Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Köszönöm jelzésed, továbbítom.
     
  2. Veszprém

    Veszprém Járnitanuló

    Egy kis matematika. Csinálom Atlantiszon az " erőforrások vadászata" próbát. Itt 2 millió sebzést kell bevinni a Szike admirálisnak. Én lövöm egyedül. Mikor elkezdem már eleve 300 ezer sebzésponttal inditok. (nincs hosszú I). Kilövöm a 2,2 millió életes admirálist, és van, majdnem 1.7 millió sebzésem a végére. Ez hogy lehetséges?
     
  3. Pecike

    Pecike Utánpótlás-írogató

    Hello. Ismerős . néha nekem is felakad de ki-be lépés segit
     
  4. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Érdekes jelzés, de próbálj meg egy ki be lépést és hogy mit ír utánna.
     
  5. Veszprém

    Veszprém Járnitanuló

    Már azóta megcsináltam a próbát.
     
  6. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot!! Nagy tisztelettel szeretném meg kérdezni,hogy ha be dobom a mojókat csak kb 10 percig azt nézem miket adott !! Nem lehet még mindég ki javítani?? Köszönöm. Ja igen ui: nem mindég csak a ki be lépés legyen a megoldás kulcsa!!
     
  7. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Erre a kérdésedre viszont a ki be lépés a válasz mivel csak akkor tűnik el a felsorolás a tengertérképen.
     
  8. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm!! Elég szomorú
     
  9. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! Nagyon fagy, és akad Ázsiai szerver. Nem lehet így játszani. Másoknak is fagy, és akad? Írjátok le, ha igen. Köszönöm szépen! Jó játékot!
     
  10. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! köszönöm jelzésed.
     
    Naksi kedveli ezt.
  11. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szép napot kívánok! Köszönöm a jelzést! De elnézést kérek nem tudom szó nélkül hagyni, hogy ma se lehet játszani annyira fagy a játék ! EU szerveren nem fagy direkt megnéztem csak Ázsián! Vettem fel láda duplázót amit ki se tudok használni a fagyás miatt. Akkor le lövik a hajómat, és védekezni se tudok mert be van ragadva minden, olyan szomorú ez. És kifog majd kárpótolni mind ezekért?? Senki sem :( További szép napot kívánok!
     
  12. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! jelzem még 1x.
     
    Naksi kedveli ezt.
  13. ✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭

    ✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭ Utánpótlás-írogató

  14. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Még mi se kaptunk róla információt, de ha lesz róla akkor itt fórumon közölve lesz veletek.
     
  15. Csónakos

    Csónakos Utánpótlás-írogató

  16. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Sziaszok!
    A jelzett Szigma kiárusítás nem található.
    "Újabb Szigma kiárusítás lesz 2023.03.14. 0:00 órától 2023.03.16. 23:59 óráig."
    Elvileg már éjféltől elérhető kéne legyen, de semmi nincs, főoldalon sem.
     
    sárkányos és Free2play kedveli ezt.
  17. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Megoldódott
     
  18. Baba

    Baba Fórumlakó

    Sziasztok !
    Most Amerikán kivették a Sigmát ? Aki eddig megvette annak aktiválták a sigma buffokat ez nem ép fair az eventnél épen :(
     
  19. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Nem, csak időeltolással lesznek bent a csomagok.
     
  20. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Sok idő elmúlt már az utolsó ragequit óta... nem vagyok büszke rá, egyikre sem. A flashes korszak alatt nyilván az átlag 7 fps-re fogtam, amire valljuk be nem volt nehéz, mert sok player idegeit rövidítette meg, hogy ha 5-nél több hajót látott, akkor lehetetlen volt bármire reagálni, mert megállt a világ. Hál'istennek ez már a múlté.
    Cserébe megnyertük a kliens adta késleltetést vagy butítását a játéknak, vagy nem is tudom hogy hívjam. Ebbe a topicba írom, mert az akkor is hiba, ha direkt így akarták. Már nem először találkozom a játékban azzal a jelenséggel, hogy:
    • hiába nyomom azt a gombot úgy mintha az életem múlna rajta, csak nem adja a be a szerver, amit szeretnék. Többször előfordult már a javításnál, hogy képtelen voltam feljavítani, mert hiába nyomom a gombot, akár bindelve, akár anélkül, megjelenik a kis javítós ikon és nem történik SEMMI. (Nem is akarok belemenni az olyan problémákba, hogy nem aktív a javítósgomb, mikor hiányzik az ÉP 70%-a).
    • A lőszerváltás sem mindig zökkenőmentes, az elemi lőszeres event alatt többször ragadt be lőszerem, amit nem tudtam átváltani. (Hab a tortán, hogy utána a hasadék ammo is színesen világított)
    • Mai nap a kijelölés defektje miatt lett vége az egyébként addig egész élvezetesnek tartott játékélménynek. Megjelenik a kis kezecske, mutatóujj az ellenséges hajó közepén, katt... semmi. katt megint... semmi. Ezután elkezdtem spammelni az egérgombot oly módon, hogy 2 hónapot csökkent az élettartama minimum, de semmi. Nem lehetett kijelölni az ellenfél hajóját. Lehet én vagyok a béna, sőt több mint valószínű, de akkor miért alakul át az egérmutató, ha még nem oda mutat, ahol ki tudom jelölni.
    Összességében annyi lenne a mondanivalóm, hogyha egy kompetitív játékot szeretnének fejleszteni, akkor egy kicsit (értsd: nagyon) lehetne reszponzívabb a kezelőfelület, mert ez így nem jó.

    (Ne csak rosszat írjak: Az ékkövek végre frissülnek relog nélkül is <3)
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.