Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Manó.HU.CDF

    Manó.HU.CDF Utánpótlás-írogató

    Jolly Roger napokon nálam gyakran előfordul, hogy nem tudok minden próbát felvenni. Most a legutolsó alkalommal első nap minden rendben volt, második nap reggel 7 órakor tudtam csak felvenni a próbákat , a többi alkalommal bármit csináltam nem sikerült felvenni a próbákat . Ez nagyon nem jó így, kérem szíveskedjenek ezt javítani. Köszönöm szépen.
     
  2. demonledi

    demonledi Aktív író

    Hogy lehet az hogy még mindig nem lett kijavítva az a hiba hogy pár percenként kifagy a játék? :D
     
  3. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Szia! Én sem szeretem, mikor ezzel jönnek, de nem nálad lehet a hiba? Esetleg az internet? Nálam például nemhogy "percenként" , egyáltalán nem fagy a játék.
     
    demonledi kedveli ezt.
  4. demonledi

    demonledi Aktív író

    Semmi gáz,
    A fő baj hogy nem szimplán fagy, hanem megáll és csak f5 segít. Internet nem lehet, azonnal válaszol mindenre az f5 után illetve a böngésző ugyanúgy működik tovább (nem elmegy a net vagy ilyesmi), mástól is hallottam ugyan ezt a hibát már szóval egyedinek sem mondanám.
    A böngésző legfrissebb verzió, előzmények és társai törölve, hetek óta történik ez :)

    Ezen felül van hogy 3perc kell neki, van hogy másfél órát elvan, szóval erősen változó hogy mikor áll meg. Átlag 5-10p kell neki.

    Akkor kicsit technikaibban:
    DevTools/Network: A játék (nekem legalábbis) a:
    wss://game-14-ws.prod.seafight.com/
    címre csatlakozik és itt kommunikál a szerverrel tcp -n (wss) keresztül, bináris üzenetek formájában. Ezen felül van még egy folyamatos kapcsolat:
    wss://ws.seafight.infinicast.io/socket.io/?EIO=4&transport=websocket
    Ami valszeg csak ilyen ,,még élek" kommunikáció lefolytatására van fenntartva, ezt bizonyítja hogy összesen pár csomagot lehet itt elkapni, amelyek:
    • 0, init kérés, json objektum: sid-, upgrades-, pingInterval-, pingTimeout mezőkel. Ahol a két pinges értéke 25000 (25mp) és 60000 (60mp) (ez fontos lesz)
    • 42, adatkommunikáció felállítása
    • 2 (kérés) és 3 (válasz) string, gondolom én hogy az init csomagban lekért pinges cucc azért kell hogy beállítsa a kérések intervallumát (ami stimmel is, mivel 2 -est 25 másodpercenként küld), így -ismételnen- gondolom hogy 60mp után ki kellene hánynia valami hibát :) De ehelyett válaszol, szóval a kapcsolat stimmel.
    Namost az én problémám az az hogy az utóbbiről visszajön a válasz folyamatosan, míg az elsőnél csat gyűlnek a 6 ill. 12B méretű küldendő csomagok, olyan mintha a szerver eldobná a IP -m, viszont handshake nem jön vissza szóval tuti szerver oldali baj van.
    Esetleg jobban belemjek vagy elég ennyi? :)
     
    Utoljára szerkesztett: 10.6.22
    sárkányos kedveli ezt.
  5. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Nekem elég. Hetente 1-2x nekem is befagy, de az, hogy kb percenként és játszhatatlan, egyáltalán nem fordul elő. Tök simán tudok játszani gond nélkül órákat. Ezért gondoltam arra, hogy nem nálad lehet-e a gond.
     
  6. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! Szép estét! Nekem is fagy a játék hetente legalább 4x is, akkor szinte nem is lehet játszani , mert annyira fagy. Jeleztem is, csak nem akartam sokszor. De tegnapig nem változott semmi.
     
  7. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szép estét! Európa 7 szerveren, nem működik a hajó felszerelés ,és amikor le szeretnék venni ágyút, akkor nem engedi, nem működik. minden hely foglalt azt írja, de nem mutat ott ágyút. A legénységnél is épp így van. Sajnálom, de nem lehet így játszani. Kalózokat szerettem volna pótolni , de nem engedi, nem tudom. Már több ideje csak bajlódok vele. :( Kérem szépen ezt a hibát kijavítani. Köszönöm szépen.
     
