Visszajelzés Vitaszoba: Szellemek Kupája 2020

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 18.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

    ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató


    Ez nálam is így van. El adtam 5 részt darabját 8 lélekért. A boltban 40 et írt, hogy annyit kapok, de csak 35 öt írt jóvá.
     
  2. makfer

    makfer Törekvő

    Ha eladok 11 lélek/ darab áron 10 részletet akkor 110 lelket várnék cserébe, erre a logkönyvben valahogy 100lelket ír, ugyanígy minden eladással. Bármit adok el kevesebb lelket kapok mint amiért eladom. Szerintem a korona elég nagy lehúzás így is. Lehet modnani, hogy egyből módosítja az árat és azért kapok ekvesebbet, de erősen kétlem, hogy eladtam 54ért 2 darabot, kaptam megint 100at, aligha esett 4 lelket a vásárlás alatt, sőtt a 10perces számlálásból bőven volt még hátra, ahogy bejött ez a dolog az első 10percben vásároltam. Plusz ma reggel szintén akármit adok el kevesebb lelket kapok mint amit kéne.
    Szomorú, hogy már az alap matematikai műveletek sem mennek a játéknak.
     
  3. -Jégtörő-

    -Jégtörő- Utánpótlás-írogató

    Hol van ez a bolt??
     
    Utoljára szerkesztett: 26.6.20
  4. Kezdet93

    Kezdet93 Fórum-zöldfülű

    Apolló a probléma az, hogy mikor kiválasztom pl. a bámulatos darabot eladásnál, adnia kéne 52 lelket, de helyette csak 47et ír jóvá.. persze a korona költségét levonja :/
     
  5. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Supporton van lehetőséged megérdeklődni. A hozzászólások törlésének oka nem az eseményhez tartozó kérdés, ezért nem terhelem vele a topicot
     
  6. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nem hinném, hogy itt a számtannal lenne gond, de így már világos a probléma. :)
    Utána kell ennek járnunk alaposabban, de rajta vagyunk az ügyön, hogy kiderítsük, mi miatt ad kevesebbet, mint amit ígér.
     
    xSZIBILx(HUN) és makfer kedveli ezt.
  7. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Sziasztok,

    Pár napja, hogy visszatekintettem a játékba, illetve hogy űzöm most én is ezt az eventet, annyi kérdésem merült fel amit már láttam más is megkérdezett és a biblia se írja sehol, hogy ezeket a darabokat hol lehet elbizniszelni? Látom hogy adjátok veszitek meg másoljátok, de hogy hol keressem én ezt az univerzális adok-veszek feketepiacot?? Kliensbe keressem vagy még a főoldalon? (3 év alatt változott annyit ez a játék hogy konkrétan játszani nem tudok már vele, mert a lényegét nem értem xd) De kérek egy kis segítséget, hogy valaki írja le hol látom egyáltalán, hogy miből hány részem van és hogy ezeket hogy lehet lebótolni. A választ előre is köszönöm. ;)
     
    sárkányos kedveli ezt.
  8. makfer

    makfer Törekvő

    A tengeren a mozgatható, összecsukható kicsi event információkban rákattintol a kék gömbre. Általában a 3. Akkor kiadja a részleteket a kirakóhoz. Tegnap délben jelent meg fent egy opció a kereskedésre. Ha rám hallgatsz és kevés a koronád inkább lőszert veszel és lövöd az npcket. Ha meg sok a kronád és sok az extra darabod, akkor eladsz csak az első napokban. Ez olyan mint a tőszdén a romló piac, próbálsz eladni míg el nem romlik nagyon az ár, majd akkor vásárolsz, ha nagyon kell. Én a végéig nem is aakrok venni rszletet, úgysem tudom mit fog megadni és mit nem addig. A lélek meg kell a piacoláshoz.

    20 részlettel kereskedhetsz 1 nap annyi adhatsz el vagy vehetsz összesen. A korona amit kér nagyon felmegy, ha leadsz egyben 20 részletet az a legolcsóbb korona szempontjából, de olyat nehéz.


    Egyébként az jó, hogy végre raktak be mesterszerszámot.
     
    levlevliva kedveli ezt.
  9. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Szuper, akkor lényegében átkozott lelket csak ebből a bizniszből tudok kiszedni.
    Köszönöm szépen a segítséget.
     
  10. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    szeva cimbora!! jó hogy még írtál valamit magadról rég voltál a játékban de szuper játékos voltál!:) és sokat segítettél na szia!!
     
  11. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

    ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató

    Jó event volt, köszünjük :D
    Mikor kezdődik a következő?
     
  12. ¤paraszt¤

    ¤paraszt¤ Aktív író

    azt gondoltam,hogy azért lett ennyire játékos barát az event,hogy ezzel kompenzálják (befogják a szánkat) az elmúlt évek elbaltázott újításaikat, megoldatlan bug képződményeket....sorolhatnám,erre azt olvasom minden nap,hogy ezt csökkentjük...azt csökkentjük... kellemetlen érzés volt amikor pofára estem ezzel a gondolatommal....tolmácsolnátok a fejlesztők felé azt,hogy elég volt már a csökkentésből mert megint csak a panaszkodás marad az eventezés helyett.....az első mondatomat fordítsátok le nekik és gondolkozzanak el rajta...ha akarnak :D
     
  13. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Azt gondolom, hogy eddig tartott a visszalépésem :D
    És azt kell mondjam, hogy itt 3 év alatt nem változott semmi egy kicsit sem a játékosok oldalára... Sajnálom, engem már nem hat meg bármikor nyomok egy X-et.
    De ez 2012 óta borult el, hogy ami jó abba mindig addig nyúlkáljunk bele míg el nem rontjuk és onnantól pedig mintha a fejlesztők észre se vennének minket.
     
  14. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    Legalább haromszor bele piszkaltatok az eventbe es csak azt eritek el vele hogy rosszabb es rosszabb lesz! Nagy csalodas ! most ott tartunk hogy nem talalok event Npc-t....
     
    demonledi kedveli ezt.
  15. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    Változtattunk az NPCk megjelenési rátáján (növeltük a Szellemkaszás NPC esetén, csökkentettük a többiét)
    2020-06-26 17:30:11
    Kaptál 5276 TP-t (tapasztalatpontot).
    2020-06-26 17:30:11
    Elsüllyesztetted Szellemkaszás hajóját.
    Nem is eri meg loni!!! minek ebbol tobb??

     
  16. ĐROTUŁŁO

    ĐROTUŁŁO Aktív író

    Valaki ezt megmagyarázná,hogy miért piszkálnak bele mindig egy jó eventbe??Inkább rakjatok bele Young érmét mert azt ugy látom senki sem hallja meg!!Pedig elég sokan kértük!!
     
  17. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    Epp rendelni akartam egy event csomagot de meg jo hogy megnéztem a forumot elotte es latom megint vissza vettek az eventben , rendeles szamomra OFF!
     
  18. gedo59-HU

    gedo59-HU Utánpótlás-írogató

    Ráadásul az SOS javítást már gyöngy helyett koronáért lehet venni. Ezt a változtatást be sem írták az információba. Mennyi lehet még, amiről nem kaptunk információt, csak akkor szembesülünk vele, amikor venni, vagy használni akarjuk.
     
  19. makfer

    makfer Törekvő

    Annyira jó az event, hogy a végére megint kevesebben leszünk :D
     
  20. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    ez utóbbit korrigáltam, véletlen elfelejtettem lefordítani