Visszajelzés Vitaszoba: Hóolvadás 2021

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 14.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Ide írjátok meg javaslataitokat a Hóolvadás 2021 eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

    Mit is írtam
    Érthető -e amit írtam
    Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

    Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
     
  2. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Az event nem rossz eddig majdnem egy óra elteltével, de az eventláda illetve a jégtábla nagyon kevés, hozzáteszem, hogy 41/ felett nincs egy láda sem szinte, meg örök jégtáblát sem (Eu2) ezt lehetne jelezni! Remélem nem nyúlnak bele az eventbe, és marad minden így! ;);):p
     
  3. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Event láda tényleg nagyon kevés, de az event hajó is lehetne több.(EU7)
     
  4. Kedves Fejlesztők!
    Ezúton szeretnék javaslatot tenni a csoportos térkép jutalmazási rendszerének újragondolására.
    Ami most van azt gondolom klán szinten vagy inkább cimbora hívásra jelentkezők esetében teljesen korrekt. Viszont a random lehetőség is adott, ami természetesen mindenképp jó lehetőség, viszont ezzel egyes játékosok előszeretettel visszaélnek, végig nézve a sarokból, hogy a lelkes játékostársak miként végzik el a feladatot helyettük is, és szerszik meg számukra is, a koránt sem megérdemelt azonos mértékű jutalmat, bármi legyen is az.
    Pl. nyilván az adott szerepkör függvényében valamilyen százalékos arány teljesüléséhez kötötten alakulhatna a jutalom mértéke.
     
  5. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Egyetértek! Egyszerű a megoldás, sebzés után járjon jutalom például. Persze ez akkor se a legkiválóbb megoldás, de a semminél talán jobb. Tegnap nekem is volt egy eset, mikor kérdőre vontam, visszaírta, hogy nincs lőszere... Ketten lőttük végig, nekik megérte, nekem nem.
     
  6. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Random társak esetében valóban előfordulhat ilyen, ezért a legjobb, ha társakkal igyekszünk felmenni. Bár mi is megyünk olykor random, és valóban dühösek vagyunk, ha még csak oda sem áll valaki, szépen behúzódik a sarokba.
    Viszont, ha belegondoltok abba, amit felvetettetek, felmerül pár kérdés, ami hirtelen megfordult a fejemben. Ezen sem ártana elgondolkodni. Szerepkörtől függően nyilván a sebzésosztó előnyben van a tankkal szemben pl. A tank fogja a sebzéseket, amit nem biztos, hogy minden társatok szívesen vállalna. És akkor még adott esetben neki fogynak a páncéljai, egyebek a lőszeren kívül. Mégis neki kevesebb jutalmat osztanátok? Arról se feledkezzetek meg, vannak esetleg gyengébb hajóval rendelkező társaitok, akiknek így szívesen segítetek esetleg gyöngyöt, egyebet gyűjteni. De ha ő kicsit sebez, akkor sokat nem kapna. Nem hinném, hogy ez túlzottan jó ötlet. Teljesen igazságosan ezt nem lehetne elosztani, így ebben a formában, ahogy most van mégis jobbnak tartom, mintha sebzés arányosan osztanák.
     
    Utoljára szerkesztett: 18.1.21
  7. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Teljesen igazad van, én csak felvetettem egy opciót. Írtam is, hogy nem az a legjobb megoldás. De így sem jó, az is biztos.
     
  8. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Biztosan jártok TS-re, ahol pár társat találhattok hozzá a szövetségen belül is, akik szintén felmennének valakikkel, ha éppen a társaitok nincsenek, vagy nincs kedvük hozzá... Így elkerülhető ez a helyzet. Ez sem rossz opció szerintem.
    A jutalmazás rendszerén nem lenne jó a változtatás, gondolom nem véletlenül rakták be így. Mikor én random megyek fel (időnként előfordul), számolok ezzel is. Még ha nem is tetszik, más lehetőség híján azt a kis veszteséget kibírom. Azért nyilván én is igyekszek elkerülni az ilyen játékosokat, így meg szoktam nézni, kikkel kerülnék össze, és ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőség, hogy kihagyjam. Bár nem mindenkit, de azért a játékosok többségét ismerem a szerveremen. Ha pedig már találkoztam az ilyen betyárral, megjegyzem magamnak, és valószínűleg nem megyek fel többször vele.
     
  9. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Esetleg lehetne - ha technikailag megoldható - a leadott lövésszám alapján jutalmazni. Így a gyengébb, de nem sumákoló játékosok sem járnának rosszul.
     
  10. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    üdv,utalványkód még nincs ugye?
     
  11. -Honey-

    -Honey- Utánpótlás-írogató

    47FMUMYZNTJB
     
  12. Apolló

    Apolló Fórumőrült

  13. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Vagy mondjuk aki nem lövi 1-2 percen belül kidobja és a jutalmát azok kapják meg akik lövik
     
  14. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    köszi.
    --------------
    Elszoktam olvasni Apolló,most elkerülte a figyelmem
     
    -Honey- kedveli ezt.