Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Mi volt egyértelmű? Picit belegondolhathál, ha már többen is másként vélekednek. Ha te szerencsés vagy a ládákkal, attól más még lehet tartósan peches, bár a hozzászólásodból nem derült ki, hogy ezért tartottad nonszensznek a kérdést. (Bár nem akarom nyújtani ezt a témát, igazából nem is ide tartozik.)
     
  2. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Igen :) most már én is rájöttem.
     
  3. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Igen, én baromi szerencsés vagyok, jelen pillanatban van úgy 22 évre prémiumom. De a bejegyzés nem a ládákról szólt. Bocsi :)
     
  4. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Szia bnor!
    Tudod, én belátom, hogy nem vagyok egy szellemi sasmadár -a játékismeretem alapján ez nem is szerénység- de ne hagyj tudatlanul meghalni! Ha nem a ládákról szól, akkor miről? Netán hogy az idézett játékos "prém"nek nevezte a prémiumot? (Ezen 10 - 20 éve én is kiakadtam volna,de már nincsenek illúzióim a nyelvhasználatról...)
    Amugy gratula a "prémmennyiségedhez",jómagam pár hete gyújtögetem intenzívebben a ládákat;eddig 3 nap gyűlt össze...Viszont Elmo tüzéből kiárusítást tartanék:mad:.
     
    Utoljára szerkesztett: 7.8.20
  5. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Srácok, mielött elfajulna a vita, világosan fogalmazok, ugyanis nem mindenkinek volt tiszta mit is akartam irni.
    Ha egy kezdő kérdezi hogy ad-e a láda prémiumot ? stimm, honnan tudná ugye .
    Ha aktiv régi játékos kérdezi liliommal mint ranggal akkor már elgondolkozok hogy jól olvasom-e.
    A többit a fantáziátokra bizom miért nem tudja. Ugyanis a rang leesik ha nem vagy aktiv.
    De biztos vagyok benne hogy ezután is van még aki nem fogja érteni :)
     
    .*Sirius*. kedveli ezt.
  6. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Szia, az olyan játékosokról szól a bejegyzés, akik folyamatosan felteszik botra a hajójukat, és már fogalmuk sincs mi van a játékban. Néha belépnek, a megszerzett előnyökkel jaszkariznak egy kicsit, majd újra programindítás és újabb előnyök, jutalmak szerzése.
     
  7. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    2020-08-08 14:10:04
    Prémium megrendelve
    Erröl beszéltem, hajnalban is kaptam, meg most is
     
    demonledi kedveli ezt.
  8. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Én meg egész nap bohóckodtam érte mapokon át, hogy kapjak végre egyet.
     
  9. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Ide írom akkor, mert itt a helye természetesen, nem a Hibajelzéseknél. Nem a moderátorok munkájával van baj, itt voltam, mikor írtad, hogy jelezted. Én arra gondoltam, hogy ha valaki 7/24-ben online játékot üzemeltet, luxus megtenni azt, hogy csak hétfőtől péntekig van "szakember". Ezt nem tudom elfogadni, hogy hétvégén "úgy kell előturkálni" valakit, hogy csinálja meg a hibát. Miért különbözik a játék szempontjából az, hogy szombat, vasárnap vagy kedd van? Persze gondolom, ki akar hétvégén is dolgozni, vagy készenlétben lenni, de ha már ilyen helyzet van, bőven elég lenne a "Tudunk a problémáról" helyett egy "Már dolgozunk rajta" válaszüzenet és máris nyugodtabban ülök a székemben. Én így látom, többet én sem szeretnék foglalkozni a témával, mert látszik, hogy felesleges. Remélem azért idővel változik a dolog és pozitív(abb) irányba. Köszönöm egyébként a választ.
     
  10. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Amikor válaszolok a jelzésekre, szeretem azt írni, ami biztos, hogy igaz is. Mert ugye attól, hogy jeleztem, nem biztos, hogy már azonnal dolgoznak is a megoldáson.
    Sajnos az nem a mi dolgunk, hogy ki mikor dolgozik, ezt az üzemeltetőknek kellene alapvetően realizálni, hogy a hétvége is lehet (sőt, leginkább az) zűrös, és akár olyankor is bevállalni hibajavításokat.
    Persze, az se lenne jobb, ha egy "hétvégi javítás" még nagyobb gubancot okozna, mint előtte volt, így az éremnek - mint mindig - két oldala van ebben az esetben is.
    Remélem, holnap reggel nem lesz gond, de igyekszem én is időben itt lenni, hogy ha kell, léphessek.
     
