Visszajelzés Vitaszoba: Atlantisz – A mélység rémurai

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 18.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. CARTMEN82

    CARTMEN82 Fórum-zöldfülű

    azzal ugy néz ki semmit se lehet kezdeni de nem mindig dobja azt nekem 4 bol 2 volt ilyen
     
  2. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Jó lenne tudni pedig, hogy kell megcsinálni, mert a próbához kell az a tárgy, amit az az npc ad.
     
  3. jancsibáró

    jancsibáró Járnitanuló

    Nagyon örülnék ha csinálnának valamit ezzel az eventtel, ugyanis az alap event npc-k nagyon rossz jutalmakat adnak, vagyis hát nagyon keveset. Ezen felől 5 milla életpont lesebzése után is csak egy átkozott lelket kapunk. Ez nagyon kevés, csakis ha veszünk pénzért, akkor tudunk a piacon érvényesülni lelkekből. Szerintem is ez az eddigi legrosszabb event, pláne szülinapi event. Egyébként elképzeltem volna egy bástyanapot szülinapra, ezzel ösztönözve minket, hogy vegyünk részt az eventen. Bár ez az event sok-sok játékossal megutáltatja a játékot egyrészt.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  4. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Így a hozzászólásokat olvasva, valószínűleg az XT-003-asra gondoltok, a zöld kis levéllel :) Abban az esetben ha valamelyikőtök megkapja a zöld levelet 10 mp van arra, hogy összegyűljön az egész csapat. Amikor a 10 mp letelik, a játékos, amelyik a zöld levélkét kapta lehelyez maga alá egy kört. Ha valaki nincs benne ebben a kékes zöldes karikában, sajnos csobban. (PVE rész: ha kard van rajtad, mindegy hol állsz, csobbansz ;) nem tanácsos a fegyvertárs használata) Egyébként én is hiányolom erről a tájékoztatót. Ki lehet tapasztalni, de szerintem nem ez kellene a cél legyen. Így se könnyű, hát még ha nem tudod mi történik.
     
  5. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot ! jancsibáró valóban 1-t értek veled amit írtál! Igaz lehetne valamit változtatni a Szülinapi eventen ! Na meg a Vásárlásokon !! Eme Pandémiás helyzetre való tekintettel nem csak a Pénz a motiváló!! Sokan el vesztették a munkájukat nehéz helyzetbe kerültek! Ép ezért is egyet értek veled mert ha a játékosok otthon vannak Legyen nekik valami érdemleges játék!! Ne csak a pénzről illetve a rendelésekről szóljon a játék!! Bizonyos fejleszetéseket vásárlásokat El tudnék képzelni pld gyöngy , korona. Szerintem jó lenne ha a ha a játék szervezők ezt a mai remélem nem sokáig tartó kórságot Figyelemben vennék !
     
    Naksi kedveli ezt.
  6. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia ! Olvasom azt amit írsz, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette, mert annyira igazat adok neked mindenben! Nagyon szomorú, hogy nem veszik figyelembe a helyzetet, és komolyan mondom, hogy ez a event nagyon rossz, a kicsik nem is tudnak nagyon boldogulni , nem jól fejeztem magam ki, nem is tudnak egyáltalán, én nem vagyok kicsi, de nekem is fel kell kötni a gatyámat... Na , és költöttem is épp eleget anno a hajóra, de mégis a majd 1 millás életemem felét leszedi a kis event npc. És a piacon meg nem lehet vásárolni mert a jutalom az szinte nagyon kevés 1 átkozott lélek hm. Még mindig alakítani kellene, ez nem jó így. Én már nem is lövöm, értelme nincs. További szép napot mindenkinek. Azért reménykedek, hogy hátha lesz változtatás....
     
  7. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Sziasztok! Egyet kell értenem a korábban hozzászólókkal. Borzasztóan gyenge, érdektelen és unalmas eventre sikeredett ez annak ellenére, hogy az év egyik, ha nem a legfontosabb eseményéről beszélünk.

