Visszajelzés Vitaszoba: Polgárháború 2020

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 21.8.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aurora.36[HU]

    aurora.36[HU] Fórum-zöldfülű

    Kedves Knight_Rider legyen haszna annak aki felfejlődött 45 szintre ebben egyet értek veled ,de aki most tért vissza hosszabb kihagyás után akkor az nem érdemli meg hogy azért a csomagért amit megvesz ugyan annyiért mint a 45 szintű játékos ugyanazt kapja?ha nem akkor miért nem adják a csomagot a kisebb játékosoknak fél áron?mivel azok a kedvezményekből is a felét kapják meg? SAJNOS EZ A BAJ EZZEL A JÁTÉKKAL "A HOZZÁÁLLÁS" a régi játékosoknak mindent a kezdőknek semmit ,EZÉRT NEM KEZDIK ÚJRA A JÁTÉKOSOK VAGY EL SEM KEZDENEK JÁTSZANI AZ UJJAK. És ha neked csak ennyi esett le kedves Knight_Rider akkor az sajnálatos.én megértem hogy te a bigpointól kapod a cuccokat és mindent az ő érdekükben de te is tudod hogy ez nem korrekt .
     
    Sad_Heart és Aqua_Ship[ф©] kedveli ezt.
  2. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Az utolsó gondolatoddal abszolút nem tudok azonosulni, egyáltalán nem kapok semmilyen cuccokat. Nem értem mire gondolsz. Azt sem értem, miért kellene kivételezni az újra kezdőkkel. Vagy mit szeretnél, kihagysz két évet (amit én végig játszom) majd visszajössz és azonnal azon a szinten szeretnél lenni, mint én? Az a kitartó játékossal szemben nem unfair? Nem csak egy szemszögből kellene megvitatni a dolgokat.
     
  3. aurora.36[HU]

    aurora.36[HU] Fórum-zöldfülű

     
  4. Tøm1ka

    Tøm1ka Utánpótlás-írogató

    Mitol fugg hogy kit lo a kegyetlen kaloz ?
     
  5. AlexBailey

    AlexBailey Utánpótlás-írogató

    A kovetkezo kerdesem a kedves jatekostarsaimhoz szolna nem a BA/Fejlesztok fele:
    En megertek minden elottem szolot. Fejlodj, vasarolj a jatekban, tolj bele tobb ezer orat es jo leszel. Mind megertem, mind jogos.
    Viszont itt van egy event ami onmagaban nagyon jo lenne fejlodesre. Viszont nem realis hogy a Kegyetlen Kaloz peldaul 270K sebzest oszt ram, ugy hogy van sebzes elkerulesem.
    A masik ami meg undorito es nem tudom hogy bug vagy szant szandek, de amint kozelmegyek, egybol kilo, teljesen mindegy hogy 1 ember lovi vagy 100... Nem lehet igy fejlodni, en beleolnem az idom energiam, nem faj, viszont nem lehet mert ilyen problemakkal kell megbirkozni es a BA csak annyit mond hogy "ez nem bug". Hat koszi.
    Viszont a jatekosoktol:
    -Barki rajott valami loophole-ra hogyan lehet elkerulni azt hogy ahogy a kozelebe mesz a Kegyetlennek ne lojjon ki egybol? (termeszetesen ugy hogy nincs 98%-os Sebzes elkerulesem..)
    Ertem en itt azt hogy: Valtsak design-t, lepjek ki meg be, valtsak loszer, ne hasznaljak villamkovet...stb...
    Van barmi ami barkinek bejott es tud grindolni az eventbol?
    Koszi elore is.
     
  6. _Jutka_[₩ΛŁ]

    _Jutka_[₩ΛŁ] Járnitanuló

    Engem is lő event kezdete óta.Ezek szerint ha valakit kiválaszt akkor így jár.
     
  7. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    hasznalj kozossegi tisztet es nem sebez rad nagyot!
     
  8. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Sajnos, mint kiderült a fejlesztők számára is, valami miatt az élő szervereken az admirálisok viselkedése nem megfelelő. Elméletileg fejtegették, hogy mi miatt nem működik, de hivatalos eredményt én sem tudok. Vélhetően most már így fog végig menni ez az event. :/
     
  9. aurora.36[HU]

    aurora.36[HU] Fórum-zöldfülű

    Elmagyarázom hogy te is megérzsd. Kedves Knight_Rider. Nem kell kivételezni az ujjrakezdökkel , meg senkive, én azt hiszem van elég kompenzáció azért hogy te 45 szinten vagy pl:dzsin, +ágyhely stb. "HA BEMGYÜNK EGY KENYÉR BOLTBA, VESZÜNK MIND KETTEN 1-1 KENYERET 1000FT, AKKOR NEKED NE ADJANAK FRISS KENYERET MERT TE MINDIG ABBA BOLTBA JÁRSZ, ÉS NEKEM MEG A LEJÁRTAT MERT ÉN NEHA MEGYEK ABBA A BOLTBA" Én itt le is zárom veled a vitámat mert ugysem haladunk eggyröl a kettöre. Halli
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.20
    Sad_Heart és Aqua_Ship[ф©] kedveli ezt.
  10. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Én csak érdeklődni szeretnék, hogy most így a 4. event végén végre átváltják az event kulcsokat, vagy ismét visszük magunkkal a következő eventre?
     
  11. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Hivatalosan múltkor is át kellett volna váltódnia, de egy hiba miatt nem történt meg.
    Próbálom most még inkább rágni a fülüket, hogy 3x is nézzék meg, jó-e a script.
     
    Mary kedveli ezt.