Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Utánpótlás-írogató

    Szerintem is jogos a kérés, hisz a csomagokban sok olyan dolog van, ami időhöz van kötve. Megvesszük a csomagot, amiben 14 napra adnak valamit (336 óra), napi 8 órát lehet játszani és használni a megvásárolt dolgokat (112 óra), a többi 224 óra meg csak úgy megy a levesbe, mert a BP nem fizeti vissza a vásárolt és használt idő különbözetét. Ideje lenne változtatni ezeken a dolgokon, hogy csak akkor fogyjon a buff ideje, ha online játszik a játékos, ha csak 8 órát játszhatok, akkor csak 8 óra fogyjon a 24-ből.
     
    sárkányos, Ducc[HIP] és ░pityesz░ kedveli ezt.
  2. Csónakos

    Csónakos Utánpótlás-írogató

    Teljesen egyetértek veled Gabi!
    Azt kellene csinálniuk (BP-nek), hogy akkor háromszorozzák meg az idő alapu buffokat mert rengeteg ilyen van.
    Aki meg túllépi a 8 órát annak vonják le a napi (24 órás) buff időt.
    Ha belegondol az ember a harmad időre milyen alapon vonnak le plussz kétharmad időt!??
    Jó lenne, ha a fejlesztők ilyen dolgokra is figyelnének, mivel a buffokat tartalmazó csomagok ráadásul nem is olcsók.
     
  3. Lord

    Lord Fórum biztosa

    Megértelek, de arra nem gondoltál, hogy akkor a csomagot is megváltoztatják órára ha már aktivitási időre gondolsz? Pl. nem 28 nap X buff kapnál meg 15 nap Y buff, hanem órában számolnának a csomagot. Akkor csomagokban úgy fogják adni, pl. hogy 100 óra X buff, 50 óra Y buff, stb. Ha az aktivitás lenne a mérvadó akkor órában adnának a csomag tartalmát is. Így már érted? Szóval ugyan ott vagy. Vagy így vagy úgy.
     
  4. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Nem egészen, ugyanis ha órára adják a buffokat a csomagokban, akkor hiába nem játszik az ember megmarad neki, továbbá ha viszont játszik akkor levonja az idejét, mert most az van, megveszed a csomagot pl: 15 nap nemes acélt vegyünk példának, most ha egy nap megveszed és nem játszol 2-3 napot máriis csak 12 napod van hátra, DE HA óra számban lenne ez megadva, és nem tud játszani annyit az ember, akkor megmaradna neki a kieső 2-3 nap amennyit nem játszott, szóval szerintem érdemesebb lenne ezt továbbítani, hogy tegyék át úgy a gyorsítókat, hogy akkor csökkenjen a lejárati idejük amikor az adott játékos online van, mert ugyanis az is szivesebben jönne vissza játszani akik már abbahagyták.. ;)
     
    Utoljára szerkesztett: 13.8.22
    sárkányos, Ducc[HIP] és Naksi kedveli ezt.
  5. Lord

    Lord Fórum biztosa

    Én is erről írtam, csak látom nem sikerült értelmezni. Akkor éppen azért adják meg órára a csomagot és nem napra és az is lehet sokkal rosszabbul jöttök ki, mármint azok akik folyamatosan játszanak, mert nem fognak adni annyi órányi buffot mint most pl. a 14 vagy 28 nap. Lehet sokkal hamarabb lejárna. Persze azoknak érné meg akik heti pl. 3-4 alkalommal belépnek pár órára, nekik igen, de a folyamatos aktív játékosoknak nem. Csak ebből "vita" lenne az aktív és a nem aktív játékosok között.
    Továbbítok nekik akkor erről egy észrevételt, hogy órában szeretnétek a gyorsítókat és csak akkor menjen az idő amikor aktív a játékos.
     
  6. Sportiva

    Sportiva Járnitanuló

    A témához csak annyit h nehezen hihető számomra h valaki napi több mint 8 órát ül a játék elött, akiknek ez probléma lenne azok a robothajók. Aki 16 órát online tud lenni több napon keresztül az már több mint gyanús de lehet h csak nekem.
    Viszont azt is tudom h nem cél kirakni ezeket a hajókat mert lassan ők vannak többen így körbe is értünk. :)
     
    Lord kedveli ezt.
  7. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Utánpótlás-írogató


    Pedig vannak, akik képesek napi 8-10 órát is a játék előtt ülni s kézzel játszani, s gondot okoz, hogy ha vásárol valamit - akár pénzért vagy piacon - 24 órára és csak 8 órát használhatja, a többi meg megy a levesbe.
     
    ░pityesz░ kedveli ezt.
  8. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Sziasztok, 37 és 38-as térképeken nagyon kevés npc hajó van. Lehetne ott is csökkenteni a megjelenési idejüket mint a többi 35 fölötti térképeken? Köszönöm.
     
  9. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Hidd el, aki többet játszik mint napi pár óra, azoknak semmi gondjuk bajuk nem fog adódni e-miatt, ugyanis elég sok hajónak van a gyorsítójukból 100+ nap is akár, itt igenis azokról van szó, akik megveszik az adott csomagot, de nem tudnak annyit játszani, és azok az idők kiesnek, és így mondhatni "pénz kidobás" volt nekik az egész! ;)
     
    sárkányos kedveli ezt.
  10. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Aba nem gondolt senki bele csomag,idő változtatások,szigetek, egyéb más változtatások,fejlesztések egy idő után unalmas természetesen idő teheti embernek le ül gép elé nyomja 1000 rel játékot de más ez is le van korlátozva - ba megy hajó , sajnos ebe nem gondoltak bele fejlesztők nagyon sok játékos inkább tovább áll más normális értelmes játék felé néz! Edig is folytak emberek most már pláne fognak, lehet fogni fejeket nincs pénz.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  11. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! nem tudom jó helyen kérdem de kapta valamit és nem találom sehol!!:):):)
    2022-08-19 11:13:35
    Megszerezve: 7 Kapitányi hajó II. Ok: Szerzemény
     
  12. $Dreher$

    $Dreher$ Fórum-zöldfülű

    hova jut a világ?
     
  13. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Ha elolvastad volna a szabályzatot akkor nem kaptál volna bannt.
     
  14. Kurec

    Kurec Utánpótlás-írogató

    Sziasztok. Semmilyen event nem lesz a foci VB miatt? Se sigma akció a Back friday végett? :eek::eek::eek:
     
  15. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Ha lesz információnk akkor úgy is itt fórumon közölve lesz veletek.
     
  16. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! Szeretnék tájékoztatást kapni hogy miért nem látom a fórumon az event le írást?? ki-be lépek frissítem és semmi nálam van a hiba vagy fázis késés?? Köszönöm a segitő választ!!
     
  17. _Mr_

    _Mr_ Járnitanuló

    Sziasztok kevés az esemény npc .
     
  18. makfer

    makfer Törekvő

    Nagyon kevés.
     
    _Mr_ kedveli ezt.
  19. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

  20. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző