Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    Jelezni szeretném,hogy az ügyrendi kérdés feladat Nadim Latif karakternél nincs is a próbák között . és ami feladatokat eddig adott semmi sem egyezik. az új térképekhez tartozó biztonságos kikötőnél Zahra hercegnő nincs Es a Sea Eagle karaktert sem találom sehol
     
    Utoljára szerkesztett: 29.6.23
  2. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    A próbák, amiket jelenleg látsz fórumon, azok a 45/1 alatti kikötőből indulnak, Alexandrónál. Ezt a című feladatot nem látom köztük, a másik sorozat címét nem jegyeztem meg, majd biztosan felkerül fórumra az összes új próba, vizsga.
    A Sea Eagle karakter az új kikötőben magyar nyelven Tengerek Sólyma néven található. Zahra hercegnő karakter pedig szintén a 45/1 alatti kikötőben található, bár nem emlékszek olyan feladatra, amihez ezeken a szinteken hozzá kellett volna mennem.
     
  3. -_dominó_-

    -_dominó_- Törzsjátékos

    köszi:)
     
  4. Üdv. Nagyon laggol a térkép Ázsiai szerveren. Nem nagyon lehet ez miatt játszani sem!
     
  5. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Köszönöm jelzésed, továbbítom.
     
  6. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Jelezném nem lehet össze kicsinyíteni , Ki X szelni sem. Resi óta https://prnt.sc/-PgjAUGv1b3y bele log tengerbe zavaros még ez is elveszi látó szöget.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  7. ✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭

    ✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭ Utánpótlás-írogató

    Nálam is ez a probléma nem lehet semere tenni
     
    sárkányos kedveli ezt.
  8. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot!! Nekem is gondom van a fenti témával nálam még el tüntetni sem lehet!! Felháborít:mad: nem tudom ezt ki kérte vagy kinek jó kérem ha lehet az eredeti vissza állítást!!! Köszönöm.
     
  9. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Kérdezem még minek az x ha nem működik???https://prnt.sc/ztgBYVnQ-war
     
  10. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Jelezve van a probléma
     
  11. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szép estét mindenkinek! Jelezni szeretném, hogy amikor a védőaura rajtam van, nem lehet teleportálni, eddig lehetett. Gondolom ez is hiba lehet a Ázsiai szerveren . Másik dolog, nem lehet be menni a kikötőbe sem. :( És amikor térképet váltani akarok és oda megyek a széléhez, akkor csak át dob a másik térképre.Ez hiba ? Vagy újítás ? Másnál is vannak ezek a észlelések ? Köszönöm!További jó játékot mindenkinek!
     
  12. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Sziasztok!
    Jelenleg is lehet mozgatni, bezárni, csak ne fent fogjátok meg, ahol eddig, hanem a KEDVENCEK felirat alatt lévő sávon próbáljátok megfogni és odébb vinni. Bezárni, és lakatolni is az ikonok mellett lehet, keressétek meg azt a pontot, ahol ezt meg tudjátok tenni. Kicsit elcsúsztak a dolgok a változtatással, de azért meg lehet oldani.
     
  13. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm Játékos társam!! De ha ha 1x valami jó miért kell azon módosítani írd már meg nekem köszönöm.
     
  14. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Haladó

    Szerintem a kedvencek menühöz ezt nem is kellet volna hozzá tenni minden más rendben van.
     
    Drake*, .*Sirius*. és sárkányos kedveli ezt.
  15. Drake*

    Drake* Utánpótlás-írogató

    Hát ez nagyon nem lett jó. Főleg amikor eltünik a kedvencek listájáról a design, mert véletlenül nyomtál egy billentyűzetet... És persze mikor kitörlöd a keresésből a betűt nem jön vissza az összes design... Ki kell Xelni a játékot..
     
  16. Üdv! Csinálom a próbát, még alig telt el 10 perc sem, mikor egyszer csak megszakadt a próba! Be mentem a kikötőbe, és ott volt, hogy fogadjam el megint, holott előtte már meg volt ami kellett, csak egyszerűen nem értem, hogy ez miért van, Szeretném , ha ki lenne javítva a hiba, mert nagyon kellemetlen ez!
     
    Naksi kedveli ezt.
  17. Panamericana

    Panamericana Haladó

    Sziasztok! 51-es szinten megcsináltam az első két próbát és nincs több próba. Legalábbis sehol sem találom. Az angol fórum szerint a Tengerek sólymánál kellene lennie de nincs semmi.
     
  18. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Jelezném. Nagy resi óta be teték felsö szinteket Piac tér meg nyitása kor akad,be fagy tenger. https://prnt.sc/6Ow1ERn-o260
    Másik gond be lépéskor megint 398 db ágyut le vete raktárba ilyen régeben is volt gond Ágyuk maguktol vándorolnal.
     
  19. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! Nem található az event csomag!! persze csak nálam.
     
  20. Üdv! Amikor bemegyek arra a térképre ahol sok láda van , és méri a időt. Eleve amikor be érkezek, eltelik legalább vagy 4mp mire megjeleníti a ládákat. És megfigyeltem, hogy 5 mp előbb kihajít onnan :( Most voltam bent, és most is sokkal előbb kidobott! Ez nem jó így! :( Jó lenne mielőbb megjavítani. Ázsiai szerveren vagyok.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.