    A küldetésekről: Már a 4. küldetésemben elakadtam hosszabb időre, amikor is 25 millió sebzést kért az Elsüllyesztett Királynőből. Majd az utána lévő küldetés végleg padlóra küldött. Ugyanebből 50 millió sebzés és teljesítsem sikeresen a csoportos térképet. Gratulálok... Hogy élvezzek valamit, amit lehetetlen megcsinálni? És akkor van 8 normál meg 16 napi próba úgy, hogy már a 4. vagy 5. után elakad az ember.

    Az NPC-kről: A kicsit lehet lőni, de a sebzését túlzónak találom. A jutalom amit ad, egy vicc. Gondolok arra, hogy 7-8ezer gyöngyöket ad. Én a legtöbbször koronát kaptam. Ezzel nincs is gond, de koronáért nem lehet lőszert venni (ahogyan néhány eventnél például lehetséges), szóval a gyöngy nem forog vissza. Csak fogy.
    A Hullámszövő borzasztó nagyokat sebez, a jutalom amit ad, egyáltalán nincs arányban ezzel. Nem éri meg lőni. Az Atlantiszi Romboló pedig teljesen feleslegesen úszkál azzal, hogy érdemben csak az új lőszerrel lőhető, amit a nehezen teljesíthető csoportos térképről szerezhet az ember.

    Összességében ez egy teljesen összecsapott, átgondolatlan, a Seafighthoz méltatlan Születésnapi esemény lett. Mindig várni szoktam, most inkább szurkolok, hogy vége legyen, mert ebben a formában ez így egyáltalán nem vonzó.
     
    Naksi kedveli ezt.
  8. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Azt nem értem, hogy a mélységi töltet lőszer megszerzését miért csoportos mapphoz kötik, miért nem lehet piacon beszerezni, hisz nem csoportos mappon használjuk, hanem tengeren. S gondolom, nem is ad olyan sokat, tehát rendszeresen kellene csoportosra menni, de azért vannak olyan játékosok, akik nem tudnak, vagy nem akarnak csoportosra menni, de szívesen lőnék a rombolókat. A másik dolog, meg nem ártott volna külön szedni a csoportoshoz tartozó küldiket és a tengeren levőket, mert ez így nem igazán jó, hogy nem lehet tovább menni ha nem teljesítem pl a csopist.
     
  9. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szia !! hát igen konkrétabban ki fejtetted a véleményed mint én! Én csak körül írtam a problémát amit észre vettem ! De biztos ,hogy a Moderátorok figyelik a hozzá szólásokat és szerintem reagálnak vagy legalábbis továbítják a észrevételeket . No de a Moderátoroktól is el várnám a reagálásokat ő szerintük mi a vélemény a le írtakról!
     
    Naksi kedveli ezt.
  10. CryZoli

    CryZoli Utánpótlás-írogató

    sziasztok szerintem jo ez az event jol ad yulongot koronát gyongyot sajnos a csopis az gáz de reméljuk ki fogják javitani hisz elég hosszu event
     
  11. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Üdv
    Teljesen egyetértek az elöttem szólokkal. A mélységi töltet megszerzése kicsit necces.A küldiknél pl. A királynőböl megszerezni a szükséges mennyiséget se lenne bonyolult---ha egyáltalán tudnád lőni ugye----de kismillióan lövik,és képtelenség be fokuszálni annyira fagy a játék a sok playertöl, hiába teszik át bonuszra.Ezektöl eltekintve pörgös , jó kis event lehetne ha kicsit több lenne pl a gyöngy, youlong.
     
  12. **Juca**

    **Juca** Fórum-zöldfülű

    Sziasztok!
    Akinek sikerült a csoportosból a XT-003-as zöld karikásat megcsinálni az le írná, hogy kell? Tegnap 6-szor voltunk bent ebből csak 2- szer tudtuk megcsinálni a csoportosat, mert 4-szer mindig beadta a XT-003-sat. Ősi címert nagyon kevés NPC ad 1db amit venni lehet 50db az is kevés . Ha kiszámoljuk 6-szor voltunk bent az 21 Ősi címerbe került, mivel emelkedik a belépés .Ezt jó lenne ha a Moderátorok jeleznék a fejlesztők felé, hogy valamit csináljanak.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  13. Panamericana

    Panamericana Haladó

    Az XT-003-asnál az a játékos köré kell gyűlni ,akin rajta van a fehér kör. Tehát nem menekülni kell tőle, hanem közel állni hozzá.
     
