Visszajelzés Vitaszoba: A tehetségek új fája

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Bravó 1 értek !!
     
    Naksi kedveli ezt.
  2. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    Eldorádónál a minimap mindig kidob amikor azt írja hogy van még 5 mp. Hát az amúgy is szűk időkeretből ezzel elveszik elég sok. Lehetne ezt javítani?
     
  3. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Vélhetően az idő kijelzésével lesz a probléma, de tesztelni fogom, és jelzem, hogy próbálják megcsinálni.
     
  4. blumoon12

    blumoon12 Fórum-zöldfülű

    Sziasztok nem rossz a tehetségek fája , de ha jól értelmezem csak akkor kapcsol be ha meglőtted a 100% -ot ,és csak 30 másodpercig van hatása .nem sok ez harminc másodpercért?
     
  5. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    A mestertehetség aktiválódik akkor, ha megvan a 100%. Amiket tudnak ezek a szuperképességek, bőven elég a 30mp szerintem.
     
  6. Heuréka..

    Heuréka.. Fórum-zöldfülű

    Szigony újratöltési ideje ki van rakva fullra,bástyán is fullra még is nagyon lassú.Ágyúk hatótávolsága max on van mégsem éri el azt a távot ami ezelőtt volt.Ez most direkt így van tervezve vagy valamt még ki kell rakni?Hajó javítása is jóval lassabb mint volt.
     
  7. Heuréka..

    Heuréka.. Fórum-zöldfülű

    Meg nyíltak előttem Eldorádó kapui,tetszik a sok láda de kulcs nélkül nem nyílik.Térképekenn is van elég láda akkor minek annyit szigonyozni ha itt is kulcs kell (Ingyenesnek kellene lennie.Igazán nem sok az az idő amit itt tölthetünk,arról nem is beszélve hogy ez egy fajta nyeremény lenne)
     
    Naksi és ταχύτητα kedveli ezt.
  8. Casper63

    Casper63 Utánpótlás-írogató

    Kedves Játlkosok,miota betették az uj tehiket sikerült valakinek kristályessöt felvenni ládából? Rengeteg ládábol nekem semmi:(
     
  9. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! nem nem sikerült, sok ládát nyitottam, de nem is éri meg!Én befejeztem ezt a játékot, elé
     
  10. ταχύτητα

    ταχύτητα Utánpótlás-írogató

    Nekem már 2X sikerült igaz csak 2 napos, de eldorádó mestertehit érdemes tolni, fent dubla annyi cuccot ad a láda mint a tengeren és ott is van krisi eső meg minden jó dolog.
     
    Casper63 kedveli ezt.
  11. st.Wolf.hu

    st.Wolf.hu Járnitanuló

    igen
     
    Casper63 kedveli ezt.
  12. Casper63

    Casper63 Utánpótlás-írogató

    köszönöm az infot
     
  13. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    A régi rendszerben ha visszavontam a tehetségpontokat, utána ott használhattam fel amelyik tanösvényen akartam (merthogy ez volt a lényeg).
    Most először akartam visszavonni az új rendszerben a tehipontokat, és ugyancsak ledöbbentett, hogy csak ugyanazon lapon belül lehet átrendezni azokat. Ez tényleg így van, vagy csak én nem veszek észre valamit? Mert ha csak lapon belül lehet átrendezni, akkor sikerült jelentősen visszalépni ezzel az "újítással.
     
    Naksi kedveli ezt.
  14. Wizard

    Wizard Kivételes tehetség

    Az új tehetségeknél a különböző ágakhoz külön külön kell megvenni a tehetség pontokat, így magától értetődő, hogy a visszaállítás is az érintett ágra vonatkozik.
     
  15. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Igen, igen... És pont ez a visszalépés ...
     
    Naksi kedveli ezt.
  16. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Sziasztok! nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezt a Tintahal térképet nem lehetne meghosszabbítani 10 másodperccel?
    1505-öt szigonyzok teljes gyorsasággal és pont 2-3ezer életerőn múlik az 5. szörny ( 38.szint , Az ismétlés tökéletesít feladat. )
    Egyszerűen bosszantó, hogy ezért az 1 szörnyért újabb 150-et kell kilőni, hogy felmehessek. Ez nem a nehézségét nagyítja fel a leendő vizsgának, hanem teljes mértékben idő pazarló és roppant idegesítő. Szívesen fordítom azt az újabb 1 órát másra... mert annyi minden van, hogy itt kell hozzá ülni egész nap aztán meg bekapcsol a csökkenő visszatérítés én meg még nem is játszottam.
     
  17. ταχύτητα

    ταχύτητα Utánpótlás-írogató

    Akkor viszont nálad még valami nincs kirakva, én simán kilövöm az 5 szörnyet sőt még kettő vipera is beleszokott férni pluszba. :)
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  18. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Szia!
    Milyen beállítással mész be? Nekem is belefér bőven az 5 sőt még marad majdnem bő 1 percem a végén. Hajóba / Kedvencbe szigonyozós kő van? Esteleg Tehi? Bástya hogy áll? Odabent alapból is nagyobbat szigonyozol.
     
  19. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Bástyán szigonyerősítés 7-es , az újratöltés 6-os / Tehetség MAX + MAX és a kő a hajóban 21%.
     
  20. ταχύτητα

    ταχύτητα Utánpótlás-írogató

    házikedvenc? bővítmény?