk, ha be is tartatnák őket, bízom benne, nem csak magam nevében "beszélek". Nyilván a legjobb az lenne, ha megakadályoznák teljes mértékben ezek használatát, de ha már nem, akkor valamit szeretnénk látni, hogy legalább tesznek az ügy érdekében. Természetesen nem csupán a botok használata ellene lenne tennivaló, létezik több szabály is, amiket elég sokan megszegnek, mégis minden egyes nap szembesülünk velük. Elkeserítő ez a helyzet, mi nem tudjuk ezen játékosokkal felvenni a versenyt, és nem is akarjuk, jó lenne, ha legalább annyira tiszta lenne újra a játék, mint anno volt.
     
    szab3, Romed, Péter és 12 más kedveli ezt.
  15. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Szevasztok!! Hát igen ime-1 tökéletes vélemény!! Ebben minden bent van, nade fel venni a versenyt a csalók ellen:( és ha valóban igaz hogy már többen küldtek bizonyítékokat korában és nem lehet látni a tapasztalatot? és valóban csak 2 hét a ki zárás ideje? A becsületesek + csak boldoguljanak valahogy ! igen ez fel háborító!!
     
    Péter kedveli ezt.
  16. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Nem lesz semmi. Szerintem. Én mint volt fizetős játékos ezért hagytam abba 1 éve. Minek kinlódjak ha nem vátozik semmi. Ez is 1 vélemény
     
    szab3 kedveli ezt.
  17. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Sajnálatos módon sok nem történt ez ügyben azóta sem.
    Ami miatt azért ismét leírnám a mondandómat, már nem kizárólag a versenyek, egyéb előny miatt teszem.
    Felháborítónak tartom, újabb fajta bot van terjedőben, ami már nem "csak" gyűjtöget, visszalő, hanem magától támad, ha azt arra beállítják. Elég bosszantó, ha ilyen térképen vagyok, ahol ezt a botot használja bármelyik játékos és éppen csatázok. Már nem elégszenek meg azzal, amit gyűjthetnek, támadnak is. Ha hagyja ezt is elterjedi a BP, azt hiszem én is feladom és más elfoglaltságot keresek. Nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy több bot támadjon adott térképen majd, és lövöldözzön ki. Most vagy számukra, vagy számunkra nem lesz maradás a játékban, nekünk, akik nem használunk semmit. A BP most még tehet ellenük, ha akar. Jelenleg még tudunk olyan térképre menni, ahol nincs belőlük 1 sem. De ne hagyják elszaporodni őket!
     
    szab3, Romed és *pαℓذ* kedveli ezt.
  18. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    Csak egy szöszenet hogy miért nem változik semmi! Olyan ember mondta aki maga is használja a botot, hogy pont ezen event előtt 1 nappal frissitették a botot és már benne voltak az event npc-k, meg roncsok. Úgy gondolom ez magáért beszél.
    Egy másik észrevétel amit szintén botot használóktól hallottam, hogy a két heti bann nem nagy ár azért amit a bot összeszed nekik.
    Szóval nekünk akik nem használnak ilyen programot marad a mérgelődés. :)
     
    szab3, Romed és jojo-bubu kedveli ezt.
  19. ¤paraszt¤

    ¤paraszt¤ Aktív író

    Nálunk nincs már olyan map ahol ne lennének ezek az " agresszív " botosok, fölösleges írni ezekről a dolgokról mert senkit sem érdekel amit leírunk... lenne mit írnom ezekről a dolgokról de már elengedtem , pedig lenne mit az admin hajókról meg a cm hajókról. ( természetesen nem magyarokról van szó ) további sok sikert a játékhoz amit már teljesen tönkre tettek ezzel a " nem csinálunk semmit a csalók ellen " mentalitással...
     
    Romed kedveli ezt.
  20. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Undorítónak tartom, hogy a csaló botjátékosokat engedi a BP játszani. Jelenleg, az "agresszív" beállításokkal jelenlévő csalók miatt a napi egyszerű játék is élvezhetetlenné válik. És mindezt TELJES KÖZÖNNYEL nézi végig a BP teljes vezetőségi. Szégyenteljes viselkedés a tisztességes játékosokkal szemben.