Új rangsor

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: .*Mars*., témanyitás ideje: 13.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .*Mars*.

    .*Mars*. Utánpótlás-írogató

    Hali! Csak megkérdezném, ez az új rangsor a tengertérképen már végleges? Merthogy az remek, hogy látszik ki miben az első, na de engem inkább az érdekel, hogy ÉN hol tartok, amit reménytelen kibogozni ( jó,jó. félóra alatt legörgethető a lista).
     
  2. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Arra már nem volt idő:)
     
    sárkányos kedveli ezt.
  3. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    E hétre ígérték a javítást (mi okunk lenne kétkedni benne...).Mindenesetre ami ízelítőt kaptunk, az -úgymond- nem túl ígéretes.
     
  4. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Tényleg nem akarok egy félig (sem) elkészült dolgon rágódni, de most néztem végig a szűrőt a rangsorolásoknál. KÉMKEDÉS??? Ez olyan nagy tett, hogy rangsorolni kell? Akkor már legyen olyan is, hogy hányszor váltunk dizájnt.
     
  5. CryZoli

    CryZoli Utánpótlás-írogató

    semmi értelme ezeknek a listáknak vagy legalább mutathatnák a régi eddig elért tp csp listákat is . na meg minek ezt is bepakolni a tengertérképre nincs ott elég cucc már . bele se gondolnak ha esetleg /bár ilyen lehet hogy már nincs is / jonne egy uj játékos ki se lehet igazodni
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  6. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    Nem is mutatja hányadik vagyok ki kel keresni ami nagyon gyenge.. ja es nem értem hogy estem 500 helyet vissza tapasztalatpontban??
    Káosz az egész sokkal jobb volt a régi
     
    sárkányos és ]EZEL[ kedveli ezt.
  7. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Azt hiszem eddig csak a saját szerveredét mutatta. (MS1) EU1 14/ és külön az EU2 166/. Most pedig összesítették, ez a tippem.
     
  8. Így van. A PVP-rangsort pedig, ami a harcoló játékosok valós ranglistája volt, simán kivették.Az elsüllyesztés és a csp csak utolsó lövés, nem reaális.Jó lenne, ha visszakapnánk a PVP-rangsort is :)
     
  9. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Eltelt egy kis idő és minden maradt, mi volt (...a puszta lét...).Szóval akkor a rangsor marad az elsők privilégiuma.Cserébe mi átlagkalózok megkaptuk a Laterna Magicat, hogy nézhessük a hírdetők árajánlatát.
     
  10. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Nagy nehezen össze kapartam 20ezer pontot, addig a következő szinthez szükséges pont nőtt 40ezerrel. Aztán érjed utol...
     
  11. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Gondolom, itt az a probléma, hogy a saját rang nem látszik (?), és nehézkes kikeresni, hanyadik vagy. De azért erősíts meg benne, mire gondoltál.
     
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    A mai rang folyamatosan változik, ezért az ott megjelenő értékek csak tájékoztató jellegűek. A szükséges pont a többi játékos tevékenységétől is nagyban függ, és lehet, hogy mire eléred az adott pontot, már mások "megelőztek".
     
  13. =Allanon=

    =Allanon= Fórumprofi

    Sziasztok.
    Valahogy teljesen átkellene értelmezni a rang számítását, mert tény hogy esélye nincs már rég egy normális játékosnak báró vagy hasonló rangok eléréséhez. Mint mindenben sajnos itt is túl nagy szerepet játszik hogy valaki használ-e valamit vagy sem. Talán az lenne a legésszerübb ha a megszerzett tapasztalat, elitponthoz figyelné az időt is, tehát hogy x elitpontot, tapaszatalatot mennyi idő alatt szerezted meg, ergo a 0-24-es BM-es játékosok akikre a ugye a csökkenő visszatérítés sem hat hátrányban lennének, kevesebb pontot kapnának, így akik napi 4-5 órát játszanak és szereznek pontot többet kapnának a rang kiszámításakor belőle.
    Ahogy a csatapont és egyéb jelvényeket is ellehet rejteni én ezt is beállítanám a mai rangra.
     
  14. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Leginkább az a problémám, hogy egy 7 éves hajóval nem vagyok még 1 milliárd elitpont felett sem, úgy gondolom ez a legnagyobb oka az egésznek. Nagyon nehéz úgy rangban fejlődni, hogy bizonyos hajók akár egy teljes napot is vizen vannak az én 5-8 órámmal szemben. Vagy én nem tudok valamit? Hogy tud más össze szedni havonta 300-800 millió EP-t, míg én szenvedek a 30 millióért.
     
  15. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Elméletileg egy teljesen új számítási rendszer várható, ami ilyen dolgokat is figyelembe vesz.
     
  16. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Én azt gondoltam, ez a végleges ami most van. Így még van remény. :) Köszi az infót. Reméljük tényleg lesz valami új.
     
  17. DonatMatthew

    DonatMatthew Járnitanuló

    Én full ep-s setuppal, közel 5000 elitpontot kapok 1 lövéssel, 2 másodpercenként...azért, ha oda állnék most pár órára a cassiopeia mellé, könnyedén meg lenne még 40-50 milla elitpont is.
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  18. CryZoli

    CryZoli Utánpótlás-írogató

    5000 ? / lovés azt hogy csinálod
     
  19. DonatMatthew

    DonatMatthew Járnitanuló

    Az összes EP bónusz ami csak van, admirális ágyú, elitlőszer, télifény nélkül.
     
    Utoljára szerkesztett: 23.5.20
  20. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Igen,erre gondoltam.( És csak zárójelben említeném,nagyon irritáló, amikor talmi "fejlesztésekkel" - mert fejleszteni kell... - egy modernebbnek tűnő formai változtatás oltárán feláldoznak bevált,jól működő tartalmi dolgokat.Ámbár jóllehet, csak én látom így.)