Visszajelzés Vitaszoba: Holtak hada 2019

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 9.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Valami lőszert is dobhatnának már :D látom a lélekfalóból már lehet többet venni de ignisből egy sincs már nekem így nehéz eventezni
     
    world_of_warship kedveli ezt.
  2. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    hali nem hiszem hogy lessz ignis gyöngyért, a második szakaszra adták a lélekfalót, szerintem ez már lefututt meccs
     
  3. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Üdv,olyan problémám van,hogy hiába van kulcsom az eventládához,egyszerűen rámegyek és nem engedi felvenni.
     
  4. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Valahogy én is így érzem sajna
     
  5. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Jó lenne, ha az event ládák tartalmán is változtatnának a második szakaszban és a kém titka, villámkő és elmo tüze (amiket normál ládából is lehet szerezni) helyett betennék a simbi amulettet, triton koronát és sárkánytüzet (amiket nem nagyon lehet máshonnan megszerezni), mert 150 ládából kaptam 4 db simbit, 2 db triton koronát és 8 db sárkánytüzet, ami eléggé siralmas, már lassan nincs értelme event ládákat nyitni.
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.
  6. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos

    ezt az eventet nem sikerult valami jora kihozni .

    unalomuzonek jo de semmi extra .

    eddigigi eventeken minden mappon volt vagy 4-5 db botos , most egysincs , ez kb elarulja hogy milyen az event .

    buffok sincsenek bent amik jo lennenek , loszerek sincsenek az eventekhez .

    igy nyar kozepen elmegy ez az event , masra nem jo .
     
  7. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    hali, hát nem is tudom mit mondjak.a vánszorgó marcellnak 12milla vp, +6 milla hp-ja van, de ugyanannyit ad mint az előző, + még a 2/3-át lövi az eventlőszer rá mint az mint az előző marcellra, bravo, és még1x bravo. felejthetetlen event az biztos.
     
  8. Panamericana

    Panamericana Haladó

    Hát aki ezt kiszámolta, az nem matekből volt jeles az biztos. 10000 lélekfaló 13350 gyöngy és sebez 200k-t az npc-re, a világító 3x olcsóbb és sebez 100k-t.
     
  9. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Dehogyis nem, a maga nemében zseniális, 1,5x lössz többet ugyanannyi gyöngyért, mert vegyük alapul illatos marcellt: 12 milla, a büdös az alapbol megkapta a 12 millát VP-be + 6 millát rádobtak HP-ba, és mindnél így van. Ja és mind 2-őt le kell szedni hogy kapj valamit .Ragyogó , csak ámulok.
     
  10. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Nevetséges ez az event, Az uj VP-s admirálist lőttük, elment 60k lőszer és adott rá 47 ezer gyöngyöt, többi NPC-t még nem próbáltam mivel nincs ignis lőszerem de van egy olyan érzésem hogy egyik sem ad jobban mint előtte amikor az életük meg nőtt
     
  11. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Nem adnak jobban.
     
    The_Massacre[HUN] kedveli ezt.
  12. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Szép napot.:)
    Szerintem jó kis event nincs vele nagyobb gond, npc-k mondjuk úgy, hogy nem adnak rosszul lehetne egy kis plusz gyöngy/lélek az átváltozásból, de ezt leszámítva lelket jól adnak a merész alfonzok, és az odettek is, és különösen jó ötlet volt, hogy változóan adnak lelket az event npc-k..Ládák tartalma kicsit foghíjas de ami nem jó azt nem kell erőltetni.:) Eddig sikerült megszereznem mindent desing/kedvencet minden event során, és most is sikerült, és igaz nem sokat játszom mert dolgozok is, annak ellenére és a botosok ellenére elég szép plusz 4.3 millió gyöngyöt hozott ez az event.:)
    Ha jobban kikalkuláljátok, (Nem költöttem a rendelésre, és nem volt nagyon sok event lőszerem az elején.), akkor szerintem felesleges a kritika, hozzáteszem, hogy szinte ingyen volt az a desing amit a lelkekért lehetett megvenni 22-23-as kövekért.:cool::cool:
    Szóval köszönöm az event részvételt, így tovább.:)
    További szép napot.;);)
     
    _ŽŠ_ kedveli ezt.
  13. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos

    Event elso fele pluszos volt de a masodik resze az minuszos , ezen nincs mit szepiteni , tenyek magukert beszelnek .
    Dizi meg a kedvenc jo dolog , csiszolni jo .
    Ládák meg erteken aluliak sajna .
     
    The_Massacre[HUN] kedveli ezt.
  14. demonledi

    demonledi Aktív író

    Naszóval szedem a Marcello -t és random a fele hp -nál "átváltozik".. persze, így is kiszedtem csak így az ignisem kuka (hiszen nem járt érte jutalom) és elment 60K lélekfalóm amiért 30k gyöngyöt kaptam.. :D Enyhén mínuszos :D
     
  15. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    A Marcello felét lőhetnéd, világítóval, robbanóval, vagy más loszerrel nem csak ingissel, aztán ha atvaltozik az is mehet a fele lélekfalóval a vudus részét, aztán amikor már nem vudus, megint robbanó illetve amid van, és így nem lesz minuszos az ignised :)
     
  16. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Én nem azt írtam, hogy a a második fele is, hanem azt hogy jó kis event volt..;)
     
    _ŽŠ_ kedveli ezt.
  17. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Igen így teljesen pluszos az event annak aki 100-140k-t lő robbanóval is, látom a nagyok is úgy csinálják de akik kisebbek azoknak nem éri meg sehogy se max ignissel de hát azt meg már rég el lőtte mindenki;)
     
  18. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Azért azt megnézném, hogy rendelés nélkül kis lőszerrel hogy lett meg neked minden, meg még 4,3 millió gyöngy is. Rendeléssel és a piacon lévő lőszerrel éppenhogy 1 piaci design + 1,8 millió gyöngy. (És van hozzá ágyúm és helyem, elhiheted.)
     
  19. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Az lehet, de van roncs, illetve van event láda is, amiből lehet minimális lőszert, vagy éppenséggel 1-2 lelket szerezni.:rolleyes::rolleyes:
     
    _ŽŠ_ kedveli ezt.
  20. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    hali, Akkor ha eleve volt lőszere rá, -mert miért ne-, símán meglehet csinálni, viszont ha csak ládábol meg roncsbol, az kizárt dolog, bár én is löttem világítóval, mert kifogytam eventlőszerböl, de csak marcelle.t az sebzés arányosan ad, és nem tudják ellopni