Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. DonMaterial

    DonMaterial Kivételes tehetség

    Üdv!
    "Látod, hogy kérdeznek" - Nem a te tiszted eldönteni, hogy mikor és hogy válaszoljunk a játékosoknak, kérlek ne kötöszködj velünk, nem adtunk rá okot. Mi azért felelünk, hogy ha kérdésed van, segítsünk.
    Köszönöm!
     
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm és + tiszteltél a válaszoddal !! Igérem Többet nem kérdezek!!
     
  3. ezvan

    ezvan Utánpótlás-írogató

    Erre azt tudom irni , ha program irányitja a hajókat az nem automata , mert szerintem az és a hajók 80-90%-a az , de lehet még keveset is irtam ...
    Elvileg jelenteni se kéne , ha foglalkoznának ezzel a dologgal ...
     
    sárkányos kedveli ezt.
  4. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Azt már többen, többször - és tök feleslegesen - kértük, hogy mozgás és harc közben is válthassunk hajókonfigurációt és dizájnt.Oké,belátom ez nem kívánságműsor, függetlenül a javaslat ésszerűségétől. De az isten áldja meg a "fejlesztőket", legalább azt ne rontanák el, ami eddig működött! Napok óta teljes a káosz a váltás körül, kiszámíthatatlan erenménnyel jár.Nem szokásom okvetlen mindent kritizálni,de a játékminóséget ilyen mértékben érintő változások elkeserítők.(Persze, lehet, hogy csak én használom ((használtam)) intenzíven a hajó-és konfiváltást, és ez csak engem zavar; úgy elnézést a sirámért.)
     
  5. DonMaterial

    DonMaterial Kivételes tehetség

    Üdv!
    Nem probléma, ha jeleztek okosságokat, fejleszteni kívánt dolgot, vagy épp megvalósítani kívánt dolgot, mert sok fejlesztés/újítás a játékosoknak köszönhető, amit jeleznek, mi pedig továbbítjuk.
    Sajnos, keletkeznek hibák, melyek kijavításán mindig rajta vannak a fejlesztők - és vannak olyan fejlesztések, amelyek nem mindenkinek nyeri el a tetszését, de sajnos nem mindenkinek lehet megfelelni. De a fejlesztők azon vannak, és azon lesznek, hogy minél színesebbé, és látványosabbá tegyék a játékot, amellyel a játékosoknak tudnak kedvezni.
     
  6. SólyomKarom

    SólyomKarom Utánpótlás-írogató

    Teljesen egyetértek veled, mert nekem is napok óta a dizi és konfigváltások bizonytalanok, vagy egyáltalán nem lehetséges, ez kimondottan zavaró, főleg ha npc lövés után szigonyozni kéne és látom, hogy lassan lövi a szigonyt és keveset sebez, miért? mert nem váltott át arra amire szerettem volna, de ez igaz szigonyról, lövésre váltáskor is és a többi beállításra is!
    Tehát ez nem csak a te problémád, szerintem mindenkinek így megy (kivéve a gép irányítású hajókat, van belőlük jócskán)
    Mikor lesz tiszta játék nélkülük?? ( nem ember irányítású hajókból )
    Ez örökké így fog maradni??
     
    Utoljára szerkesztett: 12.11.21
    sárkányos kedveli ezt.
  7. ezvan

    ezvan Utánpótlás-írogató

    Ha a játék meg az eventek ebbe az irányba mennek .
    Lassan el lehet gondolkozni a BP-nek egy új szerver összevonáson , aztán a játék végleges befejezésén , csak igy tovább ...
     
  8. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Gondoltam itt a nagy ágyúrecept kedvezmények elérkeztével utánaszámolok milyen árban van most egy már elavultnak számító, de azért még használható ágyútár. Ha az ember szeretne 600 db 6. szintű világpusztító ágyút. Gyorsan leszögezném, hogy 5. és 6. szintű receptet nem lehet most drága magyar valutáért vásárolni (sajnos), kizárólag kalózjutalom keretein belül, ezért pontos adatokkal csak a 4. szintig rendelkezem, utána az előtte lévők mintájára lehet következtetni. A recept csomagokban növekvő sorrendben 85, 40, 20, 10, 5 recept található (világpusztító 0-4. szintig). Tovább mentem, ezen minta alapján két nem létező csomaggal is számoltam, egy 2 db-os 5. receptel, és egy 1 db-os 6-os recepttel. Mindegyik összeállítás 2690 ft. Ha szeretnék 0-ról 6-os világpusztítókig eljutni (most a lényegtelen évek alatt összegyűjthető ingame itemektől eltekintünk, súlytalanok), útközben lesz egy pont mikor lesz nálunk 2400 4. szintű ágyú, eddig egyértelműen ki lehet számolni, hogy mennyibe kerül, innen becslés.

    2400 db 4-es ágyú (recept) 6.380.680 Ft

    Ha a két feltételezett csomaggal továbbvisszük ezt, akkor az jön ki, hogy

    600 db 6. szintű világpusztító ágyú (recept) 9.680.680 Ft
    És ez nem a jelenleg szerezhető legjobb ágyú.
    Nyilván lehet ügyeskedni, kalózjutalmas csomagot venni, szépen apránként gyűjteni, csak a megérős csomagokat megvásárolni, eventezni (mondjuk kézzel ember legyen a talpán aki elér bármit) blackfridaykor vásárolni stb. Ha az ember tényleg odafigyel és érti a játékot még az is lehet, hogy a tizedéből megússza, ha ügyes. Jelentéktelen összeg, a hazai bruttó minimálbér alig több mint négyszerese, ha nem ügyes akkor negyvenszerese...
    Csak tájékoztatásul az esetleges új játékosoknak (ha egyáltalán még van ilyen 2021 végén).
     
  9. ezvan

    ezvan Utánpótlás-írogató

    Eme csodás találmány az új Kapitányok Ligája felrakja az i-re a pontot menni vagy maradni.
    MENNI , de ha lenne egy opció akut törlése azt akkor tuti használnám is.
    A játékszínvonal egyre lejeb van , játékélmény és az eventek színvonala kb egy feneketlen kút mélye.
    Na meg persze a rengeteg hiba . plusz a számtalan automata hajó amivel nem foglalkoznak úgyebár.
    Én részemről át is adom az egész játékot nekik , aki még birja annak sok sikert nekem ennyi elég volt...
     
    sárkányos kedveli ezt.
  10. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Sajnos én is kiábrándultam.
    Csak azért léptem be, illetve lépek be hogy a kapitányt útnak indítsam és a napi belépési ajándékot begyűjtsem, esetleg a kódot beváltsam, ha éppen van. Amíg nem felejtem el, addig megcsinálom naponta egyszer-kétszer, de a kikötőben meg sem mozdítom a hajót.
    Már a biztonságos kikötőben is mennek fel-alá az automata, robot hajók.
    Szerintem abban a fázisban van a játék, amikor már nemigen költenek rá, a fejlesztők sokadjára cserélődtek, ha valamelyikük belenyúl valamibe, akkor fogalma sincs milyen egyéb negatív hatást generál. A tulajdonosok addig nem zárják a bazárt, amíg van néhány madár, aki fizet, illetve amíg vannak, akik ingyen dolgoznak.
    Ez látszik kívülről. Ha pedig nem így van, akkor is ez látszik.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  11. *Black*

    *Black* Fórum-zöldfülű

    A mai szinkronizációval lefuttattunk egy szkriptet, amely eltávolítja a bot felhasználókat a Krampusz-veszedelem rangsorból. Az újraindítás után a bot felhasználók eltávolításra kerülnek a rangsorból!
    A mai szinkronizációval lefuttattunk egy szkriptet, amely eltávolítja a bot felhasználókat a Midgardi kígyó rangsorból. Az újraindítás után a bot felhasználók eltávolításra kerülnek a rangsorból!

    Nem csak a rangsorból kéne megtisztitani az ilyen játékosoktól .
    Hanem megkaphatná a kitiltást a játékból örökre , az lenne a dija plusz a sok csaló is ezt kapná meg pl hasadék , Atlantiszi rangsor az is tele van csalókal stb.
    Bár itt már nem foglalkoznak ilyen apróságokkal .
     
