Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Ebben is lehet igen nagy igazság. :) Leginkább az első mondat, ami általánosan igaz lehet.
     
  2. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Kedves Mary
    csak 2-voltunk nem senki se regelte, nem dobált rá senki semmit se, amulettet se használt, hiszen hirtelen megugrott volna a hp, vagy a vp.
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.20
  3. Ribizke

    Ribizke Aktív író

    Szia ,,ugyan ez a helyzet mikor te lősz egy játékost mondjuk jégtűzzel és még is javít ,,ez nem hiba ,hanem az ágyú újratöltéséből adódik ,tehát míg egy npc sem folyamatosan sebez van egy kis időköz amit kihasználva lő és javít az adott játékos ,kérdés a következő mikor téged éget egy lőszertípus próbáltál már javítani vagy hagytad hogy elcsobbanj egyszerűen ? ez nem hiszem hogy hiba lenne és azt sem hogy az adott játékos csalna
     
  4. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Ha nem lő gyorsan az event NPC, megtudod csinálni, hogy lő a hajód majd rányomsz a javításra (nekem is be van állítva billentyű gombra) és ismét a lövésre. Magas szintű javítós ékkővel, esetleg mellé Homokórával lehetséges.
     
  5. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    A játék egyszerüen játszhatatlan,ha csak nem farmolsz (csak akkor harcolj ha nyugtatót szedsz közben ) ...a farmolással nincs gond ,kivéve a kicsi hajókat...(mert a sasszem távolságon kivülről is lö az NPC ).Az pedig hogy az event kezdése óta képtelenek megoldani a 0 ép-es problémát,azt gondolom ez már vicc kategoria.Egy kicsit jobban megkéne becsülni a játékosokat mert szép lasan elfogynak.Több mint 10 éve játszom,de ennyire idegörlő,idegesítő,játszhatatlan még soha nem volt ez a játék.Értem én hogy a legfontosabb dolog primán müxik ( a pénzes csomagok berakása ) ,de nem kéne figyelembe venni magát a játék játszhatóságát is ,bug mentesíteni a játékot, a jogtalanul megszerzett dolgokat levonni,( nem elhallgatni ) ,ugyanis igy csak a vásárlástól veszik el a játékosok kedvét.Közzé tenni hogy kit miért tiltottakés mennyi időre valamint hogy mit vontak vissza tőle.Valószínüleg ezt is törlitek,hiszen ez a legegyszerübb megoldás.
     
  6. -Jégtörő-

    -Jégtörő- Utánpótlás-írogató

    Egyet értek veled, és most 37 % Eu7-en a térkép betöltése!!
     
  7. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    nálunk is áll ...(int7) EU4
     
  8. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    A restart miatt állt, de utána gond nélkül be lehetett már lépni.
     
  9. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Mit ne szóljak hozzá jó a meg látásod!! Nem szedek nyugtatót!:) csak tudom hogy már sokan nem játszanak a volt klán társaim ! Én sem csak fel veszem a napi cuccot ennyi te te is ezt:) És nem kell nyugtató:)
     
  10. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Még mindig szomorúan látom, hogy rengeteg alkalommal hónap elseje 12:00 a határidő egy vásárolható csomagnál. Ha valaki elsején kap fizetést, esélye sincs megvenni. Ezt a mai napig nem értem, miért jó ez? :)
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.
  11. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    De igy elveszik a játék lényege,mert ugye ez 1 kalóz játék,a harcika a lényeg...azért kár fejleszteni a hajónkat hogy nagyobbakat lőjek az NPC-re.A lényeg az hogy sikerült jól elszurniuk ezt a játékot.
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.
  12. demonledi

    demonledi Aktív író

    Az első kijelentéseddel nagyon nem tudok egyet érteni
     
  13. ¤paraszt¤

    ¤paraszt¤ Aktív író


    fejtsd ki bővebben mivel nem értesz egyet....szerinted mi a lényege ennek a játéknak? miért vesznek csomagot a játékosok? egyszerű gondolkodású gyerek vagyok így nem értem mi az pontosan amivel nem tudsz egyet érteni....
     
  14. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    A kapitanyok ligaja az evtized fejlesztese ennek a jateknak csak gratulalni tudok hogy ezt megcsinaltatok! koszonet erte!;):)
     
  15. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Nevetséges, szomorú és borzasztóan bosszantó, hogy még mindig ilyen szerver problémákkal kell küzdeni. A gyorsítóm persze amit pénzért veszek, az telik, a játékkal meg nem lehet játszani...
     
  16. The_Massacre[HUN]

    The_Massacre[HUN] Junior szaki

    Legjobb mikor elindul az event és 20 percig áll minden és ez minden eventnél mint ha már tök természetes lenne :D
    Szomorú hogy semmit sem akarnak javítani a fejlesztők.
     
  17. 8:39 van, azaz a játék pontosan 39 perce nem elérhető. A tengertérképre a reggeli restart óta nem enged senkit visszalépni. Vannak próbáim, amiket ma terveztem megcsinálni és vasárnap lévén lenne egy kis szabadidőm játszani is.
    Sajnos, a tapasztalat azt mutatja, hogy napról napra újabb és újabb hibák jönnek elő ebben a játékban és nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül javítani őket. Mikor jut el a BigPoint arra a pontra, hogy végre tisztességesen rendbe rakja ezt a játékot, hogy legalább minimális szinten játszható legyen?Egyelőre csak pakolják be az újabb és újabb dolgokat, ahelyett, hogy a meglévő problémákat orvoslonák. Lesz-e változás valaha? És mi lesz a próbáimmal, a szezonnal, amennyiben nem tudom őket megcsinálni délig?
     
  18. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Hali

    Köszönjük a villámgyors és szakszerű reagálást -Ez a néhány nap a fagyásokkal üditő változatosság a monoton , egyhangú szürke hétköznapjainkban. :)
     
  19. gedo59-HU

    gedo59-HU Utánpótlás-írogató

    Lehet tudni, hogy a többi bónusztérképet mikor teszik be?
     
    Utoljára szerkesztett: 29.9.20
  20. ddfwssd

    ddfwssd Utánpótlás-írogató

    A mai szinkronizálás tartalma a következő volt:
    • A közösségi rohamtérkép jutalmainak változtatása tévesen már hétfőn bekerült a játékba. A változtatásokat visszavontuk; ezeket majd egy későbbi időpontban adjuk hozzá a játékhoz.
    Szóval ki lesz véve a youlong a rohamtérképekből :D

    Mondtam én :D