Visszajelzés Vitaszoba:Teknős-armageddon

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 17.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Minden eseménynél vagy újraindításnál úgy volt mindig is, hogy a nem kilőtt "hajókért" nem járt semmilyen jutalom. Ilyenbe már mindenki futott bele, ezzel számolni kell a sebzés elkezdése előtt.
     
  2. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Szia,

    Gondoltam, hogy bele lesz kötve, de nem egyről beszélünk, mert a jelenlegi térkép egy más jellegű helyzet, mint a "kinti" tengeren lőtt hajók.
    A teknőskódex korlátozott mennyiségben van jelen, és ehhez hozzá kell venni hogy nem mindenki ér rá egész nap a jó időtartamban foglalkozni a játékkal, ezért az időkorlát miatt jelen van a probléma.
    Nem a több profitért, nem a játék "leszólásáért" szóltam hozzá a témához, tehát elvárnám hogy ne egy rengeteget ismételgetett mondattal "pattintsatok" le a témáról.
    Ha odafigyelve olvasod el amit írtam, ez csak az ilyen jellegű minimapokhoz, térképekhez egy felvetés, azért mert eddig így volt a KINTI térképeken, meglehetne valósítani ezt ugyanúgy, mint a bónusztérképeknél ha restart van, megadja az éppen aktuális hullámot.
    Persze el lehet hesegetni egy ötletet ami a játékosokat segítené, egy berögzült megszokott dologgal, és nem foglalkozni vele, de reméltem hogy ennél kicsit rugalmasabb a Seafight Magyar Csapata.
    Ha így sem tetszene az ötlet, nekem mindegy, végül is tiétek az utolsó szó, de ötletnek szerintem jó. ;)

    Üdv.
     
  3. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Sajnálom, ha lepattintásnak érezted, csak ez a sok év gyakorlata. A nem a napi újraindításnál azért adja meg a bónuszhullám végét, mert régen 1-1 hullám akár órákig is tarthatott, és a szinkronizációk nem voltak ennyire követhetőek. Ebben az esetben viszont előre ismert az idő, mint ahogyan a reggeli restart esetén is, ahol szintén nincsen kompenzáció. Ez ugyanaz, mint a Jolly Roger napnál, ahol a reggeli restart előtt nem kezdik már el lőni a legtöbb Freedomot, mert jó eséllyel nem fogják befejezni - és ez még sok más esemény kapcsán is megfigyelhető. Sajnálom a veszteségedet, én is éltem meg már hasonlót, nagyobbat is, minimapon is, de ezek nem játékhibák, még csak nem is egy "véletlen" döntés (pl. egy hamarosan bekövetkező szinkronizáció), hanem előre tervezhető események. Írhatom azt neked, hogy jelzem, meg is teszem, ha kéred, de azért nem fűznék hozzá sok reményt, hogy belefejlesztenek olyat, hogy egy ki nem lőtt eseményhajóért megkapd a jutalmadat, amikor előre tudott volt, hogy mi és mikor lesz a vége.
     
  4. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Köszönöm a részletesebb megfogalmazást, tudatában vagyok az összes felsorolt érvednek, majd' 9 éve taposom a játékot nap mint nap.
    Abban igazad van, hogy az esemény hajóknál ez így van, és jól is van így, én nem azokra értem az ötletem, ahogy próbáltam fentebb is elmagyarázni, hanem a különálló térképekre, jelenlegi példaként a Káosz térképre, mert egy korlátozott elérhetőségű, (vagy fizetős) dologról van szó, és ehhez, és hasonló kaliberű mappokhoz, térképekhez gondoltam ezt az opciót bevezetni, nem pedig az összes eseményhez, eseményhajóhoz, mert az tényleg mese volna habbal. :)
    A veszteségről meg annyit, hogy nem zavar, de gondoltam ez egy jó ötlet lehet a játék finomítására, nem lesz tőle gazdag az ember, viszont nem lesz zavaró ha a korlátozott/fizetős tárgy kárba vész, mert az ötletemmel kicsit lehet rajta finomítani, így nem megy el a kedve az embernek használni (nem utolsó sorban megvenni) ezeket a tárgyakat.
    Jelezni csak akkor kérném, ha a játékostársaim is igénylik, jelzik, reagálnak az ötletre, egy fecskeként nem akarok nyarat csinálni. ;)
    Köszönöm. :)
     
  5. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Szia. Mondhatni találkoztunk már ezzel mi is. Mikor előre behírdetett patch lenne, és bentvoltunk mi is rizikosan löttük, hisz nem tudtuk mikor lesz a restart. A jelenlegi térkép kimondottan klántérképnek készült, fontos azért ezt kiemelni, hisz ha ilyen van megjelenik az ablak hogy 30 perc múlva restart, akár 2-3 fővel lazán lelehetne lőni. Bármilyen restart is van legalább 30 perccel elötte jeleznek, ez azért sok idő mondhatni. Érdemes fórumot is nézni naponta többször, ha várható a napra patch vagy a következőre azt közlik, és lehet vele számolni. Sajnálom a veszteségedet, de nem gondolom hogy etéren bármi is változna a közeljövőben :)
     