    Utoljára szerkesztett: 21.12.21
    KillerHU és sárkányos kedveli ezt.
  12. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Akkor ezt lehet a következőképpen értelmezni?
    A jövőben a csalók törölve lesznek a rangsorokból. De amúgy semmi probléma, tehát legálisan lehet csalni, csak a rangsorokban nem fogsz szerepelni?
    Mondjuk már a kérdésem is ezer sebből vérzik, mert nem a rangsorokból, csak 2 rangsorból kerülnek törlésre. És nem mindig, csak évente egyszer.
    Ha nem így van, akkor lehetne valami kommunikáció, hogy mondjuk 1 hónapon belül a játékból is kirakják őket és nem egyszeri alkalommal (volt pár éve ilyen), hanem mondjuk minden hónap végén.
    Milyen játék az, illetve milyen tulajdonosi kör lehet az, akiknek rendelkezésre áll az eszköz a csalók, szabálytalankodók kiszűrésére, de nem védik meg a szabályokat betartókat? És előre leírom, nem!!! Az nem válasz, hogy két rangsorból kitiltjuk őket, ne kelljen hasonlatokat hoznom az életből, hogy ez milyen látszatintézkedés.
    Nyilván a magyar segítők nem tehetnek erről, kiírják a fórumra, amit ki kell írni, de azért az is mutat valamit, hogy ezt kiíratják. Tényleg az a cél, hogy mindenki lássa, a csalás rendben van? Nagyon szomorú.
    Ááá, csak írok egy hasonlatot. Van egy bolt, ahová sokan járnak vásárolni és vannak akciók, illetve többféle bónuszpont. Vannak olyanok, akik meghekkelik a rendszert, csinálnak maguknak olyan búnuszkártyát amellyel úgy gyűjtik a pontokat, hogy nem is vásárolnak, nem is mennek be az üzletbe. A bolt tulajdonosai konkrétan tudják, hogy kik ők, megvan a lista róluk. Amikor te bemész vásárolni, fizetsz rendesen, illetve ott töltesz rengeteg időt, majd közlik veled, hogy vannak akik ingyen kapják a cuccot, nem is kell bejönniük a boltba, elsők lesznek minden bónuszlistán. De te fizess, töltsd itt az időd és ne csalj! Na jó, annyit megteszünk, hogy néha-néha egy-egy listáról töröljük a csalókat. Nagyszerű. Elkeserítő és demoralizáló.
    Újból leírom, tudom hogy a magyar moderátorok, segítők, stb. erről nem tehetnek, éppen ezért felesleges beleállni az ilyen hozzászólásokba, mert akkor ismét csak az lesz, hogy felmerül pár dolog az emberek fejében.
     
  13. *Black*

    *Black* Fórum-zöldfülű

    A rangsorokból kikerül az egy dolog , de kérdem amit igy gyüjtőt össze az megmarad neki , mert igy kész vicc a büntetés?
     
    gaborvuk kedveli ezt.
  14. lea_kis

    lea_kis Fórum-zöldfülű

    A 8. szezon január 1-én (szombat) 00:01-kor kezdődik.
    Persze, megint a mesedélután.
     
    Saracen és sárkányos kedveli ezt.
  15. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Elő fordulhat. Már a játék se a régi lehet fagyot de időben kezdtek eddig.
     
  16. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    :):):):):)
     
  17. makfer

    makfer Törekvő

    Tök jó a szezonkód, persze szezonlenne az se lenne 1 rossz dolog. Persze az se, ha kiírnák, hogy bocs, ezért meg azért de egyenlőre nincs. De persze ez csak seafight. Itt fizess és fogd be elvek vannak :) szerencsére van is aki fizet, így fut a rendszer :D :D
     
    sárkányos kedveli ezt.
  18. ipgabo

    ipgabo Fórum-zöldfülű

    sziasztok! Nálam nem elérhető a szezon! Pontosan mikor lesz?
     
  19. gaborvuk

    gaborvuk Járnitanuló

    Szerintem észre se vették hogy nem indult el !
     
  20. wandy1

    wandy1 Fórum-zöldfülű

    Be sem tudok lépni a játékba. Már egy hete mindent megpróbáltam.