Roncs / hajóroncs

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: KillerHU, témanyitás ideje: 8.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Két kérdésem lenne a roncsokkal, hajóroncsokkal kapcsolatban:

    1. A kapható jutalmak szempontjából mindegy, hogy melyik térképen lövöm a roncsokat (például 5-ös, vagy 50-es térkép), vagy ha magasabb szintű térképen lövöm, akkor nagyobb az esély értékesebb jutalomra?

    2. Az minden event során változik/változhat, hogy az utolsó lövésért jár a jutalom, vagy aki többet sebez? Vagy ez mindig egyforma? Ha ez változó, akkor minden event kiírásnál ezt említik is és nyugodtan lehet rá hagyatkozni? A mostani eventnél tűnt fel, hogy azt írja aki legtöbbet sebez és úgy emlékszem volt már olyan is, hogy az utolsó sebzés volt a jutalom feltétele.
     
  2. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    1. Teljesen mindegy melyik térképen lövöd a roncsokat, ugyan azok a jutalmak. Ez alól kivétel, ha éppen olyan event van, ahol szintekre van bontva, ezt az event leírásban közlik, de ha jól emlékszem a jutalom ugyan az csak a mennyiség más.

    2. Van olyan event, ahol legtöbb sebzésre adja és van olyan event, ahol az utolsó lövésre adja a jutalmat, ezt is a leírásban közlik.
     
    KillerHU kedveli ezt.
  3. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! Akkor most hogy is vagyunk valaki tud segíteni pld 1 moderátor!


    Typhon bosszúja 2021 az ismertetőre kapcsolok nincs semmi:( azaz még is van csak nincs hozzá jogosultságom! Hm
     
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szintén szép napot!! Akkor most hol találom az Atlantisz ? Ismertetőjét ? emlékszem Apolló írta lessz vagy lehet hogy rosszúl olvastm akkor bocs!!
     
  5. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Ja látom ki vették helyette be rakták a csomagot.:):):):):);)
     
  6. Mary

    Mary Fórum nagymestere


    Atlantiszról ismertető van a játékismertetőknél. A próbákról leírás meg majd lesz ahogy haladnak a próbákkal, mivel a fejlesztők nem adtak előre leírást róluk.

    A Typhon eventről olvashatsz este vagy holnap, de a tavalyit elolvashatod, ott van az event ismertetőknél a 2. oldalon felülről lefele a 12. Ugyan az lesz, esetleg némileg a jutalmak változnak.
     
  7. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Oksa Mary csak tudod bent volt úgy kb 3 pecre a Typhon ismertető aztán el tünt!!:);)