  6. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Szia,
    Igen, ha többen vagytok meg lehet oldani, de ha éppen egyedül vagy, nem olyan egyszerű.
    A veszteségemet mint mondtam, nem kell sajnálni, nem tesz semmit, csak jött belőle egy ötletem, gondoltam azt kamatoztatom akkor már, ha a többi elúszott.
    Fórum tekintetében valószínűsítem hogy valahol az élmezőny felé járok, 5-6 éve rendszeres és folyamatos fórum olvasó vagyok, ahányszor belépek a játékba, első dolgom a fórumot is megnyitni, és játék közben is folyamatosan szemmel tartom, nézelődöm, sokat segít az új dolgoknál, és nem utolsó sorban majdnem "betéve" tudom a játékot, nagyon ritka ha kérdeznek tőlem és nem tudok válaszolni saját kútfőből kezdő/haladó/aktív játékosoknak, és ekkor is általában csak az újdonságok, fejlesztések tekintetében merül fel hogy fórumot kelljen nyitnom egy kérdés miatt, de ha erre kerülne a sor, akkor is 1-2 perc és tudom a választ, jól kiismertem már a felületet.
    Visszatérve, nem is számítok arra hogy a közeljövőben megvalósulna az ötlet, de idővel, a jövőre nézve, mivel láthatjuk hogy egyre inkább hajlik a játék a minimappok, térképek felé, ezért hasznosnak találtam az ötletet, azért írtam le.
    De erről ennyit, már nem ide vágó témák ezek.
    Az event szerintem hozta/hozza a formáját, ahogy az elmúlt években is, és nem változtattak a jól bevált koncepción sem, akinek van ideje az szépen tud gyűjtögetni.

    Üdv.

    Ui. Egyébként tetszik az általad nyitott téma, az Érdekességek. Jól jön az előre tervezésben,(pl. Hasadékágyú, bár azt még nem ebbe a topicba raktad ki) ha jó szemszögből nézzük amit ott megosztasz. ;)
     
  7. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Annál rosszabb ez nekem, mert legnagyobb sebző kismilliószor voltam, és még mindig nem hoztam a dizit, pedig nincs meg a fullasztó csáp , többször is átnéztem a dizijeimet. viszont a koronákat azt kapoom 100- 110 -eket. A fene se érti ezt,
     
  8. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Szia. Mi klántérképen csináltuk meg. Bementük belöttük folyamatosan a dolgokat, jött vele a teknőctörő is ugyebár. És akinek nem volt meg a klánba mindig neki hagytuk meg top lövésre. Kint nem feltélen lehet elhozni topra sajnos. Használjátok ki a klántérképet, összefogással az 50 millát lesebezni pofon egyszerű, és még jól is járhattok :)

    Köszönöm :)
     
  9. _Jutka_[₩ΛŁ]

    _Jutka_[₩ΛŁ] Járnitanuló

    Ez elég rossz,berakni 5 perc szerver újraindítást. Fent voltam klántérképen lelőttem fele életét a teknöctörönek. Csak a löszerem ment el.Mért nem lehet 30 perces szerver újraindítást csinálni ilyenkor?
     
  10. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    1-t értek szerintem ha valamit le futtatnának,hogy kik voltak a Teknőskodexen nem hiszem,hogy baj lenne kis kompenzálással!! Ugyanis nem kevés lőszert,stb megy a játékba!! és semmi a közepén ki dob 1 öt perces resi miatt! Kérdezem tisztelettel oda figyelnek eme nem kis hibára Köszönöm + tisztelő választ az illetékesektől!!
     
    sárkányos kedveli ezt.
  11. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Valóban igen ez nem kis probléma a játékosoknak!!
     
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Jeleztük a panaszokat.
     
  13. °°Máté°°

    °°Máté°° Törzsjátékos

    Az is marha jó, hogy egy f5 után csak úgy simán ledob a teknőskódexről...
    több éves hiba ez... csak gratulálni tudok!
     
  14. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Hali
    2019-05-30 17:04:12
    Megszerezve: 110 x Korona.
    2019-05-30 17:04:12
    Megszerezve: 595103 x Gyöngy.
    2019-05-30 17:04:12
    Kaptál 308367 TP-t (tapasztalatpontot).
    2019-05-30 17:04:12
    Elsüllyesztetted Teknőctörő hajóját.

    A Fulllasztó csápot egyszerűen képtelen vagyok megszerezni, eddig poénos volt, mostmár idegesítő
     
  15. András.*®*

    András.*®* Utánpótlás-írogató

    Az megkel legyen neked mert máskép nem adná a 110 koronát nézd át a diziket..
     
  16. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Akkor is ad koronát ha nincs meg a dizi. Top sebzésre adja a koronát, ha dizit kap akkor koornát nem, elötte és utánna is adja a koronát top sebésre.
     
  17. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! Szeretnék érdeklödni ugye nem fognak a lelkek és a kulcsok át váltása későbbre tolódni !! mint ahogy az utóbbi időkben szokott és esetleg össze olvad más event játékkal!! Bízom hogy az event végén le írtak mindig a tényeket tükrözik!! Bízom az illetékesek odafigyelésére!!
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.
  18. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Szia szerintem ha olvasod a fórumot itt a válasz!! Mi történik az eventkulcsokkal, átkozott és ragyogó lelkekkel, továbbá a Teknőskódexekkel az event végén?
    Az eventkulcsokat normál ládakulcsokra, az átkozott és ragyogó lelkeket lőszerre, a Teknőskódexeket pedig Koronára váltjuk. Az event vége!! nos + látod!
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.