  8. Lord

    Lord Fórum biztosa

    Supportra írj ez ügyben, úgy tudjuk csak megnézni.
     
  9. *KONKI*

    *KONKI* Fórum-zöldfülű

    Sziasztok! Nekem a kapitányok ligájánál 3 napi próba nem működik, már lassan egy hete. Lehet tudni miért? köszönettel.
     
  10. DonMaterial

    DonMaterial Kivételes tehetség

    Üdv!
    Hogy érted, hogy nem működik? Ahhoz, hogy használni tudd a második illetve harmadik feladat kirendelését, fel kell bérelni kereskedő hajót, melyek yulongba, illetve koronába kerülnek!
    Ha nem ez a probléma, akkor fejtsd ki részletesebben kérlek a problémát!
     
  11. *KONKI*

    *KONKI* Fórum-zöldfülű

    Hiába bérelek fel kapitányokat , iletve hajókat a safrand érmés próbákat nem tudom elindítani már napok óta, és a 200 youlongos próbát sem. a kisebbik youlongos próbát pedig el tudom inditani minden nap. Egy héttel ezelőtt jelentkezett ez a probléma. Előtte mindennap ment.
     
  12. Moni74

    Moni74 Fórum-zöldfülű

    Sziasztok! KONKInak igaza van, csak nálam a napi próbáknál csak a koronást engedi. A többi úgy néz ki mintha teljesítettem volna. Ez kb. 4 napja ilyen.
     
    *KONKI* kedveli ezt.
  13. Kurec

    Kurec Utánpótlás-írogató

    Saját szinten lévő próbák aktívak. Vizsgázni kell ha akarod csinálni ;D
     
  14. SólyomKarom

    SólyomKarom Utánpótlás-írogató

    Nekem meg az a gond, hogy a szörfmesternek adott próbát nem adja meg, pedig szörfmester képesség meg van!!! Ezt már elég régóta csinálja és nem tudok rájönni, hogy miért!! A Hullámtörő beszerző út a szörfmesternek nevü próba.
    Ez lehet, hogy 49 vagy 50 szintű próba?? Mivel 48-as vagyok már jó sok ideje, lassan egy éve mivel a feladathoz a hajó jó ritkán jön elő és nagyon kevés az életereje, max 2 embernek elegendő életerővel rendelkezik csak és sokan lövik, úgy hogy ez veszett fejsze nyele, sose nem lesz meg!
     
    Utoljára szerkesztett: 16.6.22
  15. -Jégtörő-

    -Jégtörő- Utánpótlás-írogató

    Teljesen egyetértek én is ugyanebbe a cipőben járok! 48 vagyok én is nekem se engedi és a vizsihez 49-re szintén zenész!
    Az Arany Samsirhoz 250 db Npc-t kellene kilőni (jó nagyokat sebeznek az Npc-k), ha meg is jelenik sokan lövik és hamar vége is, mival alig pár millió az élet ereje, a próbához 10 millát kéne lelőni belőle, 2 szer sikerült is lőni belőle 3.143.076-ot de hol van még a 10 millió??
     
    .*Sirius*. kedveli ezt.
  16. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    "Kapitányok ligájában lehetséges volt az aktuális kalózszintnél magasabb próbákat is elvégezni" (Patchday információk 2022.06.08.)
     
  17. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok mindenkinek! Már többször is tapasztaltam, de nem írtam, de most már muszáj írnom, mert nem tudok játszani az miatt, hogy a térképet nem tudom görgetni, mert nem viszi, vagy pedig egyszerűen el kezd szaladni. és nem is tudok a hajóhoz vissza térni, nem engedi. :( Nálam ez a hiba régebb óta fent áll már. Valakinél még van ilyen tapasztalat? Köszönöm. Jó játékot! sokszor kell F5 nyomni, ami nagyon zavaró.
     
  18. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Nem túl régóta, de nálam is előfordul időnként.
     
  19. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szia nálam is ez a baj!!! csak sajnos nem tudom kinek kell jelezni!!:mad::mad::mad::mad:
     
  20. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Szia! Oly mindegy...
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.