Segítség kérés!!

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ]EZEL[, témanyitás ideje: 26.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Szép napot!! Szeretnélek meg kérni titeket,hogy valaki tudja hogyan kell el tüntetni a tenger térképen a Bevásárló jelzést . Mert nálam igen be lóg a tengerre és akarva akaratlanul is pda kattint a játékos!! Vagy valami kisseb nézettel hogyan lehetne össze hozni?? Köszönöm a segítő stándékot!
     
  2. Sztyujih21

    Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

    Nagyon egyszerűen: nem lehet.
     
  3. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    hát akkor ez nem zavar senkit csak engem holott lehetne kisebb is vagy nem??
     
  4. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Eddig senki más nem jelezte, hogy gondja lett volna vele, de jelezzük, hátha többeket is érint.
     
  5. ταχύτητα

    ταχύτητα Utánpótlás-írogató

    Beállítás<konfiguráció. ott egy kicsit lejjebb húzod magát a tenger térképet és már nem is lóg bele és minden probléma meg oldva ;)
     
  6. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Köszönöm szépen de szerintem másokat is zavar jó lenne ha jeliznétek! Köszi
     
  7. Sztyujih21

    Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

    Valószinuleg mások elférnek a tengertérkép maradék 20000 pixelén
     
  8. Manó.HU.CDF

    Manó.HU.CDF Utánpótlás-írogató

    Segítséget kérnék.Meg tudná mondani valaki hogyan juthatok 0 szintű megerősített bordázathoz, 0 szintű viharlámpához, 0 szintű evezőcsónakhoz, 0 szintű életmegóvóhoz, 0 szintű megbűvölt támoszlophoz? Ugyanis ilyet sehol sem lehet venni /legalábbis én nem találtam/ csak 1. 2. 3. szintűeket lehet vásárolni így nem lehet fejleszteni a hajót. Előre is köszönöm a segítséget.
     
  9. tami80

    tami80 Törekvő

    Ez mind bővítmény...minél magasabb szinten van, annál jobb neked. Csak így lehet fejleszteni a hajót :)
     
  10. Scorpio.2.Hu

    Scorpio.2.Hu Junior szaki

    Hello Fel vettem a próbát miként azt írja ,hogy :
    500.000 sebzés Magi illumni NPC-nek
    De kb egy óra hosszát kerestem azokon a térképeken, ahol írta, hogy lehetséges, hogy van, de nem volt, és a védő aurám is lejárt. Nem jártam sikerrel. Kerestem, hogy mit is kellene lőni azért, hogy megjelenjen? De azt se találtam meg! Igy nem tudom a vizsgám utolsó próbáját teljesíteni. Kérném, hogy segítsetek aki tudja mit kell lőni azért, hogy megjelenjen az a Magi illumni npc ??
     
  11. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! a Magni illumni Előfordulási hely: 11, 12, 13, 14 és 15 és bizonyos időközönként jön elő nem kell hozzá lőni semmit. De a kedves játékosoktól tudsz kérni chaten segítséget hogy esetleg nem látták-e valahol. sokan így találják meg
     
  12. Scorpio.2.Hu

    Scorpio.2.Hu Junior szaki

    Üdvözletem ! Köszönöm szépen, de azt tudom, hogy melyik térképeken jelenik meg! Az a baj, hogy a Ázsiai szerveren senki sem használja a chatet, ott soha nincs egy lélek sem, akár mikor megnyitom, hogy esetleg hátha van ott valaki, de nincs! :( Azt hallottam, hogy az megszüntették, hogy meglehessen nézni van-e valaki a szobában .. de nem tudom biztosan, hogy igaz-e az ? /u vagy mit is kellett beírni már nem is tudom.
     
  13. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Igen régebben meglehetett nézni /user vagy /users már nem emlékszem.
     
  14. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot !! Csak azt szeretném ha lehetne javasolni hogy a focci esemény dizit ami a tengeren van jó lenne ha meg lehetne vásárolni pld gyöngy vagy korona!! Köszönöm.
     
  15. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Sajnos ezeket csak az Npc-ből lehet megszerezni
     
  16. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm a választ !! És milyen bajnokiból mert csak a nemzetieket adja!
     
  17. Scorpio.2.Hu

    Scorpio.2.Hu Junior szaki

    Helló. Esetleg nem lehetne.-e ezt a Magni illumni helyett valami olyat be tenni, ami rendszeresen megjelenik, és meg is lehet találni vagy, elő lehet hívni ha bizonyos npc ki lő a ember. Azóta sem sikerült le vizsgázni mert nem találom ezt sehol sem. Azért nekem dolgoznom is kell nem tudok 0-24 órában itt ülni a gép előtt, és keresni a npc.-t. Szinte már nincs is ilyen védelmi aurám, ami biztos biztos , hogyha az rajtam van biztonságba érzem magam. valamit tenni nem lehetne ez ügyben, Köszönöm!
     
  18. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! sajnos nem lehet, évek óta így van a játék és mindenki megtalálta egyszer. igen mindenki dolgozik szerintem senki nincs 24 órába hiszen csak 8 órát tudsz játszani. Szóval próbáld meg keresgélni még hátha egyszer csak meglesz.
     
  19. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    te csak a foci diziket kérdezted. nem a bajnokit.
     
  20. Veszprém

    Veszprém Járnitanuló

    Sziasztok! Már vagy egy hete próbálom megcsinálni, azt a próbát, amikor 5000000- t kell sebezni a revenge II- nek, és kikell lőni 20 renown- t. Revenget azonban egyszerűen nemtalálok. Valami ötletet tudnátok adni. Köszi