Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    szia! nem tudom melyik szerveren játszol, de a cset szobában tudsz szólni a moderátornak, vagy írj szupportra. Legyen szép napod! Szia.
     
    *KONKI* kedveli ezt.
  2. *KONKI*

    *KONKI* Fórum-zöldfülű

    Mint Jeleztem a napi próbákkal van problémám, a 200 youlongos, és a safrand érmés próbáknál. Amit nem tudok elképzelni hogy a minden kritériumnak megfelelő elit szintű kapitánnyal nem lehet elbvégezni.
     
  3. Mary

    Mary Fórum nagymestere


    Valószínű a kalózszinted nem megfelelő hozzá (ha 25-ös a kalózszinted, már nem tudsz 31-es nagy 41-es próbákat megcsináltatni a kapitányokkal).
     
  4. SólyomKarom

    SólyomKarom Utánpótlás-írogató

    Vagy az is lehet, hogy a kapitányok ligájában megcsináltattad a feladatot és akkor már nem lehet felvenni a napi próbát, én is pont úgy jártam, mint Te és valóban, ha megcsináltattam, nem tudtam én se felvenni!!
     
  5. *KONKI*

    *KONKI* Fórum-zöldfülű

    Igen ebben igazad lehetne, de lassan két hete nem tudom megcsinálni egyetlen egy nap sem. Ha jól értelmezem akkor egy 38-as kalózszintell a 2 darab safrand érmés napi próbát nem lehet megcsinálni, és a 200 youlongos napi próbát sem. Néztem a fórumot, de erre vonatkozó Magyarnyelvű leírást nem találtam.
     
    Naksi kedveli ezt.
  6. Mary

    Mary Fórum nagymestere


    Itt másoltam be csütörtökön (olvasd vissza), hogy a BP változtatott a kapitányok ligáján, 06.08 óta nem lehet az aktuális kalózszintednél magasabb szintű próbákat megcsináltatni a kapitányokkal. Ha 38-as vagy, akkor csak 38-ig tudod megcsináltatni. A Ravasz cápa fosztásához 39-es szintűnek kell lenned, a safanad érmékhez meg 41-50 szintűnek.
     
    Utoljára szerkesztett: 20.6.22
    bagiro22(hun) kedveli ezt.
  7. Sportiva

    Sportiva Járnitanuló


    Sokáig volt nálam is ez, nyomj rá újra a gördítőre abba az irányba amelyikbe szalad és elvileg utána jó lesz, nekem bevált, amúgy simán lehet h egér hiba én lecseréltem és megszűntette.
     
    Naksi kedveli ezt.
  8. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia. Nem a egér hibája ezt biztosan tudom, de azt amit írtál majd megnézem, hogy nekem működni fog.-e. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni. Szép délutánt kívánok! Szia. :)
     
  9. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia mindenkinek! Én többször is próbáltam regisztrálni a Discordra , de nem sikerült. Állandóan vissza dob, hiába jelölöm be jól amit kérdez, nem tudok tovább haladni, nem tudom , hogy mi lehet a baj? :(
     
  10. Lord

    Lord Fórum biztosa

    Bocsánat, ezt nem teljesen értem. Hova vissza? Letöltötted a Discordot és regisztráltál fiókot?
     
  11. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Liga nem mutassa elért rangot,nincs klán jelzés elöt, semmi nem történt volna resi kor.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  12. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    sziasztok! Európa 3 szerver, miért nem tudok venni vudusámánt 1.-est, holott meg van rá a arany is.?? Ez hiba lehet? Köszönöm a válaszokat! Jó éjt!
     
  13. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Mai restart óta ha aktiválom a tortugát eltűnik a tengerről a középre igazítás gomb! Csak a konfiguráció felszerelés menü újraindításával hozható vissza, de azután meg kell egy ki belépés is hogy a +2 felszerelés sort is újra aktiváljuk a konfigurációban!
     
    sárkányos kedveli ezt.
  14. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Na most tartok ott hogy kezd el menni a kedvem a játéktól!! Mert ha 1x hozzá nyúlnak valamihez ott hiba van ezt ősszintén bárki szemébe merem mondani!!:mad::mad::mad::mad:
     
  15. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Eddig 3x tűnt el délután ez az ikon 2x tortura 1 x elveszett szerelemre ha jól vettem észre de most mind2 újra kipróbáltam és csoda történt mégsem tűnt el most az ikon lehet mégsem ezekkel tűnik el hanem mástól passzolok.
     
  16. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Nálam minden ki -be lépésnél baj van el tünik!! a másik próbálom be állítani a konfigurációknál hogy ne húzza a csónakom a és az enp-k a vizet hát a guta üt meg nem veszi a lapot felhők hullámok stb a a vissza állítás nem mükszik!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
     
  17. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Oksa a kondenz csíkok meg a felhők el tüntek ;);) a többi probléma maradt!!
     
  18. Doronya

    Doronya Utánpótlás-írogató

    • Az Al'mahreen régió admirálisainak jutalmait módosítottuk: csökkentettük a fosztásból szerezhető Yulong érmék mennyiségét és hozzáadtunk az utolsó lövés jutalmaként Yulong és Safanad érméket
    2022-06-30 18:10:16 Kifosztottad Álomszövő kalózt.
    2022-06-30 18:10:17 Megszerezve: 1 x Yulong érme.

    Nem tudom hiba e ez vagy sem de a 60 k fosztás értékért az 1 yulong érme igencsak karcsú!:D
     
    sárkányos kedveli ezt.
  19. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot Tisztelt moderátorok!! Lenne 1 kérésem mivel közeleg a hétvége jó lenne a tegnapi resinél keletkezett hibákat még a hétvége előtt ki javítanák mert nagyon zavaró a játékosoknál !!! Mint pld a Hajó középre hozása a térképen ikonja, a kém ablak felugrása az enter nyomásakor !! Nagy tisztelettel váron segítő szándékukat gondolom még meg oldható a mai nap szerintem van a központban szakember.Várom + tisztelő válaszukat sok játékos nevében EU 1.
     
    Naksi és Ducc[HIP] kedveli ezt.
  20. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    szia! Ázsiai szerveren is pont ezeket csinálja, már hosszú idő óta, sajnos nem lett kijavítva! Mikor csináltam a térképet, akkor is ez miatt ki kellett lépnem, és oda veszett az amit ki lőttem addig, és olyan is volt, hogy befejeztem a virgót, és le volt maradva mikor a 10. hullámot csináltam a térképen csak a 7.-et mutatta, és mikor kiléptem még sokáig, csak írta, hogy mit lőttél ki, mit kaptál, mondhatni nagyon-nagyon zavaró volt. Remélem minél előbb javításra kerül! Szép napot, jó játékot! Szia
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.