Visszajelzés Vitaszoba: Csökkenő visszatérítés rendszer

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 2.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Ahoj Kalózok!

    Ide várjuk a véleményeiteket, észrevételeiteket a PvE szerverrel és a csökkenő visszatérítések rendszerrel kapcsolatban.

    A Seafight csapata
     
  2. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    hát a csökkenő visszatérítéses rendszerről jó lenne egy részletes tájékoztató hogyan működik, mert amit eddig tudunk róla az egy vicc. 10 óra után kezdenek el csökkeni a jutalmak, nevetséges. Tehát a botosok 10 órát simán küldhetik a programot addig semmi. Arról meg még senki nem beszélt hogy ha valaki 10 óra után kilép mennyi időnek kell elmúlnia míg újra tiszta lappal indulhat. Valamint aki egy jó eventnél éppen otthon van pl szabadságon és ráér játszani az ez miatt hátrányban részesül? várom a válaszokat
     
    Naksi kedveli ezt.
  3. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Ez engem is érdekelne. Hétvégente simán itt tudok ülni 10 órát, de hétközben is előfordul pl. a 8. Az úgy nem fair hogy csalás nélkül is csökken a jutalom. Esetleg olyan lehetne, hogy ha eltelik 10 óra akkor mondjuk el kell menni egy koordinátára vagy valamilyen körbe állni vagy valami. Ha ez nem megy 10 percen belül akkor kilép a játék vagy valami hasonlót lehetne. Mert mondjuk egy bot biztos nem tudna teleportálni valahova, viszont aki rendesen játszik az igen.
     
    Naksi kedveli ezt.
  4. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Erről korábban volt szó emlékeim szerint, hogy bizonyos időközönkénti "reagálásra" késztessék a játékosokat a bennmaradásért, ami nem is volna rossz. De időben ez lehetne akár óra, félóra is.

    Maga ez a rendszer érdekes, sokaknak jó (eddigi ismeretek alapján) akik tisztán játszanak hiszen a legtöbben napi pár óránál nem játszanak többet, és ezért még bónusz is járna.

    A bővebb tájékoztatásra én is kíváncsi volnék, bár ha tíz óra a játékidő mínusz nélkül, csak hétvégén látom esélyét hogy túl tudnám lépni. (De ez szubjektív.)

    Üdv.
     
    Naksi és †Knight_Rider† kedveli ezt.
  5. sLaca

    sLaca Aktív író

    Örülök is meg nem is ennek a dolognak. én személy szerint mivel melóban is bevagyok jelentkezve sokszor még ha közben van amikor csak áll a hajó mert ép nem játszom simán áttudom lépni a napi 10 órás keretet. Jólenne egy részletesebb leírás is erről a rendszerről hogy pl hogy minuszolódik vissza stb. ugyanakkor pozitívan veszem hogy végre tesznek valamit a csalók ellen még ha ez nem is a legjobb megoldás, de nyílván csiszolnak majd rajta valamit.
     
  6. xxax117

    xxax117 Utánpótlás-írogató

    Szvsz ott a logkönyv.első sikeres akció végé másodpercre pontosan ki van írva. Jó közelítéssel megmodja mennyi ideje nyomod. Ha megjelenik a levonás akkor tudod, hogy min 1 órát kell várnod. Ha neked a percek is számítanak akkor vegyél egy stoppert.
     
  7. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Az észrevételeket szívesen fogadjuk, és továbbítjuk a fejlesztők felé. Azonban konkrétumot mi sem tudunk mondani, csak annyit, amennyit az ismertetőben leírtunk.
    Ha valakinek tapasztalata van a rendszerrel kapcsolatban, esetleg tippeket adna játékostársainak, mire figyeljenek, azt is szívesen olvassuk itt. :) Sokan már EU7-ről elég rég óta játszanak együtt ezzel a rendszerrel.
     
  8. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Világ életemben nem láttam még olyat, hogy a csalók eltávolítása helyett inkább korlátozzák a játékidőt. Tehát például ha valakivel reggel csak chat-elek 2 órát mondjuk ( persze eu1 - eu2 egymásnak nem tud üzenetet küldeni még mindig ) akkor maradt 8 órám délután játszani úgy, hogy megérje? Ez egy vicc. Hétvégén meg kilépek, hogy letelt a 10 óra, ne eventezzek pl. mert nem éri meg? Biztos ez a megoldás? Egy Meglepetés NPC-t 10-20 percekig kell keresni. Katasztrófa az egész. A botos ugyanúgy nyomni fogja, csak napi 14-16 óra helyett 8-at vagy 10-et. Utána bejön harcolni 2-4 órát azt kész. Ugyanúgy nem vagyunk előrébb. Plusz hozzátenném, hogy eventnél ugyanúgy nem lesz nekik akadály. Mindegy mennyire minuszos. Kapják a hajó után a pontot, ugyanúgy nyomhatják az első helyért a "versenyt".
     
  9. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Sziasztok. Akik még nem találkoztak ezzel a rendszerrel jogosan merül fel ennyi kérdés bennetek. Én Eu7-ről csak azt tudom mondani hogy szinte észrevehetetlen a dolog. az első órában +10%-ot kapsz, majd ha lemegy a korlát óránként fogsz -10%-ot kapni, de ez sem vészes még, hisz akkora szinte mindenen a gyöngyhaszon hogy -20%-ig is lazán megérős tengeren lenni. Tisztességes játékosként az én véleményem hogy ez annyira nem negatív, hiába tűnik annak. Kell egy kis idő még kitapasztaljátok, de szerintem aki normálisan munkaidőn kivül játszik, annak nem lesz hátránya szerintem még ha -20%-ig is elmegy. Aztán éjszaka ez lecseng, mire újra a géphez ülsz vagy +10% vagy 0-n leszel.
     
  10. -Dolgos-»∞«

    -Dolgos-»∞« Utánpótlás-írogató

    Üdv,nos este kiléptem kb 21h körül ma beléptem és egyből 10%-ot mutat hogy a fenébe van ez????Az előttem iró gondolatához pedig annyit hogy ha mondjuk 500k életes valamit lőssz kb 50k-s sebzéssel az 10 lövés,mondjuk 360 ágyúval akkor az 3600elit lőszer..ha 1000db lőszer500 gyöngy akkor 1800 gyöngybe kerül az ellőtt lőszer és az npc adna majd 2k gyöngyöt,ha levonod a 20%-ot akkor jó ha 1600-1700 gyöngyöt ad tehát mégcsak nullára sem jössz ki.Ha pedig azt nézem hogy reggelről minusszal indulok akkor most mivan??Minden nap reggeltől estig minuszolok???Mi ez?Nevetséges...Tudod kinek fér bele akár 20% is?Pont azoknak akik ellen lenne,viszont 1 igaz van amit irtatok hogy beállítják a napi x órára a botot,vagy mivel nekik belefér minimális veszteség még ugy is plusszal jönnek ki tehát nekik mind1...Csak meg kell nézni a mappokat hogy milyen orbitális lett a visszaesés(semennyi)
     
  11. finix13

    finix13 Utánpótlás-írogató

    az a 10%-ék nem minusz hanem plussz.
     
    tami80 kedveli ezt.
  12. -Dolgos-»∞«

    -Dolgos-»∞« Utánpótlás-írogató

    Igen elismerem igaz ezért ezt vissza is vonom..De a többiről nem változik a véleményem.Az 1órás +10% nem kárpótolja a többi kiesést.
     
  13. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Ha jól gondolom, az első óra +10% , a következő 9 az sima 0% és csak utána megy mínuszba.
     
  14. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Szerintem jól gondolod. Azaz 10 óra után kezdődik a csökkentés, addig normál játékmenet. A tisztességes játékosokat nemigen érinti, a botosok pedig egy vállrándítással nyugtázzák és mehet tovább minden. Ennyi...
     
  15. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Sziasztok. most olvasom ezt a csökkenő visszatérittési témát. A kérdésem az lenne hogy a leírtak szerint belépéstő számított 1 órán keresztül 10%-al többet ad a játék, és ez igaz a bunus mappokra is?
     
  16. PiratesHold˝˝hu˝˝

    PiratesHold˝˝hu˝˝ Fórum-zöldfülű

    Sziasztok érdekelne hogy mikorra pótolják már a fejlesztők erről a rendszerről a részletes leírást? Úgy gondolom ha bevezetek valami rendszert akkor minimum rendesen tájékoztatom róla a játékosokat. Illetve megtudja valaki mondani hogy a rendszer most a tényleges tengeren töltött időt számolja-e vagy csak a minden megkezdett órát ? köszönöm a választ
     
    Franczia kedveli ezt.
  17. Franczia

    Franczia Utánpótlás-írogató

    Sajnálatos módon több sebből is vérzik ez az egész... Előbb kellene le írást adjanak mint ahogy be vezetik márpedig EU7-en kezdetek óta bent van... azért azóta jó kis idő el telt... és még mindig semmi le írás. más részt Hétvégén amikor rá ér a játékos akár 16-18 órát játszani már nem teheti meg pedig eventeken elég sok ilyen játékos aktívan fent van... Ezt a játékot 2 féle képen lehetett játszani vagy bankkártyával vagy pedig rengeteg játék idővel... így már csak bankkártyával érhető utol egy pénzes játékos... egyszerűen úgy látom nem veszített elég sok játékost eddig a játék... többet szeretnének.. a sok botos annak köszönhető hogy szinte már csak bottal érhető el valamit a játékos és ezt a fejlesztők tették ilyenné sajnos... UI.:Kezdetek óta játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal EU1-en...
     
    ]EZEL[ és tami80 kedveli ezt.
  18. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Jeleztük az igényt a részletesebb leírásra már korábban. Ha kapunk, akkor közzétesszük, ha nem, akkor sajnos nem tudunk többet mondani a rendszerről, mint ami a mostani leírásban van.
     
  19. Franczia

    Franczia Utánpótlás-írogató

    Apolló esetleg azt is jeleznéd hogy Fair legyen a dolog hogy a buffok ideje is úgy teljen mint ez a korrekció... ha be vagy lépve akkor pörögjön az ideje pl királynő király kegyelme stb elvégre mikor rá van kényszerítve a játékos a pihenésre akkor is telik az idő a buffokból stb.. mert ez így nagyon egyoldalú a játék felé míg a játékos 1 óra plus-t kap az nem kárpótolja őket semmibe..
    Köszönettel Franczia
     
    ]EZEL[ és tami80 kedveli ezt.
  20. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Erről már volt szó, hogy a buffok rendszerét át szeretnék dolgozni, természetesen ezt is jelezzük, hogy ideje lenne bevezetni a tervezett változásokat.