  14. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot játékos társaim!! Tőletek szeretnék segítséget kérni ! A mai próbámnál a tegnapi igaz el tünt mert nem fejeztem be ,nos ujra kezdtem de nem állt vissza a ősi címer vissza állítás ! Ti tapasztaltatok ilyet??http://prntscr.com/10sgfv6 köszönöm a segítséget!!
     
  15. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Nem délben, hanem a csoportosra belépéstől számított 24 óra múlva nullázódik.
     
  16. HUN-st-Jupát

    HUN-st-Jupát Fórum-zöldfülű

    Hát hasonló zsivány szülinapotok legyen azt kívánom ez sajna nagyon sza...lett de nem is vártam jobbat
     
  17. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!!
    Ide írjátok meg javaslataitokat Atlantisz – A mélység rémurai eseménnyel kapcsolatban.

    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    • Igen valóban írjuk a véleményeket és a hozzászólásokat ! De figyelve az el múlt pár nap véleményeit nem igen reagáltak semmit:( Nem vettem észre semmi változást az elmúlt be harangozások óta , az npc-k sebzése nem igen csökkent ! A csoportos játékról nem is beszélve ! Pld Tegnap (Sikerült) a következő próbánál ,hogy teljesítsem 3X a csoportos térképet és meg lessz a végeredmény , sikerült vissza küldött hogy adjam le :) ekkor jött a + lepetés persze előtte meg volt minden amit kért szeg ,bronz ,cső,stb ! Mit is kaptam nem a fel vett küldi végén járó adományt hanem 1 jó pár ablakot aztán választhatok ! de amiért küldött azt nem !:mad: Ekkor gondolkoztam el hogy újból el olvasom a leírást az eventről ,na mindegy kissé el gondolkoztam , hogy érdemes-e a Szülinapi eventet tovább folytatni hát arra jutottam hogy nem! Legalább is a részemről! Persze kissé ideges lettem . És ismét a fórumot olvastam hátha többre jutok ! De nem. Igen erről az eventről barátaimnak és a rokonaimnak is bátran merek beszélni mert a nevető görcs kap el. Lehet hogy törölni fogják a be jegyzésem de nem baj Mert olvasva senkit nem sértek meg ! De a véleményem bátran írom le , A játék kezdete óta többen írták a véleményüket,többek közt én is Igaz tudom,hogy az adminok,moderátorok figyelik a be írtakat és az én meg látásom szerint semmit nem reagáltak a játékosok véleményére! De arra is fel figyeltem hogy a napokba sok rendelhető eseteket be raktak pénz, pénz Mint arról már korábban írtam Sok a Pandémiás helyzet miatt a kieső munkahely és még ismételhetném magam! De szerintem joggal várnánk el1 kis méltánnyosságott. A kódról nem is beszélve hát 1kis adomány ! aminek örülni is lehet!! Ez a Szülinapi event!:)
     
    Naksi kedveli ezt.
  18. Casper63

    Casper63 Utánpótlás-írogató

    Sziasztok,én már próbálom elfogadni,hogy mit lehet és mit nem. Ragyogót nem nagyon,délben esteleg az atlantis próbával ha sikerül kilőni. Próbáltunk csoportost,egy párszor sikerült is,elment a cimer máma már nincs több, lottem 75 kicsit amiből kaptam 1 darabot.Hogyan tovább? 10 éves tutajom nem birja a gyűrődést
     
    sárkányos kedveli ezt.
  19. Picuri

    Picuri Fórum-zöldfülű

    Én ezt az eventet már parkolópályára raktam nem foglalkozók már vele.
    A csomagok összeállítására több időt raktak bele mint az eventbe.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  20. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! Sajnos nem tudom a próbáim be váltani ! A be váltásra katt és le fagy minden ilyekor mit lehet tenni?? Köszönöm!!