Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    1. Senki nem mondta, hogy ez egyszeri 3 nap lesz, utána nem fog történni semmi.
    2. Senki nem mondta, hogy mindig 3 nap lesz a debuff időtartama.
    3. Senki nem mondta, hogy nem lesz másféle büntetés, esetleg nem változik a debuff még szigorúbbra.
    Ezeket is érdemes figyelembe venni még.
     
  2. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    Persze, rögtön el is hiszem. Több tucat játékos van csak azon a szerveren ahol játszom aki még arra sem veszi a fáradságot hogy néha legalább másik mapra tegye be a hajóját botra. A támadó botot használó vagy az autotarget programot használókról már nem is beszélve. Jelezve is lett. mégsem történt semmi. Ja és csak folytatva a gondolatot amit elkezdtél Apolló, arról sem beszél senki hogy haldoklik a játék, új játékos nincs, a hajókat adják veszik. A botosok miatt meg a pocsék fejlesztések miatt az aktív játékosok száma csökken. Persze értem én hogy minden a pénz, csomag csomag hátán, és hát arról se felejtkezzünk el hogy a bot is pénzbe kerül. Ráadásul az egyik ilyen segédprogramot kimondatlanul is mindenki tudja hogy a játék üzemeltetője készíti. Mindezeket inkább hagyják az egészet mint egy ilyen nevetséges dolgot tesznek be. Ez nem más mint a rendesen játszó játékosok arcul köpése.
     
    Anaconda869 kedveli ezt.
  3. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot !! de ha igaz hogy 3 nap bünti jár ! Akkor én a falra mászok Már bocsánat szerintem az egész botos ezen nevet!!!! Most ez komoly ?? Én éveken át görcsölök ha van időm szedjem össze a cuccokat Mások 1-2 nap alatt össze szedik amire nekem 2-3 hét vagy több,Nos ha ez valóban így van szerintem igen el gondolkoztató hogy ezt közölni merték!! Ez az én véleményem Ezzel senkit nem sértek meg csak a szabad véleményem írom le ezt meg tehetem !! Nagyon fel vagyok háborodva !! És el gondolkodom kezdjék előről a botosok és bot nélkül kiváncsi lennék sok mindenre.
     
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Bocsánat lent már írtam ugyan de ha 1 játékos vissza él a szabályokkal komoly retorzió kell ! Próbálnám el követni a hibát vagy vissza élni a munkahelyemen pld! kirugnának ez minimum!!!
     
  5. ҜΞĢŁΞ√เζђ

    ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

    Ezeket valóban senki nem mondta, amit viszont igen: kizárás jár érte. Ezt is érdemes lenne figyelembe venni. Az event jó, a bot immáron támogatott, a három nap pihi meg kell a gépnek fél év után.
    Apolló kérlek mit értetek debuff-on? Kizárást vagy mondjuk csak lassabb lesz a hajó? Mert ez utóbbi nagyon durva lenne!
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.21
  6. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    A debuff különféle gyengítéseket jelent: kisebb sebzés, lassab sebesség, kevesebb jutalom stb. Mivel én sem használok botprogramot, ezért tapasztalatokról nem tudok beszálmoni, de biztosan lesz játékos, aki majd mesélni tud.
    Én úgy tudom, elég bosszantók a gyengítések, és teljes mértékben élvezhetetlenné, használhatatlanná teszi a játékot azoknak, akik megkapták.
     
    Szeligeri kedveli ezt.
  7. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Én találkoztam egy ilyen játékossal (sajnos csak 1-el, pedig sokkal több botos van), kapott ikont a hajója mögé és a csiga gyorsabb nála, olyan a sebessége.
     
  8. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! Valóban jó eme gyengítés de szerintem mivel korábban nagyon meg szedték magukat pld yuong érmével stb jót nevetnek mivel a hajójuk a bot segítségével erősödtek meg!!;)
     
  9. ҜΞĢŁΞ√เζђ

    ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

    A botot valószínűleg nem idegesíti, hogy lassú a hajó. Három napot pedig ki lehet bírni. Tehát egyetértek az irány jó, a három nap lehetne 300 nap. Az ellenőrzés meg sűrűbb.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  10. SATYA7007

    SATYA7007 Fórum-zöldfülű

    Ahogy hallottam a bónusztérkép után a teljes jutalmat megkapja, aki megkapta a debuffot is :D Az NPCk mozognak felé.. hatalmas érvágás lehet nekik :D
     
  11. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Azért érdekes, ami ebben a játékban van. A Kalózok Kupája eventen jóval az event vége előtt átváltották a lelkeket és az event kulcsokat, ez miatt voltak, akik nem tudtak vásárolni a piacon, vagy a Jeges napsütés eventre mínuszba lettek a lelkekkel. De most a Jeges napsütés eventnek már 6 napja vége és még nem váltottál át a lelkeket és a kulcsokat. Akkor most megvárjuk a következő lelkes eventet s akkor vagy átváltják vagy nem? Mert ugye arra is volt már példa, hogy az egyik eventről megmaradt lelkek, kulcsok a következő eventen is megmaradtak.
     
