Admirálisok

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: demonledi, témanyitás ideje: 25.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. demonledi

    demonledi Aktív író

    Sziasztok! Már többször tapasztaltam hogy az admirálisok leidézéséhez szükséges számok nem stimmelnek. Csak egy példa: 21/1 -en lövöm ezerrel HRMS hírneveket, közben számolom is, de már 110 (úgy hogy elvileg 50 kellene) -nél járok és továbbra sem jelent meg a bosszú, illetve azt sem jelezte hogy más leidézte volna ugyan azon a szinten.. Nem lehet hogy történt valami változtatás és csak nem frissült a forum oldal erről?
     
  2. nonono345

    nonono345 Fórum-zöldfülű

    Elvileg nem látod mindenhol jelenni a bosszút, minden admirálisnak van egy jelenési hatósugara, és szerintem a bosszúnak 1 mapos.
     
  3. demonledi

    demonledi Aktív író

    Na ezaz, de azon a mapon vagyok amin várnám hogy megjelenjen. Illetve a 24/ eset látom :/ Vagy akkor azt a mapot pont nem mutatná amin vagyok?
     
  4. Nickholas

    Nickholas Junior szaki

    Azt mutatja amin vagy, de pl ha 21/1-en vagy akkor nem látod hogy 23/2-n jelenik. Ha nem te lövöd ki az utolsót, és messzebb dobja, akkor nem látod. Nem az a lényeg hogy neked kell kilőni 50 db-t hogy megjelenjen az admirális, hanem szerverenként kell 50-t kilőni hogy megjelenjen. Ott jelenik, ahol az utolsót kilőtték.
     
    Apolló kedveli ezt.
  5. demonledi

    demonledi Aktív író

    Ezek szerint ködösen fogalmazok, nem arra értem a 110 et hogy nekem kellene megjelenjen. Azt próbálom magyarázni hogy 110 kilőtt után sem jelezte hogy jelent volna 21/1 -en Bosszú, már úgy egyáltalán. (Amúgy 21 -en látom a 25/1 -en jelenőt is)
    Azt meg pláne értem hogy nem személyenként számolja, csupán az furcsa hogy egyáltalán nem jelzett a játék hogy 21/1 en jelent volna bárkinek is (de arról tisztán van emlékem hogy mikor nekem jelent régebben, akkor láttam hogy kiírta hogy én váltottam ki.. ezért is kérdez hogy ezen lett-e bármi változtatva)
     
  6. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Vannak érdekes dolgok, én is tapasztaltam már ezt amikor kellett fosztanom még a bosszút. Este 8 kor lőttük 3-an az npc-ket kb 15 percenként vagy még annyi se, ki is dobta a bosszút hozzánk olyan 3-szor aztán ahogy jött a 9 óra( nálunk akkor kezdődnek az eventek) egyáltalán nem is akarta ki dobni pedig több mint 50-et kilőttünk az utolsó kb 20 percben
     
    demonledi kedveli ezt.
  7. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Én teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy huzamosabb ideig tőled távol lévő mapon jelenik meg az admirális, ezért nem látsz kiírást.

    Ha te lövöd ki az 50.-et, akkor melletted fog megjelenni, de értesítést is látsz, ha pedig más hozza elő, de a te térképeden, azt is ki fogja írni.

    Ha a közeledben lévő más térképen dobja, azt is jól jelzi.
    Ma teszteltem, mindhárom esetre volt példa. :)
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  8. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Azért ez nem teljesen így van. Ma például 30/-en én hoztam ki a VCMA Tyrannoust ( a felirat ki is írta ), de nem mellém, hanem 29/-re dobta. Végigszenvedtem a kishajókat, erre nem is hozzám dobja. :eek:
     
  9. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Akkor valószínűleg az lőtte ki a 250.-et akihez dobta, sajna ilyen van. Bár azt én is elismerem hogy vannak érdekes esetek :)
     
  10. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Kizártnak tartom, ugyanis engem írt ki a szöveg amikor megjelent. Tehát én lőttem ki a 250.-et. Továbbá a másik térképen senki nem várta, egy kósza hajó volt de az mást csinált.
     
  11. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Lehetséges, hogy továbbra is van olyan admirális, amit nem melléd dob, hiába te hozod ki. Volt egy ilyen időszak, amikor szinte minden admirális ilyen volt. Rákérdezek, hogy szándékolt-e ez a dolog.
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  12. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Ohh ezt nem tudtam :)