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  11. Kedves Apolló!

    Én ezt mind megértem. DE
    A játék problémái kb. 2013-ban kezdődtek. Azóta, sajnos, nem láttunk egy nagy, átfogó, mindenre kiterjedő javítást, stabilizálást a BP részéről.
    Amit láttunk: új játékelemek, eventek stb., amik egyre több és több hibát generáltak. A játék minősége nem javul, folyamatosan egyre gyengébb.
    Nem ragozom, mindenki tudja, miről beszélek. Amint már többször átbeszéltük, leírtuk, különböző fórumokon százszor jeleztük, ELŐBB A SZERVEREKET TEGYÉK RENDBE és utána jöjjenek a változtatások.
    Biztos vagyok benne, hogy egy játékos sem fog haragudni, ha mondjuk 1 napra leáll a szerver, de helyette kapunk egy játszható, élvezhető minőséget.
    Ez így, sajnos, egyre gyengébb, tényleg még a bug is bugos, igazából már a csomagokat sem érdemes megvenni, mert, sajnos, a BP nem tud már játékélményt nyújtani, csak bosszúságot.​
     
    Sztyujih21, world_of_warship és ]EZEL[ kedveli ezt.
  12. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

  13. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Részünkről ezeket az észrevételeket folyamatosan továbbítjuk, az érdemi döntés azonban nem a mi kezünkben van.
    Amit tenni tudunk, a support csapata részéről, hogy folyamatosan jelezzük a problémákat, amiket ti is, de mást nem nagyon tudunk tenni.
     
  14. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot Apolló teljesen igazad van amit írtál!! De elnézést kel kérnem tőled ha neheztelsz az alábbiakért !! Kill játékosunknak igaza van abban amit le írt ! Valóban kb 2013 óta vannak ezek a durva problémák Tényleg ha valami Eventet vagy fejlesztést be raknak (vége a játéknak )teljes egészében játszhatatlan a játék! Igaz ti erről jeleztek!! (De hidd el nekem vagy ne de ez az én észre vételem!) de szerintem tovább nem igen foglalkoznak az esettel! Mert ha igen akkor eme pár év alatt lett volna lehetőség a sorozatos hibák kijavítására. Ezt őszintén és még a BIG szemében is ki merem jelenteni!
     
  15. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nincs miért neheztelni. Nyilván az újítás:karbantartás arányt kellene helyére billenteni, de ez a game design csapat hatásköre lenne, hogy észleljék, hogy most inkább a karbantartásra lenne nagyobb igény.
     
  16. _Mr_

    _Mr_ Járnitanuló

    Meddig kell még várni,hogy kilövés után rendesen kerüljünk vissza a tenger térképre ? Töltsön a vudu élet meg minden buffot mutasson rendesen kb 20x kell ki be lépnem mire helyre áll.Módfelett idegesítő!!GB6
     
  17. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Az összes általad jelzett probléma megoldásán már dolgoznak a fejlesztők (a rendszerünkben azt látom, hogy az összes problémára visszajeleztek már), de ezekre a "meddig/mikor" jellegű kérdésekre senki sem tud válaszolni, míg a "jós" képességet meg nem kapjuk.
     
    ÁKI01 és Sztyujih21 kedveli ezt.
  18. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Hali

    A menet közbeni javitót eventhajó lövés közben hogy tudják páran használni ?

    A kém titkával néztem ahogy nem fogy a hp néhány emberkénél, pedig vagy 20 percig lötte az eventhajó. folyamatosan vissza javitotta amit lelött az event róla.Nem hiszem hogy a csalás ismeretlen a BP elött, tenni kellene valamit végre a csalók ellen,
     
  19. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Készíts a problémáról felvételt, és küldd el a supportnak. Akkor rá tudunk nézni.
     
  20. Mary

    Mary Fórum nagymestere



    Ha nem látod mit csinál, akkor miért kell mindjárt csalásra gondolni? A kém titka nem mindig az aktuális képet mutatja. Vannak tritonok meg amulettek, amivel eventhajó lövése közben is lehet javítani (én is így szoktam, még a vudum sem lövetem le), meg az is lehet valaki regeli vagy 100-ast dobál rá, menj és nézd meg miért nem fogy az élete.