Visszajelzés Vitaszoba: Hóolvadás event 2019

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 17.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Panamericana

    Panamericana Haladó

    Akkor mit mondjak en? 100.000 kulcsot vettem...
     
  2. Wizard

    Wizard Kivételes tehetség

    Amikor megkaptuk az event leírást ez szerepelt benne, mi sem tudtuk, hogy ezen változtatni fognak. Nem mi találtuk ki az új átváltási arányt hanem a fejlesztők.

    Miért is ment volna el egy csomó gyöngyöd a "levesbe"? Már leírtam még egyszer nem fogom, hogy még így is olcsóbban jutsz hozzá a sima kulcshoz mint annak az alap ára így arról beszélni, hogy rosszabbul jártál nem igazán lehet.
     
  3. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Sziasztok. En rendeltem a kristalyt hogy tudjak venni kulcsot. 150.000 kulcsot vettem, hozzateszem nekem nem olcsobb meg ha gyongyben nezzuk sem!!! A kedvezmenyeimmel joval 1000 gyongy alatt van a sima kulcs ara... akkor hol is eri ez meg? Szandekosan rendeltem csomagot amitben kristaly volt. Sot en az elejen irtam is ide hogy anno is korlatoztak a kulcsot, most miert nem?! Pont ettol feltem hogy a vegen kapunk majd egy ilyet es akkor majd jon hogy a Bigpoint fenntartja a valtoztatas jogat ilyen esetben. De ez akkor is gaz. Az elejen kozolni kelett volna es akkor ugy, es annyit veszunk hogy jo legyen....
     
  4. sanci001

    sanci001 Fórum-zöldfülű

    Wizard Jeleznéd hogy inkább 1-1 arányba váltsanak? köszi
     
  5. Wizard

    Wizard Kivételes tehetség

    Természetesen a jelzést meg tudom tenni, de ez nem garancia rá, hogy 1:1 be fogják váltani.
     
  6. Scann

    Scann Utánpótlás-írogató

    Sziasztok!

    Korlátozni kellett volna az első pillanattól vagy nem beleírni az ismertetőbe hogy 1:1 arányban lesz váltva.. egyértelmű hogy nem a moderátorok hibája ez persze.. de a fejlesztők tényleg ennyire nem foglalkoznak a játékosokkal? Nagy nehezen összekapartam a kulcsok árát az event alatt de ha tudom hogy 1:1 helyett 2:1ben váltják át 10 darabnál többet nem is veszek kb.. értem, hogy "így is megéri" csak egyesek még nem tartanak ott, hogy azon az áron vegyenek ennyi kulcsot.. hiába éri meg így is!! mert bástyára vagy tehetségre inkább költöttem volna ha tudom hogy 2:1ben váltják át..(mivel még elég hiányosak) de persze tudom a fejlesztőket az nem igazán érdekli hogy a játékos mennyit szenved azért mert nekik aznap éppen olyan kedvük volt..

    az is hogy 2x nem lehetett napi küldit csinálni mert 11kor volt reset mit kaptunk cserébe? hát koronát 1 darabot sem..( 10 500 koronát vettek el ezzel tőlem) aminek köszönhetően 2 nappal eltolódott a szintlépésem (ez sem nagy dolog a fejlesztőknek tudom mert a válasz az volt hogy majd holnap lesz napi küldi..)


    2019-01-28 11:07:36
    2000 x Különleges kulcs jóváírva. Ok: Kereskedő


    A fejlesztők mellett szóljon, hogy tényleg vannak olyanok akik 100.000 dbot vettek vagy még többet is, DE ezt egyszerű korlátozással meg lehetett volna oldani! és akkor nem szívna most a sok kicsi.. (mert a nagyoknak ez messze nem akkora probléma..) viszont aki spórolt erre és úgy döntött hogy inkább fejleszti a hajót később de ezen az áron még neki is megéri a kulcs az most szerintem fejjel megy a falnak kb..

    nincs azzal baj hogy 2:1 arányban váltják a kulcsot csak akkor ne azt írják a leírásba az event kezdetétől a végéig hogy 1:1ben lesz váltva! vagy ha már így döntöttek legyen lehetősége az embereknek arra hogy eldöntség így is kell-e nekik a kulcs.. akár azzal hogy beteszik fekete piacra hogy vissza lehessen váltani az event kulcsokat kristályra vagy gyöngyre.
    vagy váltsanak át kb 5-10.000db-ig 1:1ben a maradékot meg 2:1ben.

    Azért reméljük hogy ez még nem végleges és mégegyszer átgondolják ;)
     
  7. Részemről egy utolsó kérdés! Mi van azzal a játékossal aki pénzért vett a kulcsot? Ez most így sehogy nem jó....
     
  8. sLaca

    sLaca Aktív író

    Ez teljesen inkorrekt húzás a fejlesztőktől. Jogilag is úgí hívják a vásárlók megtévesztése az egészevent alat 1:1 arányban volt hirdetve sokan pénzért vettek kulcsot vagy kristályt emiatt. Egy biztos eddig havi szinten 30-50k között költöttem a játékra ez után egy ft-ot sem fogok.
     
  9. Miki2015

    Miki2015 Járnitanuló

    "308 gyöngy 1 db kristály így 4 db kristály, mely 2 ládához elegendő 1232 gyöngy, míg a sima láda kulcsa szintén alap áron 1500 gyöngy."

    Mindenki másképpen látja ezt a dolgot, hiszen az eddigi eventeknél 1 :1 arányban való átváltásnál 1 db különleges kulcs 1000 gyöngy volt, most 2 :1 arányban történő átváltásnál 1232 gyöngy, azért van különbség az árak között, de az tény, hogy mindkettő olcsóbb az alapáras normál kulcsnál, ami 1500 gyöngy. Azoknak éri meg, akiknél van 10 sziget - kedvezmény - prémium, mert nekik az alap 900 gyöngyös kulcs így most 740 gyöngy, mivel nekik 185 gyöngybe kerül 1 db kristály.
     
  10. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Én már kérdeztem, itt a válasz rá:
    "A különleges kulcsok elsősorban az esemény alatt elérhető event ládák miatt vannak nem a sima ládák végett. A kompenzáció az események végén arról szól, hogy az esemény alatt fel nem használt tárgyak ne maradjanak a hajódon a következő eseményig, hanem a mindennapi játékban tudd hasznosítani."​
     
  11. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Véleményem szerint itt egyértelműen a játékosok / vásárlók / megtévesztése történt. Egyértelműen nem szándékosan a BP részéről. De azt a fejlesztőt aki így elengedte ezt az eventet illetve a leírást azonnali hatállyal ki kellene rúgni, mert nem ért a munkályához és sok embernek okozott nagyon komoly problémát, mi több esetleg anyagi veszteséget. Persze lehet arra hivatkozni a BP részéről, hogy a játékszabályzatban a változtatás joga benne van, de az a személyes véleményem, ha ez jogi útra terelődne, akkor BP állna a vesztes oldalon a végén. Ugyanis amikor a pénz keveredik a játékelemekkel / és itt lassan minden erről szól / akkor jogilag nem lehet csak úgy elbújni egy olyan mondattal, miszerint "Mivel a különleges kulcsok nagyon olcsóak, ezért úgy döntöttünk, hogy 2:1 arányban váltjuk őket, azaz 2 esemény kulcsért írunk jóvá 1 ládakulcsot. A Seafight csapata"

    Egyébként semmi nem szól a BP mellett, mert most arra hivatkoznak, hogy vannak akik vettek esetleg 100.000 db kulcsot. Mi a probléma? Vissza kell váltani kristályra mindenki jelenlegi kulcskészletét és a mostani arányváltás ismeretében dönthet a játékos, hogy akar-e kulcsot venni. Nem pedig utólag lenyomják a tényeket a torkunkon.
     
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

  13. Scann

    Scann Utánpótlás-írogató

    Köszönjük!
     
  14. sLaca

    sLaca Aktív író

    Köszönjük
     
  15. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Meddig akarsz Te játszani? :) 150 ezer kulcs
     
  16. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Remélhetőleg sokáig :D Egyszer biztos változtatnak a ládák tartalmán is, de van hova költeni a gyöngyöt még, most a kristályt meg nem sajnáltam érte.