Visszajelzés Vitaszoba: Szellemek Kupája 2020

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 18.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -|ßAZSEVA|-

    -|ßAZSEVA|- Fórum-zöldfülű

    Remek,véletlen elfelejtettem bevásárolni belőle gyöngyért ..köszike Apolló
     
  2. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    igazán sajnálom
     
  3. DonatMatthew

    DonatMatthew Járnitanuló

    Alig találni event hajókat, gondolom ez így rendben lesz már, végül csak sikerült elérni amit az első event nerfel szerettek volna, és most még a sok gyöngy miatt sem fogunk "sírni", mert az se lesz. Arubában maradt az S.O.S javítás?
     
  4. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Arubában ugyanúgy van, az nem változott - tudtunkkal.
    A többiek írásaihoz: jeleztem a véleményeket.
     
    DonatMatthew kedveli ezt.
  5. Spartacus-HUN

    Spartacus-HUN Fórum-zöldfülű

    Hát sajnos megint nem kellett kellemesen csalódni ebben a játékban. Nagyon jöl indult az event tényleg izgalmasnak mondható lehet gyüjtögetni adnak minden féle jót az npck vagyis csak adtak amig elnem vették őket! Mért kell elrontani azt ami jó? De most komolyan fizetnek ezért valakit? Minden eventnél ez van alig lehet találni NPC t! Csodálkoznak hogy egyre több a bot os hát az embert megöli az ideg amikor fel alá járkál a térképeken és ha szerencséje van fél óra alatt belefut 2 olyan npc be amit nem lő senki. Komolyan valaki magyarázza el kinek jó ez? Mert a játékosoknak biztos nem.
     
  6. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    A futball arenaba nem lehet belépni 2 napja! A felugró ablak ures... inkább ezeket javítsatok ki kérlek! A szezont probat igy nehezebb teljesíteni ha tobb nap ki esik
     
  7. ErroR007

    ErroR007 Járnitanuló

    Némely részt a kirakósnál nem engedi megvásárolni, az átkozott lelket sem jelzi ki hogy mennyibe kerülne a vásárlás.
     
  8. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Tudnál nekünk fotót csatolni erről? Esetleg más is találkozott ilyen problémával?
     
  9. picidodge

    picidodge Fórum-zöldfülű

    Hello.Ma én is tapasztaltam ezt de azért van mert 0 volt a db szám az adott ország felett.
     
  10. ErroR007

    ErroR007 Járnitanuló

    Megoldódott a probléma . Gondolom a kijelentkezés oldotta meg vagy én nemtudom , olyan 2 óra elteltével megnéztem és megtudtam venni :)
     
  11. ҜΞĢŁΞ√เζђ

    ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

    Átkozott lelket honnan lehet szerezni? Kirakós darabot pedig szinte nem lehet szerezni vízen :(
     
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Átkozott lelket a kirakósdarabokkal történő kereskedés során tudsz szerezni. Ehhez nyissad meg a kirakóst, ott látni fogsz egy fület, ahol kereskedni lehet.
     
  13. ҜΞĢŁΞ√เζђ

    ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

    Ezt felfedeztem, de nincs plusz kirakósom amit eladhatnék, mert nem lehet szerezni vízen. Korábban a nemzeti hajók adtak szépen, mára ez nulla. Hajnalleső sem ad. A nagy event adn szerencsével.
     
    Sad_Heart és xSZIBILx(HUN) kedveli ezt.
  14. xSZIBILx(HUN)

    xSZIBILx(HUN) Aktív író

    sziasztok!tényleg nincs nemzeti hajó ha néha bele futok 3-man lőjük,kirakóst nem lehet szedni,a hajnalleső sem ad,a nagy hajót 100-zan lőjük,elég kevés jön ki semmit nem kapok belőle csak megy a lőszerem linkre,pár napja minden rendbe volt,nem lehetne vissza állítani?
     
    Sad_Heart kedveli ezt.
  15. ҜΞĢŁΞ√เζђ

    ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

    Én a kirakós kép kirakásáról már lemondtam. Átkozott lélek 0, kirakós darab elvétve talán. De nem panaszkodom gyöngy az jött szépen. Minden nem sikerülhet :)
     
  16. xSZIBILx(HUN)

    xSZIBILx(HUN) Aktív író

    de ha az event kirakásról szól akkor had panaszkodjak már!!és még annyi,megint meg kapom feladatba hogy lőjjek ki 50 nemzeti hajót,azt hogy?más is lövi nem csak én,az összes térképen nincs 50 hajó!!!!
     
  17. Panamericana

    Panamericana Haladó

    A Hajnalleső azt hiszem 7 pontot és a próbában. Azzal gyorsan lehet haladni. Átkozottat lehet szerezni ha eladod a felesleges kirakós részeket. A Végzet lándzsája mindig ad legalább egy kirakóst.
     
  18. makfer

    makfer Törekvő

    Az 50pontnál ha hajnalesőnél viszed be az utolsó lövést az 7nek számolja.
    Én a focis küldetést utálom, ma próbáltunk csapatostól felmenni, ha bárkit kilőnek, akkor egyből az a tag kiesik a focira váró csapatból...

    A kevés időt játszó játékosoknak ez a kirakósos event az eléggé lehetlennek tűnik, az idő előre haladtával egyre kevesebb lelket lehet gyűjteni az extra részekért. A végén már a bámulatosokért is jó ha 10 átkozottat lehet majd kapni.
    Szerintem minden játékos picit pozitívabban állna az átkozott lelkekhez, ha mondjuk láda is adna 1-2t. Úgy máris egy kicsit jobban gyűlne.
    Vagy a szigonyozás. a lényeg, hogy aki napi 1-2 órát játszik az megint csak kevésbé van előnyben.

    Vagy a focizás nyertes csapata kapna 5 átkozottat. Máris több kedvvel mennének be a játékosok focira.
     
    xSZIBILx(HUN) kedveli ezt.
  19. demonledi

    demonledi Aktív író

    Így az event felénél egy jelenlegi állapot: az event nem vészes, kicsit sem mondhatni továbbra sem veszteségesnek. Viszont az esélyek nagyon furcsák. Volt hogy 2 óra alatt 180K (!) korona esett, meg olyan is hogy 5 alatt 10K. Youlong -ot speciel én nem láttam sem hajnallesőből, sem pedig admirálisból. A kirakós darabok nagy átlagban csak admirálisból esnek, viszont sejtésem szerint olyan 15% (vagy talán még annyi sem) esély körül lehet hogy kapunk-e vagy sem belőlük. Ha nem lesz több nerf, akkor valóban az utóbbi pár év legkifizetődőbb eventjét kaptuk.

    (A véleményem az hogy már a: nem annyira kicsi, de még közepesnek sem mondható/közepes játékosok akasztanak most a legtöbbet, hiszen lényegében úgy van szórva a gyögy mint a szemét. Illetve a nerf -hullám miatt a nagyok haszna kb elenyésző.)
     
  20. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    Apollo kerlek csinaljatok mar valamit nincs eleg event npc a mapokon!
    koszi
     
    Sad_Heart kedveli ezt.