Visszajelzés Hajósinast érintő változások

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 14.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ταχύτητα

    ταχύτητα Utánpótlás-írogató

    Elég sűrűn bent van a fekete piacon és játékelemért vehető pl: Jolly Roger napok
     
  2. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Megértem, ha valaki a pénzért vásárolt dolgaiból szeretné az előnyét megtartani azokkal szemben, akik nem vásárolnak semmit. De azért a hajósinas ellenére azt hiszem elég sok vásárolható dolog miatt előnyt élveznek azok, akik folyamatosan vásárolnak. Tekintsük csupán az ágyúkat, hiszen a legütősebbek csak pénzért megszerezhetőek többnyire. Viszont számukra még egy NPC kilövése is nehézséget okoz, gyengébb ágyúkkal kénytelenek boldogulni, a sebzéselkerülésük sem hinném, hogy óriási, ezért legalább a töltési idejüket tekintve ne szenvedjenek annyira, bár azt sem hiszem, hogy akár tehetségen maxon lenne nekik a Szupersortűz, akár bástyán 8-as szinten lenne nekik a görgős rámpa, ha csak nem a "csalafintábbak" közül valók. Esetleg azok akik évek óta játszanak, nekik természetesen meg lehet mindez, akkor is ha nem vásárolnak, viszont akár a hűségükért a tisztességesen játszók megérdemlik, hogy játékon belül megvehessék, ez még nem egy hatalmas előny számukra sem szerintem. Mondom ezt úgy, hogy nekem hajósinasból jelenleg 59 napom van hátra.
    Eddig valóban így volt, reméljük ez így is marad, legalábbis én nem sajnálnám tőlük.:p
     
    Utoljára szerkesztett: 21.9.18
  3. Shtuby

    Shtuby Járnitanuló

    Sziasztok!

    Nagyon elszomorító hogy átírták a hajós inas tulajdonságait, és a lényeg( -40% töltésidő) ki lett szedve belőle, amiért létre lett hozva... Az új tulajdonságok közül a lőtáv,a szigonytöltés gyorsítása csak azért van bent mert az új tehetségfa bevezetésével ezek lemaradtak. Nem tudom mi célt szolgál a rabszolga vásárlás, addig vettem amíg el nem tűnt a listáról és semmit nem csökkent a töltés idő. Régi 1,86 most 2,76. Ez nagyon sok idő veszteség,csak caprit megdobja 20 perccel. Nem tudom hogy lesz e még módosítva a közeljövőben de ez így nagyon rossz.
     
    °°Máté°° kedveli ezt.
  4. Wizard

    Wizard Kivételes tehetség

    A hajósinassal az eredeti terv az volt, hogy az új tehetségek játékba kerülése után véglegesen eltávolítják a játékból. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy a végleges eltávolítás helyett új funkciókat adnak neki, ez attól véleményem szerint sokkal jobb mintha kivették volna a játékból. A töltési idő így körülbelül megegyezik azzal a töltési idővel ami a "régi" hajósinassal és a régi tehetségekkel volt, így kvázi ahhoz az időhöz képest nem romlott semmit a töltési idő csak meg kell szokni.
     
  5. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Ezzel csak az a gond, hogy így több időt fordít az ember egy egy hajóra. Viszont ha még a csökkenő visszatérítéssel is kacérkodnak, az egy event során totális katasztrófa.
     
    Mary és Naksi kedveli ezt.
  6. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    az lesz a szomoru ha penzert kell majd venni az inast..
    jaah es azt se vettem eszre a sebzesen hogy felraktam plusz 25 agyut... ugyan annyit sebzek mit amikor 25 agyuval kevesebb volt!!!
     
    Utoljára szerkesztett: 2.11.18
    Naksi kedveli ezt.