    Sportiva és sárkányos kedveli ezt.
  12. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    Én is láttam a tengeren ilyen hajót. Tudod mi tűnt fel Apolló? Az hogy valamennyi kis hajó, valamennyi valamelyik nagy hajót vivő játékos kishajója. Legalábbis akit láttam. A notorikus botozok közül senkit nem láttam. Miért nem lehet nyilvánosságra hozni hogy mely hajók érintettek benne? Ez költői kérdés ! :)
     
    sárkányos kedveli ezt.
  13. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Mikor utoljára mutatta az értékeket, majdnem a következő szintre léptem rangban. Most 5 millió pontra van az a rang, ahol voltam eddig. Így kell motiválni az embert :confused:
     
  14. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Nekem is 8 millió pont kellett volna a következő ranghoz, most 20 millió pont kell, kicsit érdekes számítások vannak. Amúgy sem értem, miért kell ilyen kacifántos számolgatás, meg egyáltalán minek ez a rang. Vannak nálam kisebb rangú játékosok és simán kilőnek, mert erősebb a hajójuk. A progisok meg már teleszedték magukat EP-vel meg TP-vel, nem vették el tőlük, így nagyobb a rangjuk, de viszont lehet, a hajója gyengébb, a rang nem számít semmit.
     
    ░pityesz░ kedveli ezt.
  15. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Már megint mit variáltak a rangokkal, hogy mára már 1-el kisebb, a Szabad rablóból Tengeri rabló lett? Ennyi erővel ki is vehetnék, mert kissé bosszantó, hogy valaki tisztességes módon elér valamit és azt egyik percről a másikra elveszti, s ez már nem az első eset, hogy variálnak a számításokon. Az embernek elmegy a kedve az egésztől.
     
  16. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Néhány dolgot javítani kellett a rangszámításnál, de a tegnap esti restart óta - jó eséllyel - úgy működik a számítás, ahogyan azt a fejlesztők szerették volna eredetileg is.
     
  17. Sportiva

    Sportiva Járnitanuló

    Szerintem a hasadék berakása a mai rangba egy mellélövés. Mivel ez majd heti eredményből adódik nem pedig az eddig összesen elértből ezáltal mindig váltakozó érték, össze vissza ugráló eredmények lesznek. Jobban tették volna a fejlesztők ha helyette a szörnysebzést tették volna bele valamilyen formában ha már mindenképp kell bele akartak rakni valamit.
     
  18. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Elég baj az, hogy a fejlesztők mindig feleslegesen változtatnak. Most ezzel azt akarják elérni, hogy mindenki használjon progit? Mert ahogy látom, nem sok értelme van tisztességesen játszani, hisz amit nem kevés idővel és munkával, tisztességes játékkal elér az ember, azt egyik percről a másikra elveszik. A hasadék szerintem is felesleges, hisz nem mindenki csinálja vagy nem tudja végigvinni (kisebb játékosoknak esélytelen). A csökkenő visszatérítés is felesleges, hisz lehet játszani progival 10 órát is.

    "Azt szeretnénk, hogy a Dicsőségfal pontosan tükrözze a Seafightban végzett tevékenységed. A Dicsőségfalon minden részletet megtalálsz. Jó kapaszkodást!"

    Tényleg jó lenne, ha a Dicsőségfal mindenkinél a "kézzel" végzett tevékenységeket tükrözné (aki jóval mögöttem van a TP rangsorban 2-vel nagyobb rangja van, mint nekem, mert pl. összebotozta az elitpontot). A rangsorokban sajnos mindig a tisztességesen játszó játékosok kerülnek hátrányba, az event rangsorokban is és most már itt is. Úgyhogy a Dicsőségfal sajnos sokaknál nem a valós Seafightban végzett tevékenységet tükrözi.
    Jó kapaszkodást? S mit értünk el azzal, hogy évekig hajtunk egy "célért"? Azt, hogy egy idő után elveszik tőlünk, amit elértünk, mert a fejlesztőknek nem tetszik. Így semmi értelme, az embernek elmegy a kedve a felesleges "kapaszkodás"-tól.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  19. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Erről beszéltem... Egyáltalán nem tükrözi a valóságot. Ugyanúgy beleteszem a melót a játékba tisztességesen, mégis olyan rangja lett a hajómnak, hogy szégyellem tengerre vinni. Nevetséges és bosszantó.
     
  20. Mary

    Mary Fórum nagymestere


    Sajnos, nem ez az első ilyen eset. Pl. nekem már volt Kalózherceg rangom, de akkor is változtattak, így levitték a rangom Tengeri rablóra, több éves tisztességes játékkal elértem a Szabad rabló rangot, most 8 millió pont kellett volna, hogy elérjem a Kalózbáró rangot, de ez a cél ment a tenger fenekére, mert visszavették és lettem megint Tengeri rabló, sőt megint küzdhetek, hogy összeszedjek több, mint 5 millió pontot, hogy visszakapjam azt a rangot, amit 1,5 évvel ezelőtt már megszereztem tisztességes játékkal, csak most elvettek. Kinek van ezek után kedve játszani? Ez az egy cél motivált, hisz event rangsorokban tisztességes játékosnak nem sok esélye van érvényesülni a sok botossal- és a több játékos visz egy hajót szemben. Betették a hasadékot, de elvették a Dzsinnt, mint esetleges segítséget. Ja és szerintem a hasadék kicsit pénzfüggő is.
    Én csak azt szeretném ezek után megkérdezni a Kedves fejlesztőktől, hogy a botosoktól mikor fogják elvenni mindazt, amivel éveken keresztül jogosulatlan előnyt szereztek a tisztességes játékosokkal szemben?
     
    tünde(H) és sárkányos kedveli ezt.