Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. makfer

    makfer Törekvő

    Új kihívást akartak adni néhány játékosnak egy ilyen több éves projektet, nem pedig 50helyet amit azonnal vagy könnye meg tudsz venni Ami egyébként nem rossz gondolat, de mint a példa mutatja sokat nem értik.
    Mondjuk azt nagyon nem gondolták végig, hogy így a jónép elveri a youlongot és a safanadot ebbe és pl kalózjutalomra nem marad majd és kevésbé fogják venni a csomagot a kalózjutalomért.

    Szóval szerintem ez nem egy jól átgondolt dolog volta részükről.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  2. DokkoLó✰HST

    DokkoLó✰HST Fórummogul

    Sziasztok. Volna 1 kérdésem melyik lőszer az ami okkult sebzést okoz?
     
  3. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Szia, Lélekfaló lőszer.
     
  4. Lord

    Lord Fórum biztosa

    Vudu erősítő –Növeli az okkult sebzést, tehát vudupajzsra nagyobbat sebezhetsz vudu, lélekfaló, vudurobbanás lőszerrel
     
  5. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Jó lenne, ha a BP csinálna valamit a botosokkal, mert nagyon elszaporodtak, ráadásul majdnem mindegyik támadó botot használ, a napi próbát nem lehet normálisan megcsinálni tőlük, nemhogy eventezni. Már olyan játékos is támad, aki x év alatt soha nem lőtt. A debuffot sem osztogatják már jó ideje, pedig nem ártana.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  6. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Igazad van!!:(:(:(:(
     
    _Mr_ kedveli ezt.
  7. _Mr_

    _Mr_ Járnitanuló

    Így igaz sajnos ,támadó programokat botokat használnak a játékosok igy már a játék élvezete csatákban se igazi mert robot hajókkal csatázunk ,tisztelet kivételnek remélem bigpoint megoldja ne legyen támadó program illetve bot .
     
  8. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Gondolod??:):):)
     
  9. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író


    Hááát én már régóta játszok de azt kell mondjam, a szándék sincs meg hogy tiszta legyen a játék. jó pénzt hoz a konyhára.. ennyi a történet
     
  10. world_of_warship

    world_of_warship Aktív író

    Ha ki is küldenek pár játékost 14 napra pihizni, csak azokat kiknek nincs a haveri körbe bennfentes cimborája, és most nem a magyarokrol beszélek látunk 8-10 embert akik minden eventkor az első 5 közt vannak (mindenki tudja kik ők) és háboritatlanul csalnak.. ez van
     
    sárkányos kedveli ezt.
  11. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Nem tudom, kiket bűntettek meg bot használatért, de azt tapasztaltam, hogy akik végigbotozták az eventet, ők most is ugyan úgy botoznak, sőt olyanok is elkezdték, akik event alatt nem tették.
     
    Sportiva, bagiro22(hun) és sárkányos kedveli ezt.
  12. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Utánpótlás-írogató

    EU8-on kellene csökkenteni 1/-en az Akkoro-ivadék megjelenési idejét, mert ez így elég rossz. Nyitottak egy szervert, ahol egyszerre több 1000 játékos kezdte a játékot. Egyszerre próbáznak-vizsgáznak, több próbához/vizsgához kell az Akkoro, kell utolsó lövés meg fosztás, de jelenleg megtalálni sem igen lehet, nemhogy lőni, napok óta több 100-an kergetjük egész nap. Betették a "Verseny 25-ig", mindenki erre hajt, de sokan az Akkoro miatt fogják bukni. Ezért jó lenne a 15 percről 5 percre lecsökkenteni a megjelenési időt, vagy több Akkoro-ivadékot betenni 1/-re.
     
  13. _Mr_

    _Mr_ Járnitanuló

    Igy legalább van kihívás :) kalóz játék nem babus gatos játék ember ölébe hulljon minden.
     
  14. Panamericana

    Panamericana Haladó

    Semmi kihívás nincs abban , hogy 100 hajó rohangál körbe 1/-en. Mi abban a kihívás , hogy harmadik napja ott körözök, közben fogynak a buffok? Mit tudok csinálni , hogy hamarabb meglegyen? Hiába veszem meg a világ összes csomagját, attól ha nem lesz meg hamarabb ez a próba. Amikor jöttek az új szintek 41/-től, megemelték a dai-loont és a másik olyan npc-t. Itt is meg kellene tenni.
     
  15. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Utánpótlás-írogató


    Hidd el, nem mindenki ér rá napi 24-ben játszani, s amíg nincs meg a próba/vizsga nem tudsz mást csinálni. S ha a másik szerveren 5 percenként dob 2 db Aranyozott oroszlánt 44-45/-re, ami most már sokaknak nem kell vizsgához csak gyűjtögetni a safanad érmét, akkor ide is dobhatna 5 percenként Akkorot.
     
    Utoljára szerkesztett: 3.8.22
  16. Panamericana

    Panamericana Haladó

    Ez nagyon szép , hogy az Akkoro idejét levették egy precre. De ezzel az történt , hogy azt mindenki gyorsan ledarálja és a következő vizsgázhoz Karkinosz kell. Tehát ugyanott vagyunk csak pár mappal jobbra. Ráadásul a Karkinosz 2 mapon jelenhet meg ,így még kisebb az esély , hogy megatáljam. Megszabadultunk 1/-ről , hogy körözzünk 8 vagy 9/-en. Ennek így sok értelme nincs.
     
  17. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    "Megváltoztattuk a csökkenő visszatérítést; mostantól 10 óra játékidő helyett 8 órától kezdve csökkentett jutalmakat kapsz."
    Ha már ennyivel le faragták a játékkal töltött időnket, javaslom faragják le a csomagok árait is ugyanilyen arányban!:)
     
    _Jutka_[₩ΛŁ] és sárkányos kedveli ezt.
  18. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    https://prnt.sc/XX1zSH6zkRCd
    Haha ez komoly!:D:D:cool: Nem értem ennek a logikáját sajnos, nem lehetne megoldani, hogy akin van ilyen valami Pve az ne tudja felvenni a kardot ?? o_Oo_O Mint a Torthunál, amíg az aktív nem tudja felvenni, mert így elveszi a lehetőséget mások elől! :(
     
    Utoljára szerkesztett: 11.8.22
    Naksi, Ducc[HIP] és sárkányos kedveli ezt.
  19. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia, szép napot neked! Köszönöm szépen, hogy ide ezt leírtad nekem, legalább tudom ,hogy más is járt így. De azt nem értem, hogy ha egyszer feketén fehéren ott van a naplóban, hogy bele tetted a köveket, és nem csiszolta meg, és azután meg nincs a többi kövek közt mert eltűnt, amire a bizonyíték a napló, akkor miért nem tudják a naplót elfogadni ami bizonyítja, hogy létezett az a 3 darab 23 szigonysebzés kő, és a raktárban nincs akkor annak egyértelműnek kell lennie, hogy eltűnt. Ott a bizonyíték, és annak ellenére el sem ismerik hm.. :( szia
     
    sárkányos kedveli ezt.
  20. Lord

    Lord Fórum biztosa

    Ezt megbeszéltük supporton. Azt is tedd oda megkaptad a nagyobb szintű ékkövet, csak nem azt kaptad amit szerettél volna. Téma lezárva!
    Kérlek olvasd el a fórum szabályzatot, nem szeretnék még egyszer látni itt valamit.