Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    akkor téged még nem ugráltak körbe.....
     
  2. MarlboroMan

    MarlboroMan Utánpótlás-írogató

    Aljas dolog volt közvetlenül bástyanapok után behozni a 2 új bástya szintet.
     
  3. ¤paraszt¤

    ¤paraszt¤ Aktív író

    a videó miért lett leszedve?
     
  4. Apolló

    Apolló Fórumőrült

  5. ¤paraszt¤

    ¤paraszt¤ Aktív író

    köszönöm...már csak az a kérdésem,hogy csinálnak e valamit a videón látottakkal kapcsolatban
     
  6. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    Válaszolok neked Apolló helyett : Az ég-világon semmit.....illetve pontosan annyit amennyit visszavontak a játékba került illegális cuccokból: ugy mint--->ágyukkal,yulongal ,receptekkel,zsákmány-zsákokkal sem történt semmi....stb..stb...stb...
     
  7. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Továbbítottam a videót, de azt nem tudom én sem megmondani, mit fognak vele tenni. Sajnos érdemi válasszal nem tudok magam szolgálni.
     
  8. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    Köszi,.....már nem is reménykedünk a változásba.....kezd belefáradni az ember az állandó szájtépésbe.....kár ezért a játékért.....
     
  9. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Figyelj, ez nem a szájtépésen múlik, hanem egyszerűen azon, hogy ez már nem az én hatásköröm. Ha én döntenék, vagy ki tudnám vizsgálni magam az esetet, akkor nyilván többet tudnék nyilatkozni a dolgokról.
     
  10. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    Értem....csak jelzem hogy bármilyen visszáságot jeleztünk--->semmi sem történt ezekben az ügyekben...hogy ez rajtatok,vagy a "fejlesztőkön" múlt ezt mi sose fogjuk megtudni.....de folyamatosan tapasztaljuk hátrányait. Ilyet? nincs visszatöltési idő 1_es játékosoknak?...na ez a legdurvább. Csak gondold végig hány olyan elem van a játékban aminek visszatöltési ideje van,......hmmm...persze csak nekünk Őket ez nem érinti.....harcolj velük és meglátod miről is beszélek. Kb 1/2 -éve jeleztük ezt a gondot...történt változás?....nem,,,,,iránytűs térkép ,kirakós bug, receptek...ezeknél történt változás ?....nem.
     
  11. ¤paraszt¤

    ¤paraszt¤ Aktív író

    A legviccesebb pedig az,hogy amikor sokan aranyért vettek 4-es világpusztító ágyú receptet és kifullozták vele a hajót,azokat sem vették vissza...akármennyit költesz is a ladikra még nem kéne fullon lennie 4-es 5-ös ágyukkal a hajónak...mit csinált a BP? betette pénzért a recepteket,hogy még véletlen se kelljen kivizsgálni és vissza vonni,ne adj isten bannolni a hekkereket, érted már a szájtépést?rajtunk edzenek ezek a " becsületes" játékosok és már ki sem kell logolniuk 10-15 percenként mert senki nem csinál velük semmit...vedd, vegyétek észre,hogy nem lesz játékos a játékban aki játszana vagy esetleg még venne is ezt-azt mert lekoccol innen a sok hekker miatt.
     
  12. ¤₦-βєNņø-₦¤

    ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

    Maximálisan egyetértek Veled....
     
  13. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Sziasztok!

    A múlt héten megkérdeztem az egyik játékost, aki a másik szövetséghez tartozik a térképváltós programmal kapcsolatban. A kérdés a következő volt: Te is a mappváltós progit használod? A válasza nagyjából ennyi volt: Nem én nem használok ilyet (macrot). Csak átraktam a térképváltást enter helyett a jobb klikkre. Még azt leírtam neki, nincs az enterrel gondom, csupán annyit érzékelek, nekem be sem adja olyan gyorsan a térképváltást, ott kell mocorognom sokszor, hogy egyáltalán megjelenjen. Aztán mikor ugrok, még nem is látom őt, de én már kapom a sebzést és már váltott is. Erre a válasza annyi volt, gyorsabb a nete.
    Tegyük fel igaza van, én mégsem tudtam hinni neki. Még megkérdeztem volna tőle egy dolgot, csak már offline volt.
    Ha esetleg valaki tudja, hol lehet ezt az opciót találni, megköszönném, ha leírná, mivel én ilyet sehol sem találtam.

    És valóban, itt rég nem történik semmi a csaló, programokat használó játékosokkal (és egyéb csalások), hogy az érdemben látszódna. Üzletpolitika? Lehetséges, bár minket becsületes játékosokat ez nem érdekel. Az viszont igen, egyre élvezhetetlenebb a játék ezen "játékosok" miatt. Teljesen igazuk van az előttem íróknak.
    Nagyon szeretném, ha egyikük legalább itt nyíltan válaszolna, akár álnéven. Mi a jó neki ebben? Ettől ügyesebb lesz, vagy annak érzi magát? Mi az oka, hogy ilyen formában játszik? Mindent a győzelemért, semmi más nem számít?
    Bottal csinálják a bónuszokat, anélkül esélyük nincs a felsőbb ligákban az élmezőnyben szerepelni. De ha csak folyamatosan bónuszozik, hogy elérje a + ágyúhelyeket, + sebzést, mellette nem játszik. Egy kicsit elszálltak a dolgok.
    Megnéztem, saját kezeimmel hogy tudnék erre szert tenni. Lejjebb és lejjebb kellett lépnem, hogy esélyem legyen. 10 ágyúhelyet sikerült is elérnem pár napra a + sebzéssel együtt. De ehhez kellettek az eventen szerzett Ikrek térképek. Őszintén szólva, azokat is unalmas volt megcsinálni, de az még mennyiségben elviselhető volt. Kézzel képtelenség szinte éjjel-nappal bónuszozni, hogy bárki fentebb ezeket a bónuszokat megszerezhesse. Nyilván a pénzért vásárolható BM-okból könnyebben jön a ligapont, na de ahhoz ott nem kevés kellene, és azt is kézzel... Elnézem némelyiküket, csak bónuszról- bónuszra ugrál, ritkán játszik rendesen. Érdekelne, akkor minek is neki?

    Ez a főoldalon olvasható (csak ami most lényeges számomra, azt emelném ki belőle):
    "Légy kalóz, a tengerek réme, bonts zászlót még ma! ....
    Élj át kalandokat és akciókat valóságos ellenfelek ezrei ellen!" Már kétségbe vonandó ez is sajnálatos módon.
    Pedig a szabályok még mindig ott állnak, mégsem tartatják be azokat.:( És valóban lassan majd tényleg csak a botok maradnak, bár korábban nem hittem el, mikor valaki leírta (vagy csak nem akartam).
     
    Utoljára szerkesztett: 16.11.20
  14. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szevasztok akkor szeretnélek meg kérni aki esetleg érti ? Hogy van eme rendszer hogy az 1-k játékosnál ,a Sigma akciót mutatja a másik játékosnál meg többet pld nálam 3-t mutat http://prntscr.com/vp5jx5 más játékosnál 6-t másnál 9-t akkor hogy van ez hogy amit szeretnék vásárolni azt nálam nem mutatja !! Illetve másnál mást ! Köszönöm a segítő szándékot AZ 1-k klán társam írt a supportra no válasz!
     
  15. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Jelenleg csak a Sigma csomagok vannak bent, abból is összesen 3. Nem tudom, milyen más csomagokra gondolsz.
    A klántársad írt a supportra, és kapott választ is, szóval valótlanságokat azért ne állíts, ha kérhetjük. :)
     
  16. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Elnézésedet kérem !! de valóban most kapott választ a klán társam !Nem állítok valótlanságot azt kapta hogy hiba volt !! És még egyszer elnézésedet kérek! nem szeretnék valótlanságot állítani részemről le zártam a témát!!
     
  17. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nem a hibával van a gond: valóban probléma volt a bővítmény csomagokkal a szervereteken.
    A problémám azzal volt, hogy az olvasónak úgy jön le az egész a kommentedből, hogy hiába ír valaki a supportra, még választ sem kap.
    Minden egyes levelet megválaszolunk, legfeljebb egy kis időbe telik, de az esetek többségében 1-2 órán belül tudunk válaszolni, kivéve ha bonyolultabb az ügy. :) Mint látszik, a játékostársad is kapott választ.
     
  18. Torzsa

    Torzsa Fórum-zöldfülű

    Ennyivel le van tudva. Én vártam direkt hátha erre is jó lesz a 25% a black friday ből.."mert egy kalóz minden kedvezményt kihasznál"... Erre kiderül hogy többért vásárolhat aki logikusan gondolkozott. Majd mindenki adja meg neketek a számla számot hová lehet utalni a 15%...
     
  19. ddfwssd

    ddfwssd Utánpótlás-írogató

    Ha igazán spórolni akarsz ne vegyél semmit. Nekem bevált :D
     
    dudka1 kedveli ezt.
  20. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Én csak a 4-es bérenc miatt sajnálom, hogy kivették a Sigma csomagokat, főleg a legdrágább csomagban volt benne, de a mostani csomagokból bezzeg kispórolták