Visszajelzés Vitaszoba: Téli esemény 2018

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 30.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    Jó volt ez igy nem kell sirni ne menyj be ha nem tetszik hogy bemegy egy 7-es szintü !!
     
    demonledi és sanci001 kedveli ezt.
  2. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Hmm..:rolleyes::rolleyes: Mégis, hogyan jusson eszébe neki, hogy az illető 7-es szintű ??o_O Mert mikor szerepet választ, nincs kiírva, hogy 7-es kalóz.:cool:
    Áttudom érezni a helyzetét, †Knight_Rider†-nek mert igazán bosszantó tud az lenne, hogy bejönnek a kisebb szintű illetve védelmű hajók, és azt se tudják hova tévedtek be.:(:( Aztán utána jönnek chaten/fórumon, hogy miért lő rájuk ekkorát a csoportos hajó, meg persze, hogy a nagyoknak lett kitalálva az event..NEM!..Nem nekik lett, csak ha olvasnának kicsit a fórumon mielőtt bemennének, akkor a nagyok sem tennének panaszt, hogy milyen kis szintű hajók, mennek be gondolkodás nélkül..:cool::cool:
    További Szép estét.:)
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  3. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Látom sikerült felfogni a lényeget. Nem fogok más helyett is én dolgozni a térképen, a kicsike meg ott áll és várja a gyöngyöt a végén. Ez nem sírás, ez teljesen korrekt meglátás. Menj be nyugodtan, másik 4 hasonló szintű hajóval, ne a nagyokat használjátok ki.
     
  4. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    Nem kis hajóm van egyébként beléptem és igen igazad van sok kicsi bejött és nagyon sok löszerem elfogyot amire megtudtuk csinálni szóval bocsi igazad van jó lenne egy ilyen szintrendszer
     
  5. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Elszomorítónak tartom hogy délután 3 óra csinálom szinte folyamatosan, megállás nélkül a csoportos térképet és nem adta meg a részletet. Szerencse ide vagy oda, ez már kicsit átlép az ésszerűség határán szerintem, ilyenkor elgondokodik az ember mit is akarnak a fejlesztők... Tényleg nem emberi idő amit néha belekellene tolni a játékba, elég monoton és unalmas volt az előző csoportos is, az sem adott részletet vagy 100 menet után se, és akkor jön a mai is és megint semmi, persze gyöngy stb, de lenne az embernek más dolgai is, próbák stb. Nem feltétlen egy csoportos, unalmas, monton mapot csinálni 6 órán keresztül....
     
  6. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Sziasztok!
    A szint erőssége nem feltétlenül jelenti azt, hogy valakinek gyenge a hajója.:p Ráadásul a kisebbeknek nincs igazán esélyük megcsinálni a csoportos térképet, ha összerakják őket olyan hajók nélkül, akik "viszik" őket.:) Lehetne nyilván számukra másik csoportos térkép, de nem hinném, hogy ezt szint alapján meg lehetne határozni és meghúzni azt a bizonyos vonalat.o_O Többségében biztos jellemező ugyan, hogy kisebb szinten gyengébb hajók találhatóak, de magasabb szinteken is látni jó párat.:oops:
    Nekem azzal nincs problémám, ha random megyek fel a csoportosra és gyengébb hajók vesznek körül, ez benne van a pakliban, szívesen végig csinálom velük is.;) Csak ha már feljön, ne álljon félre, tegye a dolgát és legyen felkészült. (Megfelelő lőszerrel jöjjön lehetőleg, olvasni- tájékozódni előtte kötelező!)o_O
    Azért van választásom, mint neked is és azoknak, akik random játsszák a csoportost. Menj társakkal, ott te választasz, kikkel is játszol fent, ahogy én is és nincs ilyen probléma, nagyjából tudod mire számíthatsz.:cool: Egyébként nagyjából ismerjük egymást azokkal, akikkel rendszeresen egy szerveren játszunk, így talán el tudjuk dönteni az a random társaság megfelel-e nekünk.:p

    Elég hosszú idő, ami alatt meg lehet szerezni a 4 mellékevent során. Egy kis izgalom, ráadásul szerintem gyöngyben sem rossz.;) Bár már könnyen beszélek, nekem megadta.:D Korábbi években nem, és megértem, hogy gyorsan szeretné mindenki megszerezni, de van rá időd bőven és lehetőség is.:) A rangsorból is meg lehet szerezni, de ha egyik sem sikerülne, az a rész megvehető cukorkáért is.:p Egyetlen percig nem untam, tudtam gyöngyöt szerezni, ráadásul a rangsorért is hajtottunk. Többségében szeretem ezeket a csoportos miniket. Amit unok már, azt nem is csináltam (te se tedd szerintem, főképpen 6 órán keresztül), mint pl. az Uralom arénáját (amit én unalom arénájának nevezek). Eléggé idegesítő volt ráadásul, hogy folyton összeomlott a flash:mad:, így inkább azt váltani fogom nagyon úgy néz ki. Pedig szeretem játékkal megszerezni a dolgokat, amit csak tudok, ezt azért most kihagyom. 3 napon keresztül végig arénázni, hogy az első 50-be legyek, nekem nem éri meg, nem akarok szenvedni (unatkozni).:eek: Tehát azt mondanám neked és azoknak, akik nem szeretik túlzottan a csoportos játékokat, csak annyiszor menjetek fel, amennyiszer kedveteket lelitek benne, ha már unjátok, csináljatok mást, majd később visszanéztek, esetleg a következő mini szórakoztatóbb lesz.:D Ha nem jönne össze a részlet, mert nem lesz szerencséd 1 könnyen megvehető, de még akár kettő is.:p Hajthattok a rangsorért is, esetleg onnan is megszerezhetitek.:)
     
    Diana kedveli ezt.
  7. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos

    2018-12-11 11:12:41
    Megszerezve: 2 x Elmo tüze.
    2018-12-11 11:12:41
    Megszerezve: 4 x Sárkánytűz.
    2018-12-11 11:12:41
    Megszerezve: 500 x Cukorrudak.
    2018-12-11 11:12:41
    Megszerezve: 2 x A villám köve.

    nah csak sikerult jovairni a tegnapi ajandekcipelost .
     
  8. Apolló

    Apolló Fórumőrült

  9. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Szia. És ha nincs éppen meg 3-4-5 fő ? Én is megcsinálom velük, ha már egyszer levonja az 1 címert. Igen, az erősség nem feltétlenül függ a szinttől. Én az első felszólalásomban egy konkrét példát hoztam. Azért ha besorsol hozzám egy pl. 7-es vagy egy 25-ös szintű hajót, szerintem majdnem biztos, hogy a 25-ös nagyobbat fog sebezni, van lőszere és nem egy helyben fog állni. Az meg a ne a nagyobb hajó gondja legyen, hogy a kicsinek nincs esélye a csoportoson. Amikor én voltam kezdő, nekem se volt semmi esélyem. Tettem érte, hogy ne így legyen, akár fizettem is érte ( ez itt most lényegtelen ) , de legalább próbáltam tenni valamit. Szóval én továbbra is jobb ötletnek tartanám a jelenleginél a szintezési rendszert.
     
  10. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Szia!
    Mindig akadnak szinte, akik arra várnak nagyobbak közül is, hogy legyenek 5-en a csoporthoz, kérdezősködj. (A biztonságos kikötőben is érdemes szétnézni, esetleg ki vár arra, hogy felmenjen.) Ha pedig mégsem találnál társat, 1-2 kisebbet elbír mindenki szerintem, de akár várni is lehet kicsit, ha nem felel meg a csapat összetétele. Ők is igyekeznek tenni érte, hogy erősítsék a hajójukat valószínűleg, legalábbis többségük, egy kis segítséget ne sajnáljunk már tőlük. Nem tudom, ki hogy van vele, nyilván nem vagyunk egyformák, én szeretek segíteni és nem sajnálom tőlük azt a kicsit esetlegesen, ha már úgy döntök, mindenképpen fel akarok menni és random megyek. Szintezni dolgokat igazából akkor lehetne, ha nem magát a játékos szintjét vennék figyelembe, hanem ténylegesen a hajó felszereltségét (erősségét). De jelen esetben ezt feleslegesnek tartom, mivel van lehetőség ennek elkerülésére.
     
    Diana kedveli ezt.
  11. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Segítek én is szívesen, ha látom a küzdeni akarást. Nem azt, hogy tengődik a térképen, szóváteszem és még ő van felháborodva.
     
  12. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Akkor mégsem a szintezési rendszer a megoldás. Gondolj bele, lenne olyan játékos, akinek szívesen segítenél, de nem teheted, mert más szinten lenne, nem játszhatnál együtt vele, az sem lenne jó.
    Az ilyen játékost lehetőség szerint lődd le, a „Nidhugsheim” csoportos játékon erre lehetőség volt. Ha ez nem lehetséges, akkor lent jöhet a "megtorlás" (nem chat-en, hanem tengeren).:D Talán tanul belőle és a jövőben igyekszik alkalmazkodni.:)
     
    Diana kedveli ezt.
  13. Angel32

    Angel32 Fórum-zöldfülű

    Adod szinte kel lenni én 21 és 22 és 23 szinteken találkozok őr bikaval nap közben is este felé is
     
  14. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Csoportos hívással belehetne vinni akit csak akarsz, viszont sorsolással nem. Én így gondolnám.
     
  15. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Ez a lehetőség adott, csoportba hívod a társaidat, akikkel menni szeretnél, és már indulhattok is együtt.;)
     
  16. David[hun]666

    David[hun]666 Járnitanuló

    nem tudom más szerveren észrevették-e de 6/-től 18/-ig még nem láttam Őrbika és a Létó őrszeme hajókat, nemtudom csak én nemtaláltam vagy tényleg nemjelennek ezeken a mappokon ? jelezné valaki ?
     
  17. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Igen, teljesen igazad van. Alsó mapokon ritka mint a fehér holló. 20-tól felfelé folyamatosan dobja.
     
  18. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Sziasztok, jeleznék egy hibát az eventtel kapcsolatban. Mikor lejövünk a csoportosról és átakarom váltani az ágyúimat, mindig visszadobja ugyanazokat. F5 után megjavul, de elég rossz, hogy minden lejövetel után frissítenem kell. Azért ez nem normális szerintem.
     
  19. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    GRT LEHET LÖNI EGYMÁST A CSOPORTOSON ÜGYES !!
     
    *ZSOLTI* kedveli ezt.
  20. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Szia.:)
    http://prntscr.com/lu82q9 aki keres az talál.:p:p:rolleyes:(